Şimdi Ara

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
0
Favori
39.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: regent__

Melodiler gerçekten mükemmel piano sesleriyle nokia tune gerçekten çok güzel, almaya niyeti olan herkese tavsiye derim siyah olanaydı niyetim son anda karar degiştirip grisini aldım gercekten çok memnunum bluetooth kulaklıgı gercekten çok iyi birde masa üstü stand şarjını kullanınca hayran kaldım kaldım altı full beyaz neon ışıklı mükemmel bir görüntü

8800 da maviydi bu sefer mor benimki yani beyaz mora kaçıyor. Gerçekten Güzel

• Ozdamar bişeyi çözemedim standın arkasındaki tuş ne işe yarıyor sadece ışıkları kapatmayamı yoksa başka bi fonksiyonu varmı ?
  • quote:

Ozdamar bişeyi çözemedim standın arkasındaki tuş ne işe yarıyor sadece ışıkları kapatmayamı yoksa başka bi fonksiyonu varmı ?

Masaüstü Şarj Standının Altındaki ışık fonksiyonunu aktif ve pasif ediyor.

Her türlü yardımcı olurum. Yazman yeter
  • Eyvallah sagolasın arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: msw

Bu cihaz neden bu kadar pahalı ya pırlantadan mı yapılıyo

Mantıklı Düşünelim Burda hem sana Hem Diğer Arkadaşlara Cevap olur.

Öncelikle kabul edilmesede Nokia bu telefon serisini diğerlerinden ayırıyor. Gerek Tasarımıyla Gerek Çizgileriyle Gerekse içindeki müzikleriyle bu parayı arttırmaz gıbı gozuksede telefonu özel kılıyor.

Telefonun maddesi Metal . Ekranı Çizilmez Kristal Ekran . ( Pahalı Saatlerde Bulunan ekranlardan örnek bvlgari rolex vb. )

Daha çok Multimedya değilde prestij tamamlayıcı olarak görülüyor Öyle ya alan birçok kişi özelliklerini bilmiyor hatta kimse Galeriye bile girmiyor.

Tabi Yanlış anlaşılma olmasın. Bu telefonu alıp prestij yaratmaya çalışan insansılara değil lafım bu telefon zaten " Olan " Prestijinizi tamamlıyor. Bunun sebebi ise tasarımı ve yazının başından beri anlattığım olaylar bütünü. Buraya kadar fiyat soyut bir şekilde arttı .

Şimdi Gelelim fiyatının pahalı olmasının bir başka sebeplerine. :

Öncelikle Kutusu Basit Değil Sert Mukavvadan Yapılıyor Dışında Metal Bir Parça Var Bunlar çok tutmasada diğer telefon kutularından daha maliyetli.

Telefonun Aksesuarlarına geçersek :

İçinden Yurtdışında ayrı olarak almak isterseniz 150 Euro ya satılan Bir bluetooth kulaklık çıkıyor. Çok basit bir kulaklık değil çokta profosyonel değil ama üstünde cevaplama tuşu , ses tuşu ve kaydırma tuşu gibi gereken tüm tuşlar konumlandırılmış.

Ayrıca Kutunun içinden Gerçek Deri çok para tutmayan ama orjınal oldugu ıcın ayrı almaya kalksanız 50~60 ytl ye patlayacak bir kılıf çıkıyor ...

Bunun yanında Gerçek Güderi ( Derinin Arkasındaki yumuşak kısım ) Çok değerli olmasada pahalı bir malzemedir. ( İşimiz bu bildiğim bir konu ) Bu malzemeden telefonu temizlemek için bir bez çıkıyor. Buda çok para tutmasa bile 20 ytl diyebiliriz.

Gelelim Masa üstü standına .. Kutunun içinden telefonla aynı malzemeden yapılmış masaüstü standı çıkıyor Altında ışıklı ve 1de extradan pil şarj edebilme kapasitesi var ve yanında nokia nın 20ytl ye sattığı seyahat şarjına benzer siyah bir seyahat şarjı çıkıyor bu pakette en az 150 Ytl gibi bir fiyata sahip olur extradan almaya kalkarsak..

Ayrıca birde Telefonun materyalinden tek kulaklıklı vasat olmayan çokta kaliteli sayılmayan kablolu kulaklık çıkıyor e normalde çıkmasa dahi orjinal oldugundan satın almaya kalksanız 60ytl eder ..

Ayrıca kutunun içinden birde extra pil çıkıyor buda orjınal oldugundan temın etmeye kalkınca 45~60 ytl civarı oluyor.

Bunlarda somut fiyat arttırıcı etkenlerdi. Tabiki tasarımının ozel olarak yapıldıgını içindeki müziklerin ünlü bestekarlar tarafından hazırlandığını ve farklı bir kesim için Özel el işçiliği ile* hazırlandıgını unutmamak gerekir.

İşte bu telefonu bu kadar pahalı kılan mevzular bunlardan ibarettir. Ve Her zaman 8 Serisi Lüx olacaktır. Onları diğer nokia serileri ile karıştırmayınız. Bir kere 8 Serisi telefon kullanan Kullanıcı** bir daha vazgeçemez ve bu olayın bir lüx oldugunu anlar. Yurtdışı fiyatlarına gelince sadece 100 Euro farkediyor. Bilemediniz 150~200 Euro . Ben Pariste 800 e gördüm. Viyanada ise 700 dü arada 1er ay vardı sadece. Ki buna takiben burdada düşmeye başladı fiyatları. Sadece Dubai ve Uzakdoğuda ucuza alabılıyoruz burdakı fark ise malzeme kalitesi . Nasıl yani Uzakdoğu ve Dubai ( Arap Emirlikleri ) için Üretilen 8 Serileri Daha mı Kötü. Hayır Daha kötü değil sadece kullanılan malzeme farklı .

Umarım açıklayıcı olmuştur telefonun fiyatının pahalı olmasının sebebi. Yani telefon alacam yardım edın dıye topic acıp bu telefonda karar kılınmaz cınku bı telefonun kullanıcısı ve kesımı ayrıdır farklıdır. Zengindir demiyorum yanlış anlamayın sadece farklıdır telefondan beklentısı apayrıdır o yuzden 8 serisini kullanır.

Benden bukadar Neden bu 8 serisi pahalı deyince bu yazımı hatırlarsınız bir nebze olsun hak verırsınız belki ..

Peki Neden Vertu* Pahalı ? Derisi Aston Martin Arabasının Derisi oldugu içinmi , Kullanılan Malzeme NASA onaylı uzay mekiği malzemesi olduğu içinmi üzerinde karatlarla ölçülen taşlar oldugu içinmi yoksa hepsiyle birlikte bir prestij sembolü diyemi..

Sevgilerimle Efendim,
    Sağlıcakla Kalın ,
    Ozdamar

Sonuna kadar katılıyorum kardeş sana budur yani yorum! Bende carşamba alıyorum N80 satıp hep içimde bi uhde kalmıştı 8800 sattıktan sonra N80 dende baydım bi sirrco cekelim artık demi tek korkum pil onuda alınca görücez..Renk konusunda cok pis arada kaldım ama siyahı secicem sanırım 8800 kulandım cunki griyi kullandım siyahıda severim siyah olucak sanırım bide sirooco diyince siyah geliyo benim aklıma daha biasil gibi

• Griyede mutlaka bak bence benimde niyet siyahaydı fakat yan yana koyunca son anda griyi alıp çıktım
  • Sağol Dostum Ben Gerçekleri yazdım herkes bilgilensin önyargı ortadan kalksın diye.

Pili çok iyi gidiyor diyebilirim. Bluetooth Tüm Gün Açık. ( Arabada Kit var , Kulaklık için. ) Bu halde 2 Gün Gidiyor. Ve 2.Pili kullanmak istemiyorsun. Ben hiç kullanmadım 2.ci pili. Aç Kapa yalama olmasın diye.

Siyah Acayip parmak izi , yağ , kir , leke tutuyor. Gümüşünü Bilemem. Ama Yinede Herşeye Rağmen Menunum. Plastik bir oyuncak kullanacağıma Metal bir Telefon Kullanıyorum. ( D900üme laf yok ama )

Her türlü sorununuzu düşüncenizi yazabilirsiniz.

Sevgiler

• grisinede bakıcam ama siyah alırım sanırım ya hala aradayım ikiside iz yapıo die biliyorum ama
  • ulan biraz ucuz olsa alıcamda bu kadar param yok
  • arkadaslar suan en makul fıyat nerde acaba bı ılenınız varmı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertac35

arkadaslar suan en makul fıyat nerde acaba bı ılenınız varmı???

Vatan Computer + Cardfinans a Taksit yapıyo tavsiye ederim.
  • 9 Taksite %8 indirim yaptıgı için vatan bilgisayar dışarıdaki nakit fiyatından bile ucuza geliyor hemde 9 taksit 1775ytl / 9 isteyen indirimsiz olarak 17 de yaptırabilir. Şunuda söyleyeyim vatandan almak gerçekten garanti açısındanda güzel ödemesini yaptıktan sonra orda deneyin her tarafını en ufak bişeyde anında degişim yapıyorlar 6 tanenin arasından çızırtı yapanı bulmuşum hemen deneyip degiştirdiler, tavsiyem hafta sonu gitmeyin çok kalabalık olur istediginiz gibi deneyemezsiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: sertac35

arkadaslar suan en makul fıyat nerde acaba bı ılenınız varmı???

Vatan Computer + Cardfinans a Taksit yapıyo tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regent__ -- 28 Mart 2007; 10:13:00 >

• Yrn kısmetse alıyorum arkadaşlar ikisinide inceledim ikiside baya iz yapıo su daha az iz yapıo dien olucagını sanmıyorum yalan süler :) büyük ihtimal siyah alıcam gri pek içime sinmedi 8800 kulandıgım için N80 den once belki ondadır siyah alıyım diorum sirroco havası o renkte gibime geliyo :) yrn alınca yorumlarımı yazarım emektar N80 nime elveda birazda Telefon kulanalım arkadaşın dedigi gibi gecti artık kamera wifi falan bizden titanyum lazım artık
  • Evet beyler aldım telefonu kusursuz ciiden :) tek bişyi sorucam standın ısıgı sabitmi yanıyo yoksa yanıp yanıp sonuyomu yada bunun bi anlamı varmı saolun beylr şimdiden.

N80 nime veda eetim ama napalım 8 serisi cekiyo beni hep cekmiştir hepte N serisi alıp 8 ze odnmuşumdur
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullan bende çözemedim o ışıkları bir türlü arkadaki dügmeden tamamen kapanıyor ışıklar, şarj oldugunda nasıl belli oluyor onu bi türlü bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MurMur

Evet beyler aldım telefonu kusursuz ciiden :) tek bişyi sorucam standın ısıgı sabitmi yanıyo yoksa yanıp yanıp sonuyomu yada bunun bi anlamı varmı saolun beylr şimdiden.

N80 nime veda eetim ama napalım 8 serisi cekiyo beni hep cekmiştir hepte N serisi alıp 8 ze odnmuşumdur

hayırlı olsun dostum bişi sorucam şarjı kaç gün gidiyor?
  • Kardeş 2 gün cok temiz gidiyor ve bi ton herkes inceledi acıldı kapandı arama msj falan daha 2 ci pile gecmedim yani 2 gün gidiyo pili gayet ii korkuyodum bende pilden cok ii oldu böle olması cok memnunum su anda bt kulaklıgıda cok güzelmiş ;)

tşk ederim bu arada arkadaşlar daha iileri sizin olsun işlh
  • Evet aynen 2 gün rahat gidiyor bluetooth kulaklıkla kullanınca biraz düşüyor oda normaldir sanırım 10 gün oldu alalı cihazı ikinci pili şarj etmedim bile.
  • Şimdi beyler Sirroco için msn söyle güzelinden lazım sanırım bana elinde olan?:)

bide avea yazısını nasıl kaldırırım bu telde onu soruyım bilen varmı eskiden bi kod gönderince oluyodu bi numaraya cok eskiden turkcelde yapmıştım hala ölemi acaba şimdiden tşkler..
  • quote:

Evet aynen 2 gün rahat gidiyor bluetooth kulaklıkla kullanınca biraz düşüyor oda normaldir sanırım 10 gün oldu alalı cihazı ikinci pili şarj etmedim bile.

Arabanın Bluetooth kitine bağlı telefon buna rağmen 2 gün gidiyor.

Şarj standındaki ışığı yakmak için arkadaki resetvari düğmeyi kullanabilirsiniz.

Basılı tutarsanız fasılalı olarak yanacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: MurMur

Şimdi beyler Sirroco için msn söyle güzelinden lazım sanırım bana elinde olan?:)

bide avea yazısını nasıl kaldırırım bu telde onu soruyım bilen varmı eskiden bi kod gönderince oluyodu bi numaraya cok eskiden turkcelde yapmıştım hala ölemi acaba şimdiden tşkler..

Sirocco ya MSN mi yuklıyecen dostum helal olsun sana . Neyse hadı waptan wap.ceptemsn.com a gir ordan türkçe ye bas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 1 Nisan 2007; 3:59:55 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.