Şimdi Ara

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
39.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonun beyaz rengı war dedıler ne kadar dogrudur ben hıc gormedım warsa resmını koyabılırmısınız tskler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: regent__

Evet aynen 2 gün rahat gidiyor bluetooth kulaklıkla kullanınca biraz düşüyor oda normaldir sanırım 10 gün oldu alalı cihazı ikinci pili şarj etmedim bile.

Arabanın Bluetooth kitine bağlı telefon buna rağmen 2 gün gidiyor.

Şarj standındaki ışığı yakmak için arkadaki resetvari düğmeyi kullanabilirsiniz.

Basılı tutarsanız fasılalı olarak yanacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: MurMur

Şimdi beyler Sirroco için msn söyle güzelinden lazım sanırım bana elinde olan?:)

bide avea yazısını nasıl kaldırırım bu telde onu soruyım bilen varmı eskiden bi kod gönderince oluyodu bi numaraya cok eskiden turkcelde yapmıştım hala ölemi acaba şimdiden tşkler..

Sirocco ya MSN mi yuklıyecen dostum helal olsun sana . Neyse hadı waptan wap.ceptemsn.com a gir ordan türkçe ye bas.

cvpların için saol dostum

Neden helal olsun dedin anlamadım lazım oluyo bazen msn bana.. Sirroccoya neden yüklenmesin?

• Arkadaşım beyaz dedikleri bendeki ayna gibi olan gümüş olanı, 2 rengi var zaten ya siyah yada ayna gibi olan
    quote:

Orjinalden alıntı: # jackal #

bu telefonun beyaz rengı war dedıler ne kadar dogrudur ben hıc gormedım warsa resmını koyabılırmısınız tskler
  • arkadaşlar SİROCCO yu alalı 1 ay oldu ve gerçekten çok sevdim. 1940 YTL 2 taksitle aldım. gayet memnunum. kasasında herhangi bir çizilme falan olmadı daha. zaten camı safir olduğu için çizilmiyor. kutusunda gelen aparatları gayet dayanıklı. şu ana kadar herhangi bir sıkıntım kesinlikle olmadı.
    eğer alacak olan arkadaşlar varsa veya düşünen varsa ilk olarak bilmeleri gereken;

-Kesinlikle şöyle "2 milyar para verdim her özellik olması lazım" diye düşünmeyin.
    -2 mp kamerasından da fazla net görüntü beklemeyin.
    - bu telefonu alacak olan arkadaşlar sadece şunu bilsinler "bu telefonun sadece çelik kasasına,safir camına ve işçiliğine bu parayı vereceksiniz" ben bunları bile bile aldım. çünkü hakikaten inanılmaz bir çekiciliği var telefonun. Nokia Kutusundan masaüstü standına kadar özenerek yapmış bu telefonu.
    Bir daha söylemek isteri ki bu telefonda muazzam bir özellik aramayın.

Hepinize saygılarımı sunarım. Kolay gelsin

• Zookerman kesinlikle aynı dili konuşuyoruz iyi günlerde kullanmak dilegiyle saygılar!
  • peki bunun şarj yuvası ince mi kalın mı ?
  • İnce olanlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: # jackal #

bu telefonun beyaz rengı war dedıler ne kadar dogrudur ben hıc gormedım warsa resmını koyabılırmısınız tskler

Beyaz deilde açık renk gümüşü var onu dediler heralde
  • ilk gördüğüm günden beri istiyodum gittim bi tane edindim gerçekten güzel 2 bin ytl edicek bi cihaz diil ama arkadaşın dediği gibi mesela abimde n80 var malzeme kalitesi başarılı diil özellikleri gerçekten iyi ama.. bide şöle bi gerçek var 8800 ın ilk çıktığı günleri hatırlarsanıza 6630 lar fln 1 milyardı şimdi 6630 lar 200 e satılıyo 8800 700-900 arası nese yazdıklarınızı bi daha yazıp sizin vaktinizi çalmicam bir sorum olucak , benim telefonumu aldığım yer ( isim vermiyim ) açık satıyo ve bakmak istediğinde çıkartıp gösteriyo orda da 5-6 tane vardı. bi tanesine baktım çok el izi diye almak istemedim bi başkasına baktım onun üzerinde hiç el izi yoktu. ( Biraz titizim galiba ) onu almaya karar verdim eve gelince beyaz plastik kısmında çok tizden bi çizik fark ettim. bide sürgüsü açıldığında ( mesela 5 tuşu ) bastığımda hafif böle üst kısım sallanıyo acaba o sizde de oluyo mu? yoksa benimkinde bi sorunmu var gerçi sallanma olarak yapmıyo çok hafif yaylanıyo sanki çok titizlenince başına iş geliyo her işim böle

Bazı 8800 kullanıcıları şekil yapıcam diye telefonunu cebine koymak bilmiyo bizde alanı var alamayanı var diye cebimizden çıkarmaya utanıyoruz ..

Kaliteyi seviyorum , abartı özelliklerle işim yok , gözüme hoş gelen bi telefon istiyorum , dikkat çekici de olsun diyosanız şiddetle tavsiye ediyorum. şaak.. diye açtığınızda ( o mekanizmanın kolayca bozulmayacağını biliyorsunuz .. ) içinizden bişiler kopartıyo, adamlar yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnRc206 -- 9 Nisan 2007; 12:45:33 >

• Unutmadan bi soru daha sormam lazım , bekleme modu konumundayken batarya ve ne kadar çektiğini gösteren yerlerin rengini deiştiremiyorum sizde de ölemi? sarı renk bende ve deiştiremedim
  • Bej gibi dini arkadaşım rengi bende degiştiremedim kurcaladım yazıların rengi degişiyor fakat onlar degişmiyor
  • YA ARKADAŞLAR ALLAŞKINA SÖYLEYİN EXTRA HİÇ BİR ÖZELLİĞİ OLMAYAN BU AĞIRLIKTAKİ BİR TELEFONA BU KADAR PARA VERİLİRMİ.KARİZMA DİYOSANIZ MOTO K1
  • Hemde ne karizma
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCALIBUR13

YA ARKADAŞLAR ALLAŞKINA SÖYLEYİN EXTRA HİÇ BİR ÖZELLİĞİ OLMAYAN BU AĞIRLIKTAKİ BİR TELEFONA BU KADAR PARA VERİLİRMİ.KARİZMA DİYOSANIZ MOTO K1

Değişik bi yaklaşım olmuş.

Beyler bi sorum olacak 2 gün rahat pili gidiyor diyorsunuz, yaklaşık ne kadarlık bi kullanım bu?
  • Normal şekilde nasıl diyim günde 30 - 45 dakika görüşme ile geceleri açıkta bıraksam 2 gün rahat gidiyor, Btkulaklıgı kullandıgımda çok uzun 1.5 güne düşüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deoxyri

Bej gibi dini arkadaşım rengi bende degiştiremedim kurcaladım yazıların rengi degişiyor fakat onlar degişmiyor

Aynen öle kardeşim, bi sorum olucak sende 5 tuşuna bastığında hafif bi yaylanma oluyomu?
    bide daha ordan telefon almicam yaa.. sıfır telefon diye alıyoruz açık ambalajda her bakmak isteyene gösterdikleri telefonu satıyolar ya bide kocaman şirket olucaklar
  • 5 tuşuna bastıgında 4 felanda hareket ediyor ondanmı bahsediyorsun ? bendede var aynısı aldıgın yer sanıyorum vatanbilgisayar
  • quote:

Orjinalden alıntı: regent__

Normal şekilde nasıl diyim günde 30 - 45 dakika görüşme ile geceleri açıkta bıraksam 2 gün rahat gidiyor, Btkulaklıgı kullandıgımda çok uzun 1.5 güne düşüyor

8800 a göre iyi bir oran.
    8800 ın satılma zamanı geldi herhalde
  • Hayırlısı arkadaşım güzel gerçekten şık bi cihaz tavsiye ederim kutu içerigide gerçekten baya iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salur

quote:

Orjinalden alıntı: EXCALIBUR13

YA ARKADAŞLAR ALLAŞKINA SÖYLEYİN EXTRA HİÇ BİR ÖZELLİĞİ OLMAYAN BU AĞIRLIKTAKİ BİR TELEFONA BU KADAR PARA VERİLİRMİ.KARİZMA DİYOSANIZ MOTO K1

Değişik bi yaklaşım olmuş.

Beyler bi sorum olacak 2 gün rahat pili gidiyor diyorsunuz, yaklaşık ne kadarlık bi kullanım bu?

dier konudada yazmıştım ene yazıyım kardeş..
    istanbula giitim 5 gün 4 cü güne kadar biton konusma yaptım teli hiç kapamadım incelediler falan arada msj anca 4 cü gün 2 ci pili taktım pil süper gidiyo n80de bile 2 gündü bu cok ii oldu özelikle benim için telefonu daha bi güzelleştirdi gözümde 8800rı sırf kulaklık sesi düşük duymuyorum konustugumu ve pili az gidiyo die satmıştım ztn şimdi tam oldu benim için sirroco

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.