Epson L3160 Kafa temizleme sorunu
Selamlar , yazıcım 5 yıllıktır toplamda 1000 sayfa almadım bile. Kötü çıktılar aldım sonra bazı renkler hiç basmadı ben de defalarca kafa temizleme güçlü temizleme yaptırdım ama nafile. en sonunda internetten solüsyon aldım ve kafayı söküp solüsyonla tüm gözenekleri iyice açtım, atık kutusunu dahi temizledim her yeri sildim ama sonuçta bir değişiklik olmadı. bu defa kafayı 1 gün solüsyonda beklettim sonra tekrar taktım hortumları tek tek çekip tekrar doldurdum mürekkebi ama son tahlilde sadece mavi ve kırmızı rengi biraz çıkartabildim ama siyah ve sarı renkler hiç basmıyor. kafayı çıkarıp solüsyon bastığımda siyah ve sarı az da olsa geliyor ama kurulayıp taktığımda yine basmıyor. Nedeni ne olabilir lütfen işi bilen biri yorumlayabilir mi. Servise götürüp 2-3 bin bayılmak istemiyorum zaten kendisi kaç para onu da bilmiyorum.
Chrome Browser Youtube Hatası
|
HDD'nin bitip bitmediğini nasıl anlarım?
|
Toshiba L755 Yavaşlama sorunu Yardım
|
|
HArici Monitör Yapımı
|
Ultrabook Tavsiyesi Lazım
|
Motorsiklet Tavsiyesi.
|
XOOM KULLANANLAR YARDIM EDIN
|
14" Notebook Tavsiyesi
|
![]() I Lo<3 MY MoTo |
YOK ABİ SATICI DEĞİL YİYİCİYİZ BİZ, YESENİZE OĞLUM :))))) Not: Sevgili ÖLÜCÜ,eğer bu yazıyı okuyorsan hemen elindeki mousu bırak ve bu ilandan kaçarcasına uzaklaş.Sana burda ekmek MALESEF YOK !!! Eline
Beline Diline hakim OL |
![]() Bu sene de Gol Krallığı Hayal Oldu Tüm Müzik Marketlerde |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.463
İkinci El Bölümü Mesajları: 440
Konularının görüntülenme sayısı: 14.869 (Bu ay: 253)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El