Şimdi Ara

FinePix HS25EXR ALınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, fotoğrafa herzaman heves etmişimdir, yeteneğim de var gibi ama güzel bir makinem hiç olmadı. Şimdi bir makine alıp başlamak istiyorum. FinePix HS25EXR modeline denk geldim tanıdık biri satıyor 4-5 aylık makineymiş. 500e falan bırakırım diyor. sizce bu makine bu fiyata alınır mı ?

• Az aşağıda arkadaş almış ve demiş. Uyarmamıza rağmen. Bir bakın isterseniz...
    Bu da çok güzel, o arkadaş niye satıyormuş ? Cevap da burada !..
    -
    http://forum.donanimhaber.com/m_62191052/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Az aşağıda arkadaş almış ve demiş. Uyarmamıza rağmen. Bir bakın isterseniz...
    Bu da çok güzel, o arkadaş niye satıyormuş ? Cevap da burada !..
    -
    http://forum.donanimhaber.com/m_62191052/tm.htm

ahahahaahh gece gece projelerle boğuşurken ilaç gibi geldi şu başlık hocam eline sağlık , 2. postunuzdan sonra adam tv falan filan derken gümlemiş

500 liranız varsa bunu 600 civarına tamamlayıp yine fujifilm'in s200EXR modelinin ikinci ellerine bir göz atın , çok daha başarılı bir makinedir

• Yorumlara bakılırsa alınmaz o zaman.. az kalsın 500 lirayı çöpe atıyorduk desenize.. Peki sony DSC H90 veya sony H20 yi değerlendirebilir misiniz?
  • 500tlye canon sx220hs alabilirsiniz resim olarak canon daha iyi ve en büyük etken boyut. zoom önemli değilse bence dslr like almanıza gerek yok.
  • Fujifilm FinePix F660 EXR serilerinin özelliği nedir? fiyat olarak yüksekler
  • hocam GF3 beni ayrı bi dünyaya götürdü. ne dslr ne dslr like ikisinin arası çok harika makinelermiş bunlar, istediğim bu sanırım. bu sınıfa ne ad verilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon D3200 vr2 alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Kodak Alınır Mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Canon pixma e414 alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.