Bildirim
5800- Şarj problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
eğer telefonun yeniyse daha ancak oturmaya başlamış olabilir -
3-4 saatte dolması voltaj düşùklüğùndndir. Snuçta o şarz cihazı bşka bi telfnun.ve ona göre üretilmş. -
Bende tam böyle bir konu açacaktım Benin sorunuma da yardımcı olursanız sevinirim. Telefonumu yeni aldım ve şu ana kadar 2 kez şarja taktım. ilkinde 4 tam gün gitti fena değildi aslında ilk telefon çok kurcalanır ya ama telefonumu salı günü akşam şarj ettim yine aynı kullandım 2 tam gün oldu dün akşam 2 çizgi vardı 8 dn beri telefonumu elime bile almadım sabah işyerinde kapanmış açmaya çalıştım açamadım sanırım şarjı bitti olumsuz bir durum mu var açılmaması falan ?quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
3-4 saatte dolması voltaj düşùklüğùndndir. Snuçta o şarz cihazı bşka bi telfnun.ve ona göre üretilmş. -
quote:
Orijinalden alıntı: denizkabuğu
Bende tam böyle bir konu açacaktım Benin sorunuma da yardımcı olursanız sevinirim. Telefonumu yeni aldım ve şu ana kadar 2 kez şarja taktım. ilkinde 4 tam gün gitti fena değildi aslında ilk telefon çok kurcalanır ya ama telefonumu salı günü akşam şarj ettim yine aynı kullandım 2 tam gün oldu dün akşam 2 çizgi vardı 8 dn beri telefonumu elime bile almadım sabah işyerinde kapanmış açmaya çalıştım açamadım sanırım şarjı bitti olumsuz bir durum mu var açılmaması falan ?
Arkadaşım sende varya :)
Şarjının tamamının bitmesi dışında nası bi olumsuzluk olsun ki :D Şarja tak ve kullan telefonunu :)
Telefonun şarjı 2 günden fazla gitmiyor an itibariyle. Ertesi gün yolda kalmak istemiyorsan 2.günün sonunda dişler azalınca takıcan şarja.
-
Aynen arkadaşa katılıyorum. 4 gün gider diyenin arayanı soranı yok sanırım. ben ufak tefek internet bağlantıları ve muzik dinleme ile 2 gün gitmiyor bile. bu kadar büyük ekran ve bu kadar özellik olursa olacağı budur :D porblem etmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJKquote:
Bende tam böyle bir konu açacaktım Benin sorunuma da yardımcı olursanız sevinirim. Telefonumu yeni aldım ve şu ana kadar 2 kez şarja taktım. ilkinde 4 tam gün gitti fena değildi aslında ilk telefon çok kurcalanır ya ama telefonumu salı günü akşam şarj ettim yine aynı kullandım 2 tam gün oldu dün akşam 2 çizgi vardı 8 dn beri telefonumu elime bile almadım sabah işyerinde kapanmış açmaya çalıştım açamadım sanırım şarjı bitti olumsuz bir durum mu var açılmaması falan ?
Şarjının tamamının bitmesi dışında nası bi olumsuzluk olsun ki :D Şarja tak ve kullan telefonunu :)
Telefonun şarjı 2 günden fazla gitmiyor an itibariyle. Ertesi gün yolda kalmak istemiyorsan 2.günün sonunda dişler azalınca takıcan şarja.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Karate_ka
Meraba benim çok garip problemim oldu. kalın uçlu şarj alete ince uçlu çevirici takıp kullandıktan sonra normal ince uçlu şarj aletleri tam oturmamaya başladı. kötü bir problem tel 3-4 saatte anca tam doluo. sizce nokia a götüreyim mi yoksa bi şekilde uçu dışarı çıkarmaya mı çalışayım ???
yurtta kalıyorsan yurtların voltajları düşük oluyor 1 saatte şarz olan tel yırtta 2 saatte oluyor... -
ilginçquote:
Orijinalden alıntı: limitsizimquote:
Meraba benim çok garip problemim oldu. kalın uçlu şarj alete ince uçlu çevirici takıp kullandıktan sonra normal ince uçlu şarj aletleri tam oturmamaya başladı. kötü bir problem tel 3-4 saatte anca tam doluo. sizce nokia a götüreyim mi yoksa bi şekilde uçu dışarı çıkarmaya mı çalışayım ???
yurtta kalıyorsan yurtların voltajları düşük oluyor 1 saatte şarz olan tel yırtta 2 saatte oluyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: limitsizim
yurtta kalıyorsan yurtların voltajları düşük oluyor 1 saatte şarz olan tel yırtta 2 saatte oluyor...
Çok ilginç yaw.Şarj cihazlarını içinde voltaj regülatörleri vardır.180 V'ta kadar giriş voltajı düşse bile çıkışı sabittir. -
quote:
Orijinalden alıntı: limitsizim
yurtta kalıyorsan yurtların voltajları düşük oluyor 1 saatte şarz olan tel yırtta 2 saatte oluyor...
Evet bahsettiğin şey doğru olabilir, yaşanabilir ama tüm yurtlar için bir genelleme yapmak yanlış olur :) O tamamen binanın elektrik projelendirmesinin, sisteminin yanlış hazırlanmasından ve uygulanmasından kaynaklanmakta.. -
ben dun gece sarj ettim bugun muzik dinledim gorusmeler msjlar vs. Suanda netteyim hala full -
quote:
Orijinalden alıntı: m3tyu
ben dun gece sarj ettim bugun muzik dinledim gorusmeler msjlar vs. Suanda netteyim hala full
aynn hocam bndde öle baya müzik dinldim mesas falan hala full anlamadım bu gece sarsa takmıcam bakaşım azalıcakmı -
en az 2 gün gidiyor ilk aldığımda 3 gün bızıkladım telefonu 3'üncü gün gece bitti artık bana dayanamadı :D elimden düşmüyordu şuanda öle sayılır full kullanıyorum 2 gün rahat gidiyor 2 gün sonra gece takıyorum şarjaquote:
Orijinalden alıntı: bluestroomquote:
Orijinalden alıntı: m3tyu
ben dun gece sarj ettim bugun muzik dinledim gorusmeler msjlar vs. Suanda netteyim hala full
aynn hocam bndde öle baya müzik dinldim mesas falan hala full anlamadım bu gece sarsa takmıcam bakaşım azalıcakmı
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
quote:
Burda bişi okumuştum telefon böyle bir şekilde kapanmış adam düğmeye basıyorum titriyor ama açılmıyor diyordu servise götürmüş hatta...Tam hatırlayamadığım için olayı korktum
-
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler fakat ben yurtta kalmıyorum ve telefonu alalı 11 ay oldu neredeyse. geçenlerde şarjsız kalmıştım ve dışarı çıkcaktım başka bi yerde kalın uçtan ince uca çevirici buldum ve öyle şarj ettim sonra direk ince uçlu olan şarj aleti oturmuyor tam ucunda biraz duruyor sonra düşüyor. biraz destekleyince duruyo ama ben hala o çeviriciyi takarak eski bi şarj aleti ile şarj etmek zorundayım. galiba tek çare garanti onunla da uğraşamam.quote:
Orijinalden alıntı: denizkabuğuquote:
Orijinalden alıntı: Rádèøή
quote:
Burda bişi okumuştum telefon böyle bir şekilde kapanmış adam düğmeye basıyorum titriyor ama açılmıyor diyordu servise götürmüş hatta...Tam hatırlayamadığım için olayı korktum
Alıntıları Göster
-
Şarj cihazlarının arkasında output değerleri yazar.Oradaki değerler şarj sırasında 1 saatte bataryanıza gelen akım miktarıdır.5800'ın kendi şarj cihazı 890mAh değerine sahipken 6630 şarj cihazı 355mAh değerine sahip.Batarya ise 1320mAh değerine sahip.O yüzden başka şarj cihazıyla yapacağınız şarj telefonunuzun bataryasının daha uzun sürede dolmasına sebep olacaktır.O yüzden mümkün oldukça telefonuzu kendi şarj cihazıyla şarj ediniz.3.parti şarj cihazlarına güvenmeyiniz.quote:
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler fakat ben yurtta kalmıyorum ve telefonu alalı 11 ay oldu neredeyse. geçenlerde şarjsız kalmıştım ve dışarı çıkcaktım başka bi yerde kalın uçtan ince uca çevirici buldum ve öyle şarj ettim sonra direk ince uçlu olan şarj aleti oturmuyor tam ucunda biraz duruyor sonra düşüyor. biraz destekleyince duruyo ama ben hala o çeviriciyi takarak eski bi şarj aleti ile şarj etmek zorundayım. galiba tek çare garanti onunla da uğraşamam.
Alıntıları Göster
-
ben 1 ay felan oldu alalı radyo dinlemiyorum müzk dinlemiyorum günde 15 dk ya konuşuyorum yada hiç konuşmuyorum titreşimi kapalı ışığı kapalı sıfırda 3 g kapalı wireless kullanmıyorum versiyonuda son v31 de yani anlayacağınız nerdeyse telefon sadece cebimde duruyor neden böle bi sorun var en anlamdım sarzı kaç gün gidiyor derseniz 2 günde bitiyor çok saçma benim yapmadığım herşeyi başkaları yapıyor 2 gün gidiyor 15 saat müzik çalmıyor telefon -
Benim telefonda3-4 saatte şarj oluyor..quote:
Orijinalden alıntı: koenigsegg69
ben 1 ay felan oldu alalı radyo dinlemiyorum müzk dinlemiyorum günde 15 dk ya konuşuyorum yada hiç konuşmuyorum titreşimi kapalı ışığı kapalı sıfırda 3 g kapalı wireless kullanmıyorum versiyonuda son v31 de yani anlayacağınız nerdeyse telefon sadece cebimde duruyor neden böle bi sorun var en anlamdım sarzı kaç gün gidiyor derseniz 2 günde bitiyor çok saçma benim yapmadığım herşeyi başkaları yapıyor 2 gün gidiyor 15 saat müzik çalmıyor telefon
Şarj aletinin ucu ince kendini kalın olanlardan herkesinki böylemi yoksa benim kutudanmı böyle çıktı? -
quote:
Orijinalden alıntı: koenigsegg69
ben 1 ay felan oldu alalı radyo dinlemiyorum müzk dinlemiyorum günde 15 dk ya konuşuyorum yada hiç konuşmuyorum titreşimi kapalı ışığı kapalı sıfırda 3 g kapalı wireless kullanmıyorum versiyonuda son v31 de yani anlayacağınız nerdeyse telefon sadece cebimde duruyor neden böle bi sorun var en anlamdım sarzı kaç gün gidiyor derseniz 2 günde bitiyor çok saçma benim yapmadığım herşeyi başkaları yapıyor 2 gün gidiyor 15 saat müzik çalmıyor telefonquote:
ben 1 ay felan oldu alalı radyo dinlemiyorum müzk dinlemiyorum günde 15 dk ya konuşuyorum yada hiç konuşmuyorum titreşimi kapalı ışığı kapalı sıfırda 3 g kapalı wireless kullanmıyorum versiyonuda son v31 de yani anlayacağınız nerdeyse telefon sadece cebimde duruyor neden böle bi sorun var en anlamdım sarzı kaç gün gidiyor derseniz 2 günde bitiyor çok saçma benim yapmadığım herşeyi başkaları yapıyor 2 gün gidiyor 15 saat müzik çalmıyor telefon
boşuna bu kadar para vermişsin demek geçiyor içimden... :) 1200 felan var aynı işi yapan en az 10 gün gider sadece cepte durarak, uyarsa yollim bi tane 30 liraya...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPelerinliAdam -- 24 Aralık 2009; 4:02:58 >
-
530 LİRA PARA VERDİM YİNEDE VERDİĞİM PARAYI HAK EDİYORquote:
Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdamquote:
boşuna bu kadar para vermişsin demek geçiyor içimden... :) 1200 felan var aynı işi yapan en az 10 gün gider sadece cepte durarak, uyarsa yollim bi tane 30 liraya...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- telefondan hesap makinesi silindi
- sim kart depolama alanı dolu
- simlog şikayet
- telefon ekranı neden yanıp söner
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- play protect nedir
- telegramda video izleme
- silinen fotoğrafları geri getirme
- bimcell numara taşıma
- 1 yıl kullanilmayan telefon nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X