Şimdi Ara

5800- Şarj problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim ilk sarj 2 gun gitti ama tabi cok oynadim gps wifi falan... 2 .sarj da ise deneme yaptim sadece arama (gunde 30 dk ) sms 5-10 dk wi-fi bi o kadar bluetooth bir kac dosya oyun aktarımı kurulumu su anda 3.5 gun oldu 2 cizgi de tabi ilk baslarda 7 cizgiden dusmuyor sonraki dusmeler daha hızlı oluyor. bu arada telefonu %50 parlaklıkta kullanıyorum sorun da olmuyor.
    yani telefoın gibi kullanılırsa 1320 mah batarya 4 gun rahat gider ama muzik gps wifi dersen 2 gune cikmaz dogal olarak...
  • arkadaşlar kurcalamama rağmen ama hiç birşey yüklemiyorum ilk aldığımda müzik yükledim sadece işte çok kurcalamama rağmen artık 4 gün gidiyor birde geceleri kapatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 2 Ocak 2010; 13:45:10 >
  • bende de çok gittiği soylenemez yeni aldım ilk şarjı yaptım 15 saat sonra 1 gun fln gitti şarj ı etkiliyen en onemli faktorlerden biri sebeke modu dual yada umts ise cok yıyor gsm yapın en az yarım gun farkediyor gibi birşey
  • ya arkadaşlar benim bi sorum olcak mesela full şarjdan çıktı kullandım azcık hala full sonra kapatıp açtım diyelim 7 iken 4 e düşüyo neden öyle oluyo cevap verin lütfenn
  • arkadaşlar ben nokia 5800xpressmusic aldım, aldığım zaman bana satıcı kendisinde bu telefonu kullandığı söyledi ve bende sarj durumunu sorum bana bu telefounu sarjı ilk başlarda çabuk bitebilir ama zamanla düzelir dedi kendi ilk aldığında 1-2 gün gittiğini söyledi şimdi ise rahat 4-5 gün gidiyor dedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: v_emre

arkadaşlar ben nokia 5800xpressmusic aldım, aldığım zaman bana satıcı kendisinde bu telefonu kullandığı söyledi ve bende sarj durumunu sorum bana bu telefounu sarjı ilk başlarda çabuk bitebilir ama zamanla düzelir dedi kendi ilk aldığında 1-2 gün gittiğini söyledi şimdi ise rahat 4-5 gün gidiyor dedi...

Eeee yani?Benimki de 4-5 gün gidiyor.Çabuk bitme mevzu ilk aldığında çok kurcalıyorsun ondan çabuk bitiyor sonraları daha az multimedia özelliği kullandığından (bende böyle) daha çok gidiyor...
  • @Zortul multimedia özelliklerini az kullanacaksam ne yapayım 5800 ı =) Ve kalın uçlu şarj aleti kullananlar. o aletlerin şarj aleti çıkışları yaklaşık 500mA 5800 ise 890mA bundan dolayıdır. Sorun yaratır mı bilmem.
  • Olmayan şarj problemini var yapmışız helal olsun.

Şarjınızın uzun gitmesi için bir çok yöntem var bir çok ayar var önce onları araştırın forumda. Bakın millet ne ipuçları vermiş. Göreceksiniz ki kullanıcı hatası dışında şarj problemi diye birşey yok.

Belki 1000 de bir birisi hatalı üretim pile denk gelir yoksa yok böle bi problem yahu.
  • yha bende garantiye gönderdim telefonun bataryayı degistirmisler once internete giriyor üstelik sarkı acıyordum o halde 1 .5 gündayanıyodu bütün gün simdi oglene kadar sürüyo acaba yeni oldugu icin mi nasıl acabilirm bataryayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailyvs07

yha bende garantiye gönderdim telefonun bataryayı degistirmisler once internete giriyor üstelik sarkı acıyordum o halde 1 .5 gündayanıyodu bütün gün simdi oglene kadar sürüyo acaba yeni oldugu icin mi nasıl acabilirm bataryayı

eski bir 5800 kullanıcısı olarak şunu söylemeliyim ki o telefondan pek bişey bekleme. 1 gün dayanıyorsa senin için iyidir. ama nasıl açabilirim diye söylüyorsan, bataryayı sonuna kadar bitir. ilk 5-6 şarjını telefon kapalıyken yap. dolana kadar sakın açma telefonu ve şarja takmadan önce tamamen bitir. ama şunu söyleyeyim fazla bi fark etmez bataryanın ömrü uzun olur. Ve şarj süresi 4-5 saati geçmesin li-on batarya için faydası olmaz hatta biraz zararlı olur.
  • eski batarya neden o kadar uzun sürüyordu simdi cebimde sarj makinesi tasır oldum... bataryayı 2 gün sarjda bıraksam nolur _?
  • zarar görür galiba.
  • hmm napacam ben yha bu bataryayı bi sekilde acmm gerekiyor
  • Kardeşim bende 5800 kullanıyorum.Bendede aynı sorun var ya bataryayı değiştir yada daha az şarj et bitmedikçe şarja koydum böyle oldu şimdi eskisine göre iyi.
  • Nokia'nın pilleri 1 sene bile dayanmıyor. E63 ve E72 tecrübem oldu 2 sene içinde 2 telefonu da kullandım.
    E63 ün pili şişmeye başladı zamanla. E72'nin ise pili 2 gün giderdi yarım güne düştü neredeyse.
    Ki bildiğim kadarıyla bu pilleri istediğin zaman şarja koyabiliyorsun. Ona rağmen böyle oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.