Şimdi Ara

5800 tel. kilidini unuttuk kilitli kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eşimin kullandığı 5800'a tel. kilidi koymuştuk. sonra eşime başka bir tel. alınca öyle kenarda kaldı. şimdi kullanmak istiyorum fakat tel. kilidini bir türlü hatırlayamadım. ne yapabilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim

• nokialarda standart olanı 12345 oluyor.
    Bence onu servis bile halleder. O da olmadı Nokia müş. hizmetlerini ararsınız. Tel faturasını faksla isterler sonrasında kodu size söylerler.
  • hard format çözer..

telefon kapalıyken yeşil kırmızı kamera ve açma tuşuna basılı tutun nokia ekranı gelince bırakın
  • hard format attım. tabi becerebildiğimden emin değilim ama telefon dili ingilizce oldu fakat yine kilit kodu istiyor
  • Formatladıktan sonra kilit koduna 12345 yazmayı denediniz mi acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Formatladıktan sonra kilit koduna 12345 yazmayı denediniz mi acaba???

evet denedim ama kabul etmedi. acaba telefoncular falan kırabilirlermi bu kilidi
  • evet telefoncular kırıyor telefon fabrika çıkışına dönuyor içinde bişey kalmıyor.ama az para isteyeceklerını zannetmiyorum.
  • flash atmayı denediniz mi
    büyük ihtimalle çözer sorununuzu
    ayrıca atatrsanız eğer forumdaki cfwlerden birini tavsiye ederim hem heklenmiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

flash atmayı denediniz mi
    büyük ihtimalle çözer sorununuzu
    ayrıca atatrsanız eğer forumdaki cfwlerden birini tavsiye ederim hem heklenmiş olur

ben bu konularda sizin bildiklerinizin yarısını bile bilmem. hiç bilbiyorum flash nasıl atılır nasıl hack'lenir. ama yinede yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.