Denedim, Sonuç Aynı. Büyük İhtimalle Telefonun USB Bağlantısı Çöktü.. Of...
quote:
Orijinalden alıntı: openstar
SES AÇMA DÜĞMESİ (+ TUŞ) SES KAPATMA DÜĞMESİ (- TUŞ) YES TUŞU (YEŞİL TUŞ) GÜÇ DÜĞMESİ (AÇMA KAPAMA)
TUŞLARINA AYNI ANDA BASIP BİRKAÇ SANİYE BEKLEDİKTEN SONRA BAKARMISIN.. HARD FORMAT ATAR GİBİ..
ne işe yarıyor bu?
quote:
Orijinalden alıntı: Blind42
quote:
SES AÇMA DÜĞMESİ (+ TUŞ) SES KAPATMA DÜĞMESİ (- TUŞ) YES TUŞU (YEŞİL TUŞ) GÜÇ DÜĞMESİ (AÇMA KAPAMA)
TUŞLARINA AYNI ANDA BASIP BİRKAÇ SANİYE BEKLEDİKTEN SONRA BAKARMISIN.. HARD FORMAT ATAR GİBİ..
ne işe yarıyor bu?
Şarj Ve Reset Olayını Durdurdu Ama ?
quote:
Orijinalden alıntı: Blind42
quote:
ne işe yarıyor bu?
başta usb olmak üzere ayarları sıfırlar..
Ben de Bilmiyorum walla Boyle Birşeyi ama Biraz Fikir Yürütmek Acısından Soylıyım Bişiler
1. Garantiye Gönder Kesin Cözüm Yolu 2. Kablon Bozulmuş Olabilir 3. Pc' Usb Cıkışında Kacar Vardır Telefonu Telef Etmiş Olabilir Byole Bir Olay Basıma Geldi 4. Telefonun içine Kenarından Kosesinden Su felan Gİrmedigine Eminsin Dimi ???
Herkes forumda usb den şarz olmuyor diye kendini yırtıyo seninki şarz oluyo cok ilginç ya
Sen onu formatla orj yazılıma dön ve servise yolla hiç uğraşıp yıpratma telefonu
quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRR Herkes forumda usb den şarz olmuyor diye kendini yırtıyo seninki şarz oluyo cok ilginç ya
Sen onu formatla orj yazılıma dön ve servise yolla hiç uğraşıp yıpratma telefonu
telefonunu bilgisayarına tanıtamıyorki usb girişi bozuk, orjinal yazılımada dönemiyor bu sıkıntı yüzünden
quote:
Orijinalden alıntı: atacan06
quote:
Orijinalden alıntı: CaNeRR Herkes forumda usb den şarz olmuyor diye kendini yırtıyo seninki şarz oluyo cok ilginç ya
telefonunu bilgisayarına tanıtamıyorki usb girişi bozuk, orjinal yazılımada dönemiyor bu sıkıntı yüzünden
Pc nin Usb'ler sağlam telefon usb yi görmüyor işte. evet baya olmuştu suya girmişti telefon bu yüzden olabilir mi ? ne denediysem olmadı... Görmüyor Görmüyor Görmüyor...
ıslandığı için olabilir ama.. başka bilgisayarda denedin mi?
Denedim, Orjinal Kablosuylada, Farklı Kablolarlada Denedim. Olmadı. Hiç Bi Şekilde, Telefon USB yi Tanımıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme