Şimdi Ara

5800 USB ŞARJ Etme Sorunu (İstemiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Nerdeyse Her Gün Deniyorum, Anabaşlıktan Bir Yorum Yazmıştım. Sorunlar Halen Devam Ediyor. Telefonu Bilgisayara Bağladığım Anda Şarj Etmeye Başlıyor. Bi Uyarı Vermeden Bu Olayı Yapıyor. Çıkartınca Telefonu Kilitleyip Yeniden Başlatıyor, Ekrandaki Görüntü Çizgi Çizgi Yok Olarak Telefon Kitleniyor. Bu Duruma El Koymamız. Lazım.

Yazılım Değiştirmiştim. Sunrise'ın v52 modu var üstünde C6V20 CFW . Bayadırda Telefon Bu Durumda Yani Bilgisayara Bağlamıyordum. Son 3 Haftadır Her Deneyişimde Bu Sonucu Alıyorum. Şarj Şarj Şarj..... Telefon Modlu Oluğundan Dolayısıyla Güncellemelerde Açılmıyor. Acaba Sorun Telefon Kaynaklı Olabilir mi ? Çünkü Başka Bilgisayarlarda Başka Kablolarla Da Denedim. Sonuç Olarak Yine Aynı. ŞARJ. Garantiye Yollasak Yapabilirler Mi ? Ama Telefon Yazılımı Farklı. Garanti Kapsamından Çıkıyor Mu ?

Bu Olay İlk Mi Oluyor Bu Koca Forumda Anlamadım Ki. Yoksa NOKİA'nın bir Sorunu Mu Bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dominate -- 9 Mayıs 2011; 7:47:24 >

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Telefona orjinal yazılımı dışında başka bir yazılım yüklediğiniz için malesef garanti kapsamı dışında olur.
  • Saol Arkadaşım. Napılabilir Peki Şu Durumda ?
  • hayır yok öyle bir şey yanlış bilgi vermeyin telefon garanti kapsamından çıkmaz
    burda bazı arkadaşlarımız oldu sorun olup garantiye gönderen tekrar orjinal yazılımı atıp öyle geri gönderiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn216 -- 8 Mayıs 2011; 11:47:50 >
  • ben de telefonumun bilgisayardan şarj olmasını isteyip dururdum.
    yanlış anlamayın da usbden taktığınız kablo şarj kablosu değil de mi, usb bağlantısı için bi kablo de mi
  • Kafam Çok Karıştı, Sağlıklı Bilgi Almak Amacıyla Burdayım.

@Blind42

Hayır Dostum Telefonun Orjinal USB Kablosunu Kullanıyorum. Aldığım Sonuç Bu. Ne İlletmiş Anlamadımki...
  • kardeş peki bağladığın zaman telefonda bağlantı modu seçme çıkmıyor mu? çıkmıyorsa şuraya bir bakabilir misiniz?
    menü->ayarlar->bağlantı->usb->bağlantıda sor. buna evet diyin üstteki bağlantı modunu da depolama olarak seçin. yine de şarj ediyor mu bir kontrol eder misiniz.
    ayrıca imkanınız varsa bi fotoğraf da ekleyebilir misiniz?
  • Bizim telefonlar USB'den şarj olmuyor ki :S
  • @Blind42

Denedim AmaSonuç Olarak Aynı. Taktıktan Sonra Gecikmeli 5 - 10 Sn Sonra Şarj Etmeye Başlıyor. Fotoğraf Çekemem Dostum. Donanımım Yok, Şöyle Söyliyim. Takılı Haldeyken Şarj Ediyor. Çıkarttığım Anda Telefonda Kilitlenme Yaşanıyor, Nasıl Söylesem, Hani Bazen Bazı Modellerde Film İzlerken Ekran Bi Anda Kayıp Gidiyor Ya, Parça Parça Herşey Kayboluyor Sonra Ekran Bembeyaz Olup Resetliyor Kendini. İşte Bendede Aynı Bu Durum Var. Bazende Uzun Süre ( 1- 2 dk) Bıraktığım Zaman Batarya Çok Isınıyor.

@akkolmurat

Naptım Bilmiyorum Ama Şuanda Şarj Oluyor Telefon Ne Kadar İstemesemde.
  • Bi hard format dene yada yeniden flashla
  • İlginç bir durum. Ben de cumartesi günü dükkan dükkan bir ucu usb diğer ucu şarj olan kablo arayıp bulamamıştım
  • @denizgezgin

Hard Format İşe Yaramıyor, Flashlamak İçin USB'nin İlk Baş Telefonu Görmesi Gerekmiyormu ?
  • Sanırım En Mantıklı Çözüm Garantiye Göndermek Olucak ?
  • Dostum!Senin 5800 uçmuş ozaman yapıcak pek bişey yok :)))))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castraelectro -- 9 Mayıs 2011; 1:29:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137
    Hocam öncelikle geçmiş olsun. Telefona orjinal yazılımı dışında başka bir yazılım yüklediğiniz için malesef garanti kapsamı dışında olur.

Gelen geçen sallayıp gidiyor. Garanti kapsamı dışına çıktığıfalan yok.

Sorununa gelince gerçekten çok ilginç 5800 normalde bizdeki USB kablolarıyla şarj olmaz
  • SES AÇMA DÜĞMESİ (+ TUŞ)
    SES KAPATMA DÜĞMESİ (- TUŞ)
    YES TUŞU (YEŞİL TUŞ)
    GÜÇ DÜĞMESİ (AÇMA KAPAMA)

TUŞLARINA AYNI ANDA BASIP BİRKAÇ SANİYE BEKLEDİKTEN SONRA BAKARMISIN.. HARD FORMAT ATAR GİBİ..
  • @ NomadCRY
    Evet Gerçekten İlginç Bi Durum Ozaman Garantiye Göndermem Daha Mantıklı Olur Fazla Kurcalamadan Sanırım ?

@openstar

Yaptım Bu Sefer Şarj Olayı Ve Resetlenme Sorunu Kalktı Ama Halen Görmüyor Telefonu.
  • şimdide hard format at kardeşim..
    olmazsa kartı biçimledirip tekrar bak bakalım görecek mi..
  • @openstar

Aynı Tepkisiz Yine
  • Hard format ve kart biçimlendirme yaptın mı..?
    Bataryayı çıkar tak..
    hafıza kartını çıkar..
    Bir hard format daha at..
    Hafıza kartından da olabilir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.