Şimdi Ara

5800 v50 Güncelleme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonuma wireless bağlantısı kurduktan sonra *#0000# yapıyorum ve güncelemeleri kontrol et secenegini seciyorum. Sw update v 50 tarzında bir dosya buluyor ve yüklemeyi onaylıyorum. Daha sonra güncellemenin başlatılması icin de onay istiyor ve telefon kapanıp yatay beyaz ekranda güncelleniyor yazısı cıkıyor. Telefon otomatik olarak tekrar acılıyor ve ekranda Telefon guncellenemedi. Güncelleme paketi telefonla uyumlu değil. Servis sağlayıcınızla görüşün. diye bir mesaj cıkıyor. Bu problem hakkında bilgisi olan varsa çok acil cevaplarınızı bekliyorum.

• Bende de çıktı şimdi bu olay, yapmamalımıyım onu düşünüyorum. İndiriyor ama...
  • aynı sorun bendede var

defelarca denıyorum olmuyor
  • bilgisayardan güncellesek problem cıkar mı yine acaba?
  • neden olsn
    yukleyeblıyosan yukle tabikii
  • arkadaşlar ben Nokia Software Updater den sorunsuz bir şekilde güncelledim. herzamanda ordan güncellerim şuana kadar hiçbir problem yaşamadım maşallah...
  • Telefonunuzun kodlarından dolayı bu uyarıyı alıyorsunuz. Yazılımın paketini indirip JAF programı yardımıyla telefona kurabilrisiniz. ilgili kurulum anlatımları imzamda mevcut.
  • Bende yükledim şuan hiç bir sorun yok gibi duruyor.
  • nss le kodunuzu degiştirin deneyin
  • Nokia Software update programını kullanarak başarılı bir şekilde güncelleme yaptım.

Bilginize
  • Arkaşlar buqun itibari ile telefonumu v50ye yukselltim quncelleme qeldi kendim quncelledim..

Guncelleme yaptıktan sonra telefonumun dokunmatık ekran tıtreşiminde problem yaşıyorum. Dokunmatık ekran tıtreşim seviyesini 1 yapıyorum ama 3 yapmış qibi titriyor 3 tede aynı tıtreme 2 normal 1 yok yanı anlatabiLmişimdir inş. Hard formatta attım ama sorun duzelmedi biqisi oLn varmı yardımcı oLucak biri.
  • Sadece 1 satır üstte V50 konusu var. Neden oraya yazmak yerine yeni konu açma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum?

Nasıl bir mantıktır bu.

Önce bunu okuyun.

http://forum.donanimhaber.com/m_36883882/tm.htm

Sonra da Nokia bölümünde ilk sayfadaki konulara bir göz gezdirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.