Şimdi Ara

5800 VE AVEA MSN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar,yaklaşık 2 hafta önce 5800 aldım vede çok memnunum.hiç söylenen tersliklerle karşılaşmadım şansıma :)
    benim sorum şu:avea dan msn ye girmek istiyorum.5500 a MSN yazıp mesaj attım gelen linkten msn yi download etmeye çalıştığımda "no im client is available for download" uyarısı alıyorum
    bunun bi çözümü varmı yoksa avea msn 5800 da çalışmıyormu?

• jar msn yükle öyle gir..
  • BENDE fring yüklü ama her zaman wifi bağlantım olmuyo.o yüzden aveanın aylık sınırsız 40 kontör kampanyasına girmek istiyorum.ama aveanın bana sms le gönderdiği linkten indiremiyorum msn yi :(
  • O zmn avea internet alcan.Msn live mobil indircen ordan gircen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 5 Kasım 2009; 14:05:22 >
  • :d
    güzel diyosunda indiremiyorumki msn sini hata veriyo.aylık msn sine üye olucam aveanın,internet pakedi almama gerek yok.
  • aynı sorun bendede var gönderilen mesajdaki linke giriyorum telefondan "no im client is available for download" bu hatayı veriyor napmam lazım internet paketi demeyin çünkü telefonum windows mobile desteklemediği için adam gibi bir msn programı halen yapılmamıştır aveanın yapmış olduğu msn programından umutluyum açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.