Şimdi Ara

5800 Wi-Fi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir 5800 kullanıcısıyım, telefondan epey memnunum ama bir sorunum var. Herhangi bir Wi-Fi ağına sorunsuzca bağlanıyorum ama herhangi bir internet sitesine girmek istediğimde Ağ geçidi cevap vermiyor hatasıyla karşılaşıyorum. Bu sorun şifreli şifresiz tüm ağlarda karşıma geçiyor. WAP şifresi olmayan bağlantılarda, üniversite ağlarında ve AVM ağlarında da denedim sorun aynı. Hiçbir şekilde internete bağlanamıyorum. Çözümü bilen var mı? Yoksa son çare olarak telefonu servise göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkayony -- 27 Mart 2010; 17:33:34 >

• aYNISI bendede var deli olacağım
  • Wap şifreleme sistemlerinde sorun çıkarıyor ama Wep ağlarında bi sorun yok
  • Wep de çıkarmıyormu . Dikkat etmedim ama Wap da niye çıkarsın ki çoğu wap
  • yukarı
  • wap ile wep arasındaki fark nedir?
  • Cevap yok mu? Görünüşe göre servise göndermem gerekecek.
  • Valla burger da, kendi evimde pizza hut ta ve hatta burada bafra karafırın diye bir yer var. Oranın wi-fi ında bile denedim.

Hiç öyle bir sorun ile karşılaşmadım.

Önce bir format atmayı deneyin. ( Not telefon sıfırlanacak. O yüzden yedeklerinizi alın. )
  • Hard format denedim işe yaramadı.
  • aynı derttten bende muzdaripim.

Uyarı : Bu sunucuyla güvenli bir bağlantı kurulamıyor.
    şeklinde bir hata alıyorum.

sadece ttnet.com.tr adresine girebiliyorum başka hangi siteye girmek istesem aynı hata geliyor. ayrıca ttnet in sitesinde "herhangi bir web sitesine bağlanma giriminizde kullanıcı adı şifre soracatır" gibi bir şey yazıyor ama ben bu hata mesajının ötesine geçemedim.
  • bu sorunu bende yaşıyorum ama çözüm bulamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.