Arkadaşlar bu telefonla Mc donalds da wireless e bir türlü bağlanamadım.Buluyor ama bağlantı problemi yaşıyorum.Telefonda bir ayar falan mı yapmak lazım?
mc lerin internetleri 56 kbs ile bağlanıyor. ben iphone ile deniyorum o bile olmuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: F0NDiP
mc lerin internetleri 56 kbs ile bağlanıyor. ben iphone ile deniyorum o bile olmuyor.
hmm demek öyle.Bunlar için kaç kbps olması gerekiyor ki
quote:
Orjinalden alıntı: ufukcoskun
quote:
hmm demek öyle.Bunlar için kaç kbps olması gerekiyor ki
en az 1024
quote:
ne bu ya 56 k lık eski modemlerlemi yani
işin sakası tabi ama hala oyle net hızımı varki mc donald gibi yer o kadar yavas kullanabiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: virtue28
quote:
ne bu ya 56 k lık eski modemlerlemi yani
işin sakası tabi ama hala oyle net hızımı varki mc donald gibi yer o kadar yavas kullanabiliyor.
çok ciddiyim. gerçekten çok felaket yavaş bir net hızına sahipler.
56k bağlantı olan kablosuz modem varmı ya nerden buluyor mc donalds bunları ? Yoksa siz şimdimi uydurdunuz :s
Bence oyle bir sey olması zor. Niye yapsınlar ki normal bir bağlantı varken. sadece ismini lekeler pinti mc donald
Böyle bağlantı sorunları olabiliyor. laptopumla oteldeki nete giremediğimi cok iyi biliyorum herseyi yaptığım hatta modemin şifresini kırıp ayarlarına bile ulasabildiğim halde.
Ben N78 ile burger king'de tik diye baglandim ve gayet hizliydi. Yer istanbul cadde bostan burger king. Sorun yasamadim ama ben de kendi evimdeki router ile sorun yasiyorum. Netgear routerima baglanamiyor telefon. Bu da ayi bir mevzu.
agda şire olabılır artı 56 kb cok yavas
quote:
Orjinalden alıntı: lcdremote
Ben N78 ile burger king'de tik diye baglandim ve gayet hizliydi. Yer istanbul cadde bostan burger king. Sorun yasamadim ama ben de kendi evimdeki router ile sorun yasiyorum. Netgear routerima baglanamiyor telefon. Bu da ayi bir mevzu.
Nasıl Yanıi Netgear modem e bağlanamıyormusun ?
Bu DG834G olan modelimi ? Bende aynı modemi kullanıyorum n78 de bir kaç gun sonra elimde olacak. Modemi bunun için değiştirmek istemiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: kehanet..
Bu arada n96 guzel gozukuyor acaba n78 ile de ekran goruntusunu boyle yatay yapabilirmiyiz canım sıkıldıkca değiştirridim. [8DB
yeni yazılım guncellestırmesınde ekran için bişey yapılmıssa tabıkı
quote:
Orjinalden alıntı: virtue28
quote:
Orjinalden alıntı: kehanet..
Bu arada n96 guzel gozukuyor acaba n78 ile de ekran goruntusunu boyle yatay yapabilirmiyiz canım sıkıldıkca değiştirridim. [8DB
seninde canın ne çok sıkılıyo yaw
sende benim gibi 4 sene bi telefonu kullanmayı denesen anlarsın
konunun ismini değiştirelim mi mc lerde wireless sorunu yapalım daha içeriye utgun düşer :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme