Şimdi Ara

n80 şarj sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün 2. el n80 aldım.telefon şarj olurken ekranda ufak ufak elektrik kesilmesi gibi dalgalanma yapıyor.çok az ama.birde telefon tamamen dolmuyor.yani 3 saat falan şarjda kaldı batarya simgesi hala hareket ediyor.çıkarınca full gösteriyor.şimdi bunun sorunu şarj adaptöründe mi yoksa telde mi?

• dalgalanma olmasi pek sasirtici diil peki sarjdan cikardiinda oluyomu boyle bisey

benim telim 1.5 saatte sarj olluyo sendeki pil ve sarj aletinin modeli nedir bunlari yazarsan daha ii olur
  • dostum pilde BL-5B yazıyor sanırım.şarj aletinin üzerinde bir sürü numara var.sol üst kçşede AC-3E yazıyor dikdörtgen kalın biraz.işin aslı telefonun kendi şarjı yoktu.oradan bir kutudan çıkardı verdi.bunun orjinal şarjı nasıl birşey?
  • Orijinal şarj cihazı olarak alttaki linkte Satış paket içeriği kısmında, Nokia "Nokia Şarj Cihazı (AC-4)" ibaresini kullanmış. AC-3E de N80 ile uyumlu gözüküyor. Ama AC-3E'nin verdiği akım düşükse bu şarj süresinin uzamasına neden olabilir.

http://www.nokia.com.tr/A4355089

Edit:

AC-4E: DC 5V / 890mAh
    AC-3E: DC 5V / 350mAh

şeklinde bir bilgi buldum. Buna dayanarak 900mAh'lik bir pili AC-4E -> 900x1,5/890 = 1,51 saatte (90dk) AC-3E ise -> 900x1,5/350 = 3,85 saatte (231dk) şarj eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 12 Eylül 2007; 11:42:53 >
  • bendeki orjinal ac-4e yazio bence aldiin yerden deistir sarj aletini tel icinde zararlidir cunku yada yenisini al
  • bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar.
  • onemli diil sorularini n80 topiginde sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGreen7 -- 12 Eylül 2007; 11:45:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarj Cihazı Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    PSP Usb şarj sorunu!!!
    15 yıl önce açıldı
    Vodafone şarj problemi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.