Şimdi Ara

5800 Xm Olmazsa Olmaz Programlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
14.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar hangi msn programını kullanıyorsunuz acaba,birde facebooka gırıp duzgun olarak gorebılmek ıcın ne yapmamıs gerekıyor
  • Core player kurabilen oldu mu? Smart movie içindeki batman fragmanında bile kasıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oberen

arkadaslar hangi msn programını kullanıyorsunuz acaba,birde facebooka gırıp duzgun olarak gorebılmek ıcın ne yapmamıs gerekıyor

MSN olarak nimbuzz u kur. Bide ovi store da facebook for nokia diye bi uygulama vardı onu dene.
  • key lock programı güzel ama sertifika istiyor kurulumda
  • kablosuz internet ile msnne girebilmek için hangi programları kuruyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 8 Ocak 2010; 20:03:51 >
  • MSN için Nimbuzz veya Windows Live Messenger programları kullanılabilir.

Skyfire' ın s60 v5 sürümü yok şu anda. Ocak ayında çıkacak deniliyordu; bekliyoruz.

Coreplayer' ın s60 v5 sürümü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leca

Ozaman oyunlarda benden ancak cumayı beklemek gerek şuan için hiç vaktim yok ancak cuma bomba oyunlar koyucam imza sertifika istemeyen crack ıvır zivir istemeyen full ea games, gameloft oyunları.Sadece bana derleme için vakit lazım akşam işten eve gidince yorgun oluyorum açıkçası konu açmak için hiç vakit bulamıyorum.
    Cumayı bekleyin diyorum sadece

Edit: Program olarakta şiddetle tavisye edebileciğim bi prog. var onu da koyarım telefonu wi-fi üzerinden kablosuz webcam olarak kullanabiliyorsunuz.

leca diger craklı oyunlarınıda takipcisiyiz yanlız cuma gunleri seni beklemize ragmen hiç bişi yokk :D

• 5800 aldım
    bu telefona şeffaf kılıf nereden bulabilirim yada görünmez yapışkan korumalardan ve deri kılıf
    yardımcı olursanız sevinirim .
    Vatan bilgisayarda yoktu media markt yoktu .... bulamadım
  • bu telefonun en kötü özelliği kamerası sony ericsson k750 nin kamerası 2,0 mega piksel olmasına ragmen daha iyi ....
  • Handy Taskman: Bilgisayardaki görev yöneticisi gibidir. Takılan uygulamaları sona erdirme seçeneği ile kapatabilir, gereksiz yere RAM harcayan uygulamaları kapatabilirsin.

GDesk: Tam bir görsel şölen. Telefona istedğin gibi bir giriş ekranı hazırlarsın ayrıca internetteki hazır temalarıda kullanabilirsin. Ama öğrenmesi uzun zaman alır.

Handy Weather: İnternet olan her yerde hava durumunu öğrenmeni sağlar.

Opera Mobile 10 Beta 2: Bulabileceğin en iyi mobil tarayıcı.

WinRaR: Bilgisayardaki programın telefona uyarlanmış hali.

Bright Light: Telefonun flasını fener olarak kullanma.

Open Video Hub: Youtube, Dailymobile ve Metacafe videolarını takılma sorunu yaşamadan izlemeye yarar.

Kaspersky Mobile Security 7.0: Telefon için bulabileceğin en iyi antivirüs programlarından biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok da nickimde -- 9 Ocak 2010; 22:15:08 >

• GARMİN DE SERTİFİKA SORUNU BİTMİŞTİR
    YENİ SERTİFİKA ALIP BİSÜRÜ PROGRAMLA CEBELLEŞMENİZE GEREK YOK
    BULDUM BULDUM VE BULDUM
    GARMİNİ YÜKLERKEN İLK YAPTIGINIZ ŞEY BİLGİSAYARINIZDAN EXE UYGULAMAYI
    ÇALIŞTIRMAK DEĞİLMİ

E O ZAMAN BİLGİSAYARINIZIN VE TELEFONUNUZUN TARİHİNİ AYNI YAPIN VE BİR
    YIL GERİYE ALIN YÜKLEDİKTEN SONRA TARİHİ TEKRAR DÜZELTEBİLİRSİNİZ

ALIN İŞTE SERTİFİKA SORUNU BİTTİ
    ALPAYLAİXİR ADIM TEŞEKKÜR ETMEK İSTERSENİZ

BİR SÜRÜ UĞRAŞ VE EMEK SİZİN İÇİN
    TELEFONUM 5800 TŞK
  • GARMİN DE SERTİFİKA SORUNU BİTMİŞTİR
    YENİ SERTİFİKA ALIP BİSÜRÜ PROGRAMLA CEBELLEŞMENİZE GEREK YOK
    BULDUM BULDUM VE BULDUM
    GARMİNİ YÜKLERKEN İLK YAPTIGINIZ ŞEY BİLGİSAYARINIZDAN EXE UYGULAMAYI
    ÇALIŞTIRMAK DEĞİLMİ

E O ZAMAN BİLGİSAYARINIZIN VE TELEFONUNUZUN TARİHİNİ AYNI YAPIN VE BİR
    YIL GERİYE ALIN YÜKLEDİKTEN SONRA TARİHİ TEKRAR DÜZELTEBİLİRSİNİZ

ALIN İŞTE SERTİFİKA SORUNU BİTTİ
    ALPAYLAİXİR ADIM TEŞEKKÜR ETMEK İSTERSENİZ

BİR SÜRÜ UĞRAŞ VE EMEK SİZİN İÇİN
    TELEFONUM 5800 TŞK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crime

hayır sadece alışveriş değil yaa wi-fi araçılıyla pc deki mouse ile veya benzer şekilde pc ye hükmetmekten söz ediyorum ;) pc nin ekranını tel de görebileceğim şekilde de olur?ama iyi niyetli emin olun ;) kötü niyetli olsa burada değil hacker forumalrında sorardım :D :D :D

quote:

Orijinalden alıntı: manivela

quote:

bunu bir konuda da sordum fakat hangi konuydu unttuğum için buraya da yazıyorum... :D

tel den pc yi, pc den teli Wi-Fi aracılığıyla(kesinlikle bluetooth değil) yönetebilceğiiğimiz bir prg varmı?

padersync işini görür eğer yönetmekten kastın birbiri arasında modem aracığıyla dosya alışverişi yapmak ya da dosyalarını düzenlemekse..

çok şey istiyorsun..

• Arkadaşlar konu tarihi eski kalmış biraz. güncellemek lazım ;)
  • Yeni konu açmıştım, aynı konuyu açıp durmayın diye tepki geldi.

http://forum.donanimhaber.com/m_43208204/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43208204

Ana başlığın linkini veriyorlar cevap olarak, fakat orada yüz tane program oyun linki var.

Şöyle bir başlığın ne zararı var anlamadım?

Bana cevap olarak verdikleri linkler de bunlar, ben baktım ama bu başlığın cevabı değil bence bir de siz bakın, tarafsız olarak...

http://forum.donanimhaber.com/m_42037063/tm.htm

http://resim.donanimhaber.com/m_18435733/tm.htm

http://resim.donanimhaber.com/m_29642154/tm.htm

Bu konu başlıklarında bana "5800 için olmazsa olmazlar" yazan bir yer gösterebilecek var mı?

• Bende istmediğiniz kadar oyun program var ama burda biliyorsunuz kurallar gereği ücretli yazılım paylaşamıyoruz. Yoksa aklımda benim de var bu tür bişey. Tabi açıp boş bırakılmayacak. Programın yeni versiyonu mu çıktı hemen link güncellenecek vs.
  • quote:

hayır sadece alışveriş değil yaa wi-fi araçılıyla pc deki mouse ile veya benzer şekilde pc ye hükmetmekten söz ediyorum ;) pc nin ekranını tel de görebileceğim şekilde de olur?ama iyi niyetli emin olun ;) kötü niyetli olsa burada değil hacker forumalrında sorardım :D :D :D

quote:

Orijinalden alıntı: manivela

quote:

bunu bir konuda da sordum fakat hangi konuydu unttuğum için buraya da yazıyorum... :D

tel den pc yi, pc den teli Wi-Fi aracılığıyla(kesinlikle bluetooth değil) yönetebilceğiiğimiz bir prg varmı?

padersync işini görür eğer yönetmekten kastın birbiri arasında modem aracığıyla dosya alışverişi yapmak ya da dosyalarını düzenlemekse..

sorulalı çok olmuş ama belki başka birisinin işine yarar:) denedim çalışıyor.

http://www.maxi-cep.com/pc-symbian-v9-4-cep-baglanti-araclari/wifi-ile-pc-baglan-denenmistir-rdm-plus-v3-8-1-foxpda-yeni-surum-resimli-anlatim-329078.html

(maxi-cep aradaki tireyi kaldırın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 22 Eylül 2010; 17:44:44 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.