Şimdi Ara

5800 Xm Olmazsa Olmaz Programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
14.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_29642154/tm.htm

Merhaba arkadaşlar, ben telefonu yeni aldım ve büyük bir hevesle programları denemeye başladım ama o kadar çok program varki. Birde bu programların büyük bir kısmı hiçbir işe yaramaz vaziyette ve telefon çöplüğe dönüşüyor, işlevini ve hızını kaybediyor. Devamlı format atmakda can sıkıcı bir durum.
    Sizlerden ricam, bugüne kadar deneyip beğendiğiniz ve her formattan sonra koyduğunuz programların adını yazmanız ve iki satır açıklama ile ne işe yaradıklarını belitmeniz. İndirebileceğimiz linkide verirseniz süper olur gerçekten. Şimdiden herkese teşekkürler ve iyi paylaşımlar...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: onitelik

Bu mesaj silindi.
    Teşekkürler, bilmediğim programları bulmaya çalışacağım. Olmazsa yardımını rica ederim. Başka güzel hangi programlar var arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakalon

Teşekkürler, bilmediğim programları bulmaya çalışacağım. Olmazsa yardımını rica ederim. Başka güzel hangi programlar var arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    Ozaman oyunlarda benden ancak cumayı beklemek gerek şuan için hiç vaktim yok ancak cuma bomba oyunlar koyucam imza sertifika istemeyen crack ıvır zivir istemeyen full ea games, gameloft oyunları.Sadece bana derleme için vakit lazım akşam işten eve gidince yorgun oluyorum açıkçası konu açmak için hiç vakit bulamıyorum.
    Cumayı bekleyin diyorum sadece

Edit: Program olarakta şiddetle tavisye edebileciğim bi prog. var onu da koyarım telefonu wi-fi üzerinden kablosuz webcam olarak kullanabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leca -- 22 Aralık 2009; 9:38:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leca

Ozaman oyunlarda benden ancak cumayı beklemek gerek şuan için hiç vaktim yok ancak cuma bomba oyunlar koyucam imza sertifika istemeyen crack ıvır zivir istemeyen full ea games, gameloft oyunları.Sadece bana derleme için vakit lazım akşam işten eve gidince yorgun oluyorum açıkçası konu açmak için hiç vakit bulamıyorum.
    Cumayı bekleyin diyorum sadece

Edit: Program olarakta şiddetle tavisye edebileciğim bi prog. var onu da koyarım telefonu wi-fi üzerinden kablosuz webcam olarak kullanabiliyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Güzel başlık olmuş, ekleme yapalım.

Opera Mobile 10 Beta 2
    Web sayfalarını bilgisayardaki gibi gezmek istiyorsanız oldukça başarılı bir program ancak halen daha beta aşamasında biraz hafıza problemi, bazı sayfalarda da uyumsuzluk ve aşırı bekletme gibi sorunları mevcut ayrıca flash şimdilik yok.

Opera Mini 5 Beta 2
    Opera mobile'ın az yetenekli kuzeni, bilhassa edge ve 3g üzerinden başklandığınızda veya sitlerin mobil versiyonlarını gezerken kullanışlı.

Ek: iki opera sürümünde ve hatta normal pc sürümü arasında bookmark (sık kullanılanlar) paylaşımı ve senkronizasyonu mecut. Bu çok büyük nimet, umarım yakında şifre senkronizasyonu da gelir.

Skyfire 1.5 Alpha
    Henüz alpha aşamasında olduğundan katedecek yolu çok, Opera kadar rahat bir kullanıma sahip değil ancak Flash desteği ile ön plana çıkıyor. flash videoların oynatımı akıcı değil ne yazık ki.

Accuweather
    Kolay kullanımlı bir hava durumu programı, arayüzü güzel ve hızlı.

Gravitiy
    Twitter kullanıyorsanız mutlaka kullanmanız gereken bir yazılım. kinetic scroll destekli ve bu telefondaki en güzel ks kullanımı bu programda. Arayüzü ve kullanımı basit, ayrıca Facebook news feed ve status update lerini de takip edebiliyorsunuz.

Nokia Photo Browser
    Firefox'daki cooliris eklentisindeki gibi fotoğrafları izlemeyi sağlayan çok başarılı bir fotoğraf izleme programı. Büyüteç, yüz tanıma ve yakınlaştırma gibi özellikleri mevcut, ks destekli.

Currencies
    Çapraz kur çevrimi için olukça başarılı bir program yalnız güncellemelerini ağa bağlı iken yapmanız lazım yoksa program çöküyor.

Brightlight
    Telefonun flashını açar, fener olarak kullanmanızıı sağlar.

Smart Movie
    Henüz bu telefonlara tam uyumlu olmasa da temposu düşük (hızlı akan görüntülerde atlama oluyor) filmleri ve dizileri izlemek için yeterli bir divx, xvid oynatıcı. Arayüzü güzel ve kullanışlı.

Qik
    Telefonda çektiğiniz bir görüntüyü anında internete yüklemek için.

Symtorrent
    Telefonla torrent indirmek için. Bedava internet bğlantısı sağlayan mekanlarda telefon boş durmasın, filminizi indirsin :)

Spb Tv
    Telefondan tv izlemek için, Türkiye'den yalnızca TRT serisi var.

VideoHub
    Dailymotin, youtube ve metacafe videolarını arar ve oynatır.

• bnde 5800 da yeniyim msjım bulunsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

bnde 5800 da yeniyim msjım bulunsun :)
    Sizce 5800 için en iyi GPS programı hangisidir? Ben Garmin Mob. XT kullanıyorum fena değil bi kaçkez adrese teslim etti memnunum daha iyisi varmıdır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon08

Sizce 5800 için en iyi GPS programı hangisidir? Ben Garmin Mob. XT kullanıyorum fena değil bi kaçkez adrese teslim etti memnunum daha iyisi varmıdır acaba

en iyisi garmin arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

quote:

Orijinalden alıntı: falcon08

en iyisi garmin arkadaş

Alıntıları Göster
    ilk önce garmini kurdum ben navigasyonu merak ettiğim için..

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

ilk önce garmini kurdum ben navigasyonu merak ettiğim için..

Alıntıları Göster
    Çok güzel paylaşımlar olmuş, lütfen arkadaşlar uzmanlar bilgilerini esirgemesin. devam....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakalon

Çok güzel paylaşımlar olmuş, lütfen arkadaşlar uzmanlar bilgilerini esirgemesin. devam....

Alıntıları Göster
    Facebook ve youtube gibi sitelerden video izlemek icin hangi programı kurmamız gerekiyor
    skyfire bildiğiniz gibi güncelleme yapıyor ama acılmıyor!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahKırmızı26

Facebook ve youtube gibi sitelerden video izlemek icin hangi programı kurmamız gerekiyor
    skyfire bildiğiniz gibi güncelleme yapıyor ama acılmıyor!...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar birde şöyle bildiğiniz güzel uygulamalar var mı? Iphone/Ipod Touch'daki gibi eğlenceli uygulamalar arıyorum. Birtek bira içme uygulamasını bulabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *iNFo*

Arkadaşlar birde şöyle bildiğiniz güzel uygulamalar var mı? Iphone/Ipod Touch'daki gibi eğlenceli uygulamalar arıyorum. Birtek bira içme uygulamasını bulabildim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu programların hepsini bir linkte verirseniz çok güzel olacak.
  • quote:

beer uygulaması sertifika istiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

quote:

beer uygulaması sertifika istiyor mu?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar scalado photoflow kurmayı deneyen yada kuran varmı?
  • Neden ana başlıkta sormuyorsunuz? Pardon ana başkık süs içindi değil mi afedersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Neden ana başlıkta sormuyorsunuz? Pardon ana başkık süs içindi değil mi afedersiniz.

bu cümlen banamıydı ?

Hayır sana değil konuyu açan arkadaşa söyledim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Neden ana başlıkta sormuyorsunuz? Pardon ana başkık süs içindi değil mi afedersiniz.

bu cümlen banamıydı ?

Hayır sana değil konuyu açan arkadaşa söyledim :)

pardon dikkat ettiysen silmiştim zaten iletimi, cümleyi yanlış okumuşum özür
  • Sorun yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crime

bunu bir konuda da sordum fakat hangi konuydu unttuğum için buraya da yazıyorum... :D

tel den pc yi, pc den teli Wi-Fi aracılığıyla(kesinlikle bluetooth değil) yönetebilceğiiğimiz bir prg varmı?

padersync işini görür eğer yönetmekten kastın birbiri arasında modem aracığıyla dosya alışverişi yapmak ya da dosyalarını düzenlemekse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manivela

quote:

Orijinalden alıntı: Crime

bunu bir konuda da sordum fakat hangi konuydu unttuğum için buraya da yazıyorum... :D

tel den pc yi, pc den teli Wi-Fi aracılığıyla(kesinlikle bluetooth değil) yönetebilceğiiğimiz bir prg varmı?

padersync işini görür eğer yönetmekten kastın birbiri arasında modem aracığıyla dosya alışverişi yapmak ya da dosyalarını düzenlemekse..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sertifika hatasını gidermek için açıklayarak anlatan bir link alabilirmiyim?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.