Şimdi Ara

samsung e250 ye java program nasıl yüklenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
16.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • #*536963# kodu girince tlf da birşey olmuyor.Bilen varsa yardım!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: dogan830

#*536963# kodu girince tlf da birşey olmuyor.Bilen varsa yardım!!!

imzamdaki e 900 e oyun nasıl yükleniri tıkla birde bunu dene bakalım
  • *#9998*5282# bu kodu da girdim malesef bunda da sonuç olumsuz.Sadece telefona #*5737425# yazıp Java serisi menüsüne giriyorum ve sırasıyla PPP UP ve ardından da Bluetooth seçiyorum ‘Uploader.exe' programını çalıştırp, bir jad dosyası ekliyorum,Java serisi menüsünde Seri yüklemeyi seçiyorum ama yüklemeye geçer gibi oluyor, tlf nun içindeki yüklü orj. oyunların ismleri çıkıyor orda kalıyor.
  • sıradan bir java programı dene bakalım belkide oyunu desteklemiyordur.
    birde şöyle bir kod girmek gerekiyor x700 de belki onda da greklidir ama bilemiyorum: "Telefona #*536963# kodunu girin. Telefonunuzun ekranında “Serial JAVA others disable” mesajını göreceksiniz. Şimdi C’ye basıp ama menüye dönün. Bu kodun girilmesi, telefonunuza seri olarak java yüklenmesine imkân tanır." alıntı yaptım..
  • Arkadaşlar Samsung SGH-E250 ye java program nasıl yükleneceği hala meçhullüğünü koruyor. Samsung D600 ü olan arkadaşın telefonunda forumda yazanlara göre mig33 plus ı yükledim. #*536963# kodunu kabul ediyor. Herhalde e250 için yeni bir kod gerekli bilen bir arkadaş varsa bizle paylaşırsa sevinirim.
  • samsung a zaten java yüklemek deveyi hendektekten atlamak...se nin gözünü seveyim bluetoothla atmamla yüklemesi nerdeyse bi oluyodu..
  • nKEEPr kardeş dediklerine katılıyorum benim samsung marka ilk telefonum daha önce nokia kullanıyordum.Nokia ya pc suitten istediğim oyunu programı atardım.Samsungun böyle olduğunu yeni öğrendim. Adamlar telefonun özelliklerinde java desteği var yazıyorlar.Böyle destek mi olur.Yap diğer telefonlarda olduğu gibi paşa paşa samsung pc studio dan atalım.Bizi de böyle uğraştırmamış olurlar ne de olsa biz son kullanıcıyız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş mig33 plus ı nasıl yükledin bende de e250 war.bana sıfırdan anlatırmısın..farukk un altında yazanları yapmaya çalıştım becermedim..Nası yaptıını tek tek yazarmısın uzun olmazsa..
    quote:

Orjinalden alıntı: dogan830

Arkadaşlar Samsung SGH-E250 ye java program nasıl yükleneceği hala meçhullüğünü koruyor. Samsung D600 ü olan arkadaşın telefonunda forumda yazanlara göre mig33 plus ı yükledim. #*536963# kodunu kabul ediyor. Herhalde e250 için yeni bir kod gerekli bilen bir arkadaş varsa bizle paylaşırsa sevinirim.
  • b|@ckc|oud kardeş ben mig33 plus ı e-250 ye yükledim demedim, arkadaşın d-600 üne denedim ona yükledim dedim yanlış anlaşılma olmasın. #*536963# kodunu e-250 kabul etmiyor bu sebeple “Serial JAVA others disable” yapamıyoruz.Aldığımdan beri fırsat buldukça internette arıyorum ama şu ana kadar samsung e250 nin gizli kodlarını bulamadım.Mobtime cell phone manager programını da denedim crackledim ama install java middlet aktif olmadı.
  • ben yukledım kardes ınternetten dırek topu topu 6 konturun gıder gır ınternetten mıg33 yukle o kadar sonrası basıt anlatılıyo zaten
  • ÇOK ÖNEMLİ
    #*5737425# java kodu e250 de çalışır. instal yapabilmek için softpick ve javauploader programlarına ihtiyaç vardır. bununla beraber aracı olarak bluetooth bağlantı yapmanız gereklidir. ANCAK e250 nin bu programlarla beraber çalışması iiçin DUN BAĞLANTISI yapmalı. Kİ, e250 DUN bağlantısı yapmıyor. DUN bağlantı için telefonun samsung DXXX serisi olması gerekiyor.........
  • arkadaşlar ben çat pat almancamla bişey anlamadım bide siz bakın
    http://www.handy-faq.de/forum/showthread.php?t=27501
  • Arkadaşlar onebadboy'un dediği sitede e250 ye java yükleme anlatılıyor ancak E250XAFK7 firmware sürümü olması gerekiyormuş, bahsedilen siteye indirmek için girdim fakat ücretli indiremedim. Bizdeki telefonlar 2006 tarihli firmware yüklü. *#1234# yi tuşlayarak telefonun sürümünü görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursel23 -- 15 Şubat 2007; 13:08:51 >
  • forever DUN bağlantısı yapılmadığına eminmisin..bendekinde yapıyor (yani DUN bağlantısı yapıyor diye mesaj .ıkıyor laptopla bağlantı kurarken ama başaramadım o başka, cep numaramı çeviriyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mursel23

Arkadaşlar onebadboy'un dediği sitede e250 ye java yükleme anlatılıyor ancak E250XAFK7 firmware sürümü olması gerekiyormuş, bahsedilen siteye indirmek için girdim fakat ücretli indiremedim. Bizdeki telefonlar 2006 tarihli firmware yüklü. *#1234# yi tuşlayarak telefonun sürümünü görebilirsiniz.

29/1/2007 tarihli E250XAFL2 firmware buldum internetten ama nasıl yüklenir bilmiyorum. bilen varsa dosyayı biryere upload edeyim..
    Bu arada bendeki telefonun bigileri,
    FW - E250JVFL2
    SW - LE250.09
    HW - REV1.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tc_hakan -- 1 Mart 2007; 20:05:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tc_hakan

quote:

Arkadaşlar onebadboy'un dediği sitede e250 ye java yükleme anlatılıyor ancak E250XAFK7 firmware sürümü olması gerekiyormuş, bahsedilen siteye indirmek için girdim fakat ücretli indiremedim. Bizdeki telefonlar 2006 tarihli firmware yüklü. *#1234# yi tuşlayarak telefonun sürümünü görebilirsiniz.

29/1/2007 tarihli E250XAFL2 firmware buldum internetten ama nasıl yüklenir bilmiyorum. bilen varsa dosyayı biryere upload edeyim..
    FW - E250JVFL2
    SW - LE250.09
    HW - REV1.2

Sanırı bu programla yükleniyor bende usb yok deneyemedim..
    http://www.unlockeasy.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=820

• USB bende de yok hepimizin sorunu aynı demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tc_hakan -- 3 Mart 2007; 13:40:53 >
  • arkadaşlar baya yol almışız ama yarım kalmış, devam edelim java yükleme işine, kim ne yaptı acaba?
  • dediğim programı indirdin, usb var ben de ama progaramla bi türlü tele bağlanamadım. ayrıca bağlanınca ne yapacağımıda bilmiyorum... :(((

hangi portu denersem deneyim;

** Wait for Connect Request from Mobile...
    ** (POWER ON the PHONE!)

yazıyo dakikalarca daha sonra "** Close COM port" yazıp hata veriyo.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tc_hakan

quote:

FW - E250JVFL2
    SW - LE250.09
    HW - REV1.2

Sanırı bu programla yükleniyor bende usb yok deneyemedim..
    http://www.unlockeasy.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=820

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidost -- 7 Mart 2007; 0:45:56 >

• tc_hakan ın bahsetiği sürüm E250XAFL2 fakat benim söylediğim sürüm E250XAFK7 çalışmayabilir yani.

abidost önce seri olarak bağlayacaksın telefonu, bu bağlantıdan sonra comX olarak bağlandığını söylüyor o port dan denemek lazım, yalnız Türkçe veya ses problemi çıkabiliyormuş yüklemeden sonra, bilgine..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.