Şimdi Ara

samsung e250 ye java program nasıl yüklenir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
16.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E250 Java kodları çözülene kadar geçici çözüm..
    Bilgisayaraınızda bulunan .jar ve .jad. uzantılı dosyalarını wap hosting hizmeti veren sitelerden birine yükle, sonra cep telefonunda wap a bağlanıp sana verdiği ID numarası ile telefonuna indir. standart wapta gezinme kontörü harcıyor.. alternatifi denedim çalışıyor. jar ve jad ı attım siteye, telefona yükleme yaparken jar ın ID kodunu yazdım yükledi.

quote:

1-http://euploader.com/index.php adresine git. (veya alternatifwww.waphq.net )
    2- Upload file a tıkla
    3- Browse a tıkla
    4- .jar dosyasını seç
    5- Upload a tıkla
    6- Browse a tıkla
    7- .jad dosyasını seç
    8- Upload a tıkla
    9- Telefonunuzun gezginiden aşağıdaki adrese girin:
    http://euploader.com/wap/index.php
    10- Açılan siteye ID kodunu gir
    11- Download a bas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursel23 -- 8 Mart 2007; 11:23:26 >

• Dediğiniz gibi yaptım fakat oyun inmedi üstüne üstüneüstlük 50 kontörüm den oldum
  • #*5737425# kodunu E250 telinize girdiğinizde Java Mode menüsü geliyor...Ppp Seri yükleme falan ama be ne olduklarını anlamadım :) belki sizin işinize yarar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007jami

Dediğiniz gibi yaptım fakat oyun inmedi üstüne üstüneüstlük 50 kontörüm den oldum

http://www.waphq.net/ adresinden *.jar ve *.jad uzantılı dosyaları attım siteye, telefondan verdiği adrese girdim, ilk önce jad ın ID kodunu yazdım yükleme hatası dedi sonra jar ın ID kodunu yazdım yükleme tamamlandı dedi. E250 kullanıyorum. benimde yaklaşık 30 kontörüm gitti, dosyanın boyutuna göre değişiyor kontör miktarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursel23 -- 15 Mart 2007; 10:07:06 >

• DOĞAN830 KARDEŞ SONUÇ OLARAK BUKADAR LAFDAN SONRA ORTADA HİÇ BİRŞEY YOK BOŞ BOŞ ANLATIYORLAR KİMSE BİLMİYOR İŞTE....
    NİYE BUNLARI YAZDIM BENDEDE SAMSUNG E-250 VAR VE ARA ARA BULAMADIM NASIL JAVA YÜKLENECEĞİNİ AYNEN SENİN DENEDİKLERİNİ BENDE DENEDİM OLMUYOR...
    EĞER ÖĞRENİRSEN MAİL İM
    emrahakcay61@hotmail.com
    BURAYA MAİL ATARSAN SEVİNİRİM...
    KOLAYGELSİN...
  • S.A kardeşler beni de üye yaparmısınız yaw benim de e 250 var hemide kırmızı :) şu java olayına bende cevap bekliyorum (appleeyes7@hotmail.com)
    saygılar...
  • her gün en az...30 dk yerli ve yabancı sitelerde E250 il ilgili java olayına bakıyorum..ama hiç kimsede bir tık yok..beklicez...başka yolu yok..
  • slm millet 2 gündür e 250 de arka planda mp3 olayı için uğraşıyorum ama beceremedim birde siz el atın yaw

BİRİ BU FORUMU DURDURSUN YAWWWWW
  • * # 8999*5282 #

bunu girince bi menuler geliyor.
  • SAĞOL ilgilendiğim için ama menüler bende de geliyo ama daha sonra napçağımı ilmiyorum
    psikopata bağlaniyem

• -http://www.getjar.com/software/Samsung/SGH_E370/Games burdan oyunu programı seçin ve "Quick Download Code" u not alın

-telefondan wap.getjar.com a girin(bunu yer imlerine ekleyin kullanımı kolay oluyor.) Burdan Quick downloada basın.

-"Quick Download Code"'u burdaki yere yazın ve oyun programı kurun.

Bunlar E-370 için oyun ve programlar ama hepsi E-250 ye oluyor.

Turkcell 2MB lık internet paketini 25 kontöre veriyor. veya bana 2mb yetmez derseniz 1gb si 60 lira gibi paketlerde var.
    Yaklaşık 25 tane oyun program indirdim hala 2mb lik paket bitmedi.

Bluetooth üzerinden program oyun yüklemeyi bulana kadar en uygun çözüm bu .
    Türkcellin internet paketine nasıl üye olacagınız ve fiyat tarifeleridehttp://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,301373,00.html burada yazıyor.
    hadi kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cramer -- 21 Mart 2007; 15:49:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SerkanMutlu

her gün en az...30 dk yerli ve yabancı sitelerde E250 il ilgili java olayına bakıyorum..ama hiç kimsede bir tık yok..beklicez...başka yolu yok..

Arkadaşım bu adresi de takip et bişey olacaksa ilk burda olur gibime geliyo.

h..p://forum.gsmhosting.com/vbb/forumdisplay.php?f=67
  • quote:

Orjinalden alıntı: tc_hakan

quote:

Orjinalden alıntı: SerkanMutlu

her gün en az...30 dk yerli ve yabancı sitelerde E250 il ilgili java olayına bakıyorum..ama hiç kimsede bir tık yok..beklicez...başka yolu yok..

Arkadaşım bu adresi de takip et bişey olacaksa ilk burda olur gibime geliyo.

h..p://forum.gsmhosting.com/vbb/forumdisplay.php?f=67

olur orayıda SK kayıt ettim... :)
  • Arkadaşlar sabredin E250 ye (bluetooth/usb) java yükleme meselesini çözdüm sayılır.

Serial Activate kodunu buldum, bi kaç deneme yapmam lazım.. haber vericem..
  • mursel23 kardeşim sana kolay gelsin haberini sabırsızlıkla bekliyoruz eğer başarırsan ana topic e de yazarsan seviniriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mursel23

Arkadaşlar sabredin E250 ye (bluetooth/usb) java yükleme meselesini çözdüm sayılır.

ağzından bal damlıyor farkındasın demi kardeşim :
  • quote:

Orjinalden alıntı: mursel23

Arkadaşlar sabredin E250 ye (bluetooth/usb) java yükleme meselesini çözdüm sayılır.

bu kodu söylesende bizde bi denesek
  • KARDEŞİM BU İŞİ BAŞARIRSAN VARYA DİLE BENDEN NE DİLERSEN

SANA KOLAY GELSİN CEVAPLARINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ
  • Tamamdır arkadaşlar ana başlıkta açıkladım nasıl yükleneceğini...
  • arkadaşlar bir alman sitesindinde birisi e 250 'ye oyun yüklemeyi başarmış sanırım , bunun için *#52828378# kodunu girmiş ( denedim bir menü açıyor ) - açılan menüde OTA type setting'e giriyorsun sonra - serial baerer OTA - seçiyorsun kayıt edip sonra sanırım softpick programıyla oyunlar yükleniyormuş - ben bu softpick programını bulamadım ama bir deneyin belki nihayet bu sorun çözülmüş olur da program da kullanabileceğiz ve msn yükleyebileceğiz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.