Şimdi Ara

5800 YATAY MENÜ (N8 MENÜ)SORU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun portuna grafik hizlandirici koyarsan mumkun olur iste:D 5800 symbian ^3 un sadece goruntusu yapilir sistemi yapilamaz donanim eksikligi var. Ekran kartsiz bi bilgisayarda 3 boyutlu oyun oynattirmaya kalkmayalim lutfen:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

Telefonun portuna grafik hizlandirici koyarsan mumkun olur iste:D 5800 symbian ^3 un sadece goruntusu yapilir sistemi yapilamaz donanim eksikligi var. Ekran kartsiz bi bilgisayarda 3 boyutlu oyun oynattirmaya kalkmayalim lutfen:D

evet bende onu diyorum sistem değil görüntü...
  • Goruntu mumkun. Cfw yi arkadaslar yapsin ben temalarla neselendiriyim 10 numara olur. Ayrica menunu yatmasida mumkun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer715

Goruntu mumkun. Cfw yi arkadaslar yapsin ben temalarla neselendiriyim 10 numara olur. Ayrica menunu yatmasida mumkun

yatması mümkün derken?
  • Olabililir Gerekli Kod Önemli Zaten Bi Yerde Görmüştüm AMa Nerde Elemanın Birisi Çevirmişti Ama Ekranda Eski Yatay Menunun Seçenkler Yazısının Olduğu Bölüm Kalmıştı
    Bence Hem Kodlar Düzenlenecek Hemde O Yeni Yazıların Olacağı Bölüme Grafikler Eklenecek
    Bende Bakayım Yabancı Sitelere varsa Bi Gelişme Bildirrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

symbian^3 kütüphanelerinin exelerinin dll lerinin tamamının alınıp 5800 romundan çalışabilir hale getirilmesi gerekiyor ki şuan bu imkansız.

imkansız kılan ne dir acaba ne yapılması gerek.

yani bu gerekli dosyaları 5800 çalıştıramıyor sistem farklı olduğu için. sonuçta 5800ın menü düzenini n8 ile değiştirip bu dll dosyalarının vb sistemle çakışma yapmaması gerekir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sckngsm

Gereksiz bir konu zaten.Bu şekilde olsa ne olur olmasa ne olur.Zaten kimin doğru düzgün yan menüyle işi oluyor ki web haricinde...Bizim insanımızda doyumsuz beyav.ileride telefonun kendi kendine uçması için bi program yapılabilir mi diyecekler.........Gerçekten....

dostum sorunlumusun.ya yorum yapma o zaman işin yoksa lazım değilse nie yorum yapma gereği hissediyosunki...

Fikrimi söyleyecem tabiki.Boşu boşuna forum kirliliği...Başka bişey değil.

• quote:

quote:

quote:

Gereksiz bir konu zaten.Bu şekilde olsa ne olur olmasa ne olur.Zaten kimin doğru düzgün yan menüyle işi oluyor ki web haricinde...Bizim insanımızda doyumsuz beyav.ileride telefonun kendi kendine uçması için bi program yapılabilir mi diyecekler.........Gerçekten....

dostum sorunlumusun.ya yorum yapma o zaman işin yoksa lazım değilse nie yorum yapma gereği hissediyosunki...

Yanlış anlama ama bu forumda mesajlarını filan çok gördüm gayet saygılı şekilde yazıyorsun ama yeniliklere açık olsan

Sen kullanmıyor olabilirsin tamam saygı duyarız ama bizler için yenilik güzeldir.

Bence bu şekilde olursa daha güzel olacak..

• quote:

quote:

quote:

dostumm fikrini sole tabiki ama sacma yorum yapma ben gerek duymus istemisim egeer istemiosan yorum yapmazsin olur biter cunki biz istiyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

quote:

quote:

Yanlış anlama ama bu forumda mesajlarını filan çok gördüm gayet saygılı şekilde yazıyorsun ama yeniliklere açık olsan

Sen kullanmıyor olabilirsin tamam saygı duyarız ama bizler için yenilik güzeldir.

Bence bu şekilde olursa daha güzel olacak..

Arkadaşım iyi güzel yenilik diyorsunda böyle ayrı bi konu ayriyetten açılıpta yayınlanması bana abes geldi.Bu olayı arkadaş CFW yapanlarla birebir özel olarak kendi aralarında konuşupta bunu CFW yapımında kullansalar bence daha iyi olur.Neyse iyi yenilikler sizlere

• Konu burada tartışılacak bir sonuca ulaşılacak ki.
    Sonra modderler kullansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

Konu burada tartışılacak bir sonuca ulaşılacak ki.
    Sonra modderler kullansın

• www.symbian.org bakımda şuanda,orada 5800 ve s^3 menüsünün kaynak kodları verilmişti hatırladığım kadarıyla.
    Site açıldığı zaman ben bi bakarım,carbide'ye aktarıp test ederim (yapacam demiyorum sonra cıngar çıkartmayın!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 17 Ocak 2011; 21:57:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

www.symbian.org bakımda şuanda,orada 5800 ve s^3 menüsünün kaynak kodları verilmişti hatırladığım kadarıyla.
    Site açıldığı zaman ben bi bakarım,carbide'ye aktarıp test ederim (yapacam demiyorum sonra cıngar çıkartmayın!)

site su anda acık görünüyor ama ??

valla soner yaparsan sen yapan :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Şöyle birşey buldum:http://blog.symbian.org/2010/07/07/s3-pdk-3-0-0-now-available-for-download/

dik bi halde menü değişebiliyosa yataydada 6x2 yapılabilir aslında.sorun sagdaki barları asagı almada.
  • quote:

quote:

www.symbian.org bakımda şuanda,orada 5800 ve s^3 menüsünün kaynak kodları verilmişti hatırladığım kadarıyla.

Sitenin sadece blog'u açık...1-2 ay öncesine developer kısmında açık kaynakları vardı herbişeyin.Şimdi yok,bakımda site.

ve
    beğendinizmi;
     5800 YATAY MENÜ (N8 MENÜ)SORU

bitmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 18 Ocak 2011; 19:24:47 >

• Bence gayet güzel görünüyor. Telefonda temayla beraber daha da iyi duracaktır herhalde..

Ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 18 Ocak 2011; 20:04:42 >
  • quote:

quote:

quote:

Sitenin sadece blog'u açık...1-2 ay öncesine developer kısmında açık kaynakları vardı herbişeyin.Şimdi yok,bakımda site.

ve
    beğendinizmi;
     5800 YATAY MENÜ (N8 MENÜ)SORU

bitmek üzere

yani bu menü işini vmenü ile idare ediyorum ama genede orjinal olması cok daha güzel olur.bu arada programda flash desteği olcakmı........

• menü süper olmuş yapılsa muhteşem olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.