Şimdi Ara

5800da boyle enteresan birşeyle karsılasan war mı:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende cok acaip bisey oluyo telefonda baskasnda olan war mı acaba??? tel sessizdeyken titreşim acık olmanasına ragmen bırı aradıgıda veya msj attgnda tıtresım calısmıo sorun tıtresımde dıyecegım ama sesz modda teli kullanırkn tus tıtresımlerı calısıo.telefonu sesli moda aldıgında biri aradıgında yine titresim calısıyo nasıl iş anlamdım war mı bununla karsılasan??? telefonu acıp kapattıgımızsda bu sorun ortadan kalkıo:S nasl bısey bu S:S

• Yeni bellenim versiyonuna guncellemeni tavsiye ederim
  • Tuş titreşimleri ayrı çağrı titreşimleri ayrı kullanım kılavuzunu güzelce bir okursan tüm ayarlarını sorunsuz yapabilirsin.Tercihlerden zil ve mesaj uyarı ve tuş takımı titreşim seçeneklerini ayrı ayrı ayarlaman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Tuş titreşimleri ayrı çağrı titreşimleri ayrı kullanım kılavuzunu güzelce bir okursan tüm ayarlarını sorunsuz yapabilirsin.Tercihlerden zil ve mesaj uyarı ve tuş takımı titreşim seçeneklerini ayrı ayrı ayarlaman gerekiyor.

sende benim sorumu guzelce okursan ne demek istedigimi anlarsın bende biliyorum ayrı oldugunu veikiside acık brinin fakat biri calısıo biri calısmıy tusların calıstıgını soylememenın sebebide titresimin normlde calıstgıdır...
  • Yeni bir tercih kurmayı denediniz mi ?

Bir diğer çözüm yolu da telefonu yedekleyip format atmanız olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Yeni bir tercih kurmayı denediniz mi ?

Bir diğer çözüm yolu da telefonu yedekleyip format atmanız olabilir.

ewt denedım ama deısmed yıne sessız modda tıtresım acık olmasına ragmen calısmadı akıl almaz bsey ya:S
  • bi kiside daha warmıs aynı sorundan pm atmıs bana baska yok mu deneyen??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazılımsal olduğunu düşünüyorum telefonu en yakın zamanda güncelle
  • guncelleyecegım bakalım en kısa surede...
  • yazılımsaldır büyük bir ihtimalle kendin güncellemeyi filan bilmiyorsan en azından servis e versen hallederler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.