Şimdi Ara

5800XM Alamama Çaresizliği . . . (Herşeye Rağmen Aldım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5800 kim ne derse desin iyi telefondur... Sorunları var ama abarttılacak kadar değil...
  • telefonu 8 aydır kullanıyorum hiç bi sorunla karşılaşmadım senin okuduğun yorumlar heralde ilk parti 5800 için şimdikilerde hiç bişe yok yazılıını v51 yaptıktan sonra ç0k rahat kullanırsın telefonu. dokunmatik telefonlarda fiyat/performans ve özellik olarak en iyi telefondur. tavsiye ederim
  • Özellik bakımından telefon kötü diyen yok zaten.Fakat bu kadar sorun baş gösteren başka bir telefon daha görlülmemiştir.1 kişide 2 kişide olsa bişey diyemezsin; ama her 10 telefonun 1 tanesinde aynı hata çıkarsa,telefon hakkında herşeyi düşünebilirsin.

gokmay abinin dediği gibi daha önce de telefonun sorunlarını görmezden gelip,satın alma konusunda kararsız kalanlara tavsiye edenler çoktu.Aynı sorunları kendileri de yaşayınca anladılarki sesleri kesildi.

450 liralık deyip geçmemek lazım.Şuanda 450 lira ayrıca.Ben aldığımda 640 liraydı.Yıllarca millet kendi hakkını aramadığı için teknik destekler şuan bu halde değilmi Allah aşkına? Bırakın herkes istediği eleştiriyi yapsın,buna b*k atmak denmez.Eğer bir kişiye bu telefonu alma diyorsak,kişiyi düşündüğümüzdendir,yoksa 5800 almayıp samsung alınca bizim cebimize para girmiyor.Ben hala taksidini ödediğim telefonu kullanamıyorum,böyle bir şey varmı.Neyse..

• quote:

Orijinalden alıntı: buferhn

ya gerçekten sizleri kınamak istiyorum 5800 xm bu kadar kötü bir telefon değil'ki arkadaşlar bende kullanıyorum 2 ay oldu hala tık demedi ilk aldığımda v51 vardı orjinal ve çok sorunu vardı kapanıp açılıyordu şarj hemen bitiyordu vs. ama c6 yazılımı yükledim şuanda 2 aydır o kadar rahatımki telde en ufak bir sıkıntım yok dayım benden önce aldı 6 7 ay oldu ondada en ufak bir şey yok kardeşim telefonu al c6 yazılım yükle keyfine bak

bizim milletimiz bellemiş herşey tam olsun ya ztn 450 liralık telefon illaki bişiler olucak ama zaten bu olan şeyler giderilebiliyor .

dediğim gibi telefonu al yazılımı yükle keyfine bak ;)

KÖTÜ DİYENLERE

C6 yükleyin demişin basit bi şekilde ama o öyle basit olmayabiliyor malesef... Herhangi bi sorunda sorumlu direk sensin ve garanti olayları vs de bi dünya mevzu.

Telefonu alanların kaçı bu işi yapabilir kolaylıkla? Bi dünya detay var. O kadar kolay değil.

Hem mecburmuyuz ki bi başka cihazın yazılımını yüklemeye?

Telefon fiyatına göre iyidir güzeldir hoştur eyvallahda sorun çıkarmıyor etmiyor demeyin.

• Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar elinize kolunuza azınıza sağlık benin tek hatam bundan 2 ay evel 5130XM aldım dusme sonucu ekran patladı kasa cok hasar gordu gıdıp gene aynısından aldım telefoncu o sekılde o telefona 120 tl verdı ustunu tamamlayıp 5800XM alabılırdım ne sorunuda varsa artık yasayacaktım eskı surumler yapıyo sorun dıyolar 58 icın sımdıkıler yapmıyo dıyolar o kadar cok sorun yazılımsal oluyomus ne oluyosa bu surumlerde onlarda yazılımla cozuluyomus cevremdede 2 aylık 58'ler mevcut tıkır tıkır calısmakta tek sorunları yok bende ıkı arada bı derede kaldım ne yapsam ne etsem dıye elımdekı telefondan 2 tane almaktı benım hatam bende soyle bısı dusunuyorum suan elımdekınıde kullansam 2 hattım var ekranı patlak olanı satıp ustunu tamamlayıp 58 alsam ıkısıde XM sonucunda ben askerım suan carsıya cıktıgımda almayı dusunuyorum bırde bısı sorucam ben sımdı muştayım ben burdan aldıgımda telefonu istanbulda oturmaktayım bısı oldugunda ıstanbulda garantıye verdıgım zaman kabul ederlermı degerlı cevaplarınızı beklıyorum sımdıden tesekkur ederım.

• Garanti kabul eder tabiki.Bir sorun çıktığında önce buraya sor.% 90 çözeriz.Hayırlı olsun.Telefonu aldığında hata etmediğini göreceksin.
  • ersen ve üstünde telefonla yakalanırsan direk askeri mahkeme ve 15 gün disko
  • Bimbaşının Postasıyım :) Bana Herşey Serbest Be Kanka :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik.Servis

Bimbaşının Postasıyım :) Bana Herşey Serbest Be Kanka :)

öncelikle hayırlı teskereler telefon sorunlu doğrudur yaniiyi diyenede kötü diyenede kulak ver derim bende kullanıyorum soracak olursan :D c6 yazılımlı önceden çok daha hevesli idi cwf işleri ev ekranları falan ama c6 yazılımı ile bi diginlik geldi kullanıcılara bunu sıkıldılar olarak algılama telefon stabil oldu uzun zaman oldu şöyle böyle cwf yapın diye konu açan yok buda bence bi aşama he geliştiriliyormu tabikide gelişime devam f@tih abi 2. ev ekranını koymuş , biroltr de bişey bulur 1-2 aya kadar NomadCRY da özellik ekler 5800 c6 yazılımıyla sonuna kadar kullanılır ayrıca elektronik şans işidir :) belkide aldığın cihaz 5 sene sorun cıkarmayacak ama olduda çıkardı o zamanda @gokmay üstadın dediği ( ki kendisi servis thh gibi konularda uzman bir dostumuzdur her türlü bilgiyi verir ) gibi stres dolu günler başlayacak :)

• En tehlikeli düşünce tarzı bu malesef..."KABULLENME"....:(

quote:

Orijinalden alıntı: buferhn

ya gerçekten sizleri kınamak istiyorum 5800 xm bu kadar kötü bir telefon değil'ki arkadaşlar bende kullanıyorum 2 ay oldu hala tık demedi ilk aldığımda v51 vardı orjinal ve çok sorunu vardı kapanıp açılıyordu şarj hemen bitiyordu vs. ama c6 yazılımı yükledim şuanda 2 aydır o kadar rahatımki telde en ufak bir sıkıntım yok dayım benden önce aldı 6 7 ay oldu ondada en ufak bir şey yok kardeşim telefonu al c6 yazılım yükle keyfine bak

bizim milletimiz bellemiş herşey tam olsun ya ztn 450 liralık telefon illaki bişiler olucak ama zaten bu olan şeyler giderilebiliyor .

dediğim gibi telefonu al yazılımı yükle keyfine bak ;)

KÖTÜ DİYENLERE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 22 Ekim 2010; 11:13:08 >

• Gokmay usta sana o zaman bır sorum olacak devrelerımden 2 tanesı aynı anda aldı 2 ay oldu tek sorun bıle yasamadan kullanıyolar bırısınde sag ust kosede tam oturmama sorunu olsada tık demedı telefonlar heran carsıya cıkabılırım ne yapım gokmay ustat.bu arada teskere ıcın tesekkur ederım şafak.99
  • Ekleme;
    5800XM Tarzında Bana Telefon Önerebilirmisiniz Arkadaşlar Şu Telefon Sorunuma Artık Bir Çözüm Getirmek İstiyorum. Nokia Yada Sony Ericsson Olma Şartı İle Yardımlarınızı Bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik.Servis -- 22 Ekim 2010; 12:08:33 >
  • Kasa açıklığı sorunu 5800'ın kronik sorunlarından, arkadaşlarınkilerde de olması şaşırtmasın seni.

Benzer bir telefon öneremem sana, ama tavsiyede bulunabilirim; E63, E71, SE W715...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

samsung corby pro alsan 375 tl civarı 5800 ile aynı özelliklere sahip tek fark flash yok ama yandan qwerty klavyeli ya da 570 tl gibi bir para verebilirim dersen lg arena al bu telefon hepsini ezer+

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-b5310-corby-pro-fiyati,130085.html

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-km900-arena-fiyati,029031.html

BENİM ÖNERİLERİME HİÇ BAKMAMIŞSIN BENCE LG ARENA SENİN İŞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE GÖRECEK TELEFON

• quote:

Orijinalden alıntı: TıB

quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

Uzun süre kullanmak niyetindeyseniz almayın kesinlikle, biraz daha ekleyip üstüne daha iyi telefonlara yönelmenizi tavsiye ederim.

Yoksa dokunmatiğinin kötülüğü, telefonun hassas oluşu, yazılımsal sıkıntıları , Doğru düzgün uygulamaları olmaması, ram yetersizliği canınızı sıkacak benimki gibi.

Yazılımsal sıkıntılar
    Ram yetersizliği

gibi sorunların çözümleri üretildi. Forumu dikkatli takip ediniz.

Doğru düzgün uygulama mı yokmuş?
    uygulamanın her türlüsü için google'da küçük bir arama yapmanız yeterli.

Bu fiyata daha iyi telefon yok. Herkesin tek tük sorunları oluyor ama bu sorunlar, kullanıcının telefonla ilgili bilinçlenmesinden sonra bitiyor.

Yazılımsal sıkıntıları çözülemedi, hala bir radyosu düzgün çalışmıyor

Allahaşkına cihaza 128 mb ram daha mı eklediniz ram sıkıntısı azalacak ? 128 mb ram bu cihaz için yetersizdir ve sıkıntılarıda çıkıyor ortaya.

• 6 aydır kullanıyorum. bi kere bile kapanıp açılma gibi hatalar olmadı telefonumda. hız konusunda c6 v51 i eziyor biraz. şarj konusunda v51 daha iyiydi ama.

aynı anda internet , msn , müzik 3 ünü beraber kasılmadan götürüyor.

gps side iyi. ndrive kurulu telefonumda sorunsuz olarak sapma olmadan şehirler arası gezilerimde yardımcı oluyor..

telefonu öneririm.. tek kötü yanı bu telefonun herkeste olması..
  • Degerlı yorumlarınız ıcın saolun.
  • Ben bu gidişle telefon olayına bir çözüm getiremem
  • Kafan dinç olsun istiyormusun istemiyormusun, önce buna karar ver.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik.Servis

Bimbaşının Postasıyım :) Bana Herşey Serbest Be Kanka :)

hehe ankarada amcam askerlik yapmıştı oda postasıydı bişey demiyodu komutanı tuğgeneral olacaktı o sene askerliğinin bitimine 30 gün kala araçlarda arama yapılmış ve telefon bulunmuş komutanında haberi var fakat general olacağı için haberim yoktu demiş ve amcamda askerliğini bitirdikten sonra 15 gün diskoda yatmıştı

ben sana dikkatli ol içindeki hattı al telefonu taşıyamacağın zaman derim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.