Şimdi Ara

5800XM Alamama Çaresizliği . . . (Herşeye Rağmen Aldım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tritium

bak ben sana söyliyim kesinlikle al

salı günü aldım telefonu elimden düşürmüyorum her türlü program yüklendiği için canın sıkılınca gir oyna messengera gir wifi ile youtube dan video izle operatörünün kanal servisine kayıt ol tv izle zaten v51 yüklü geliyor eğer telefon hafızasına yüklemezsen programı müthiş götürür seni

film falan izleyebiliyosun .avi özellikleri sadece ses önden geliyor onuda bi şekilde halledecem

Filmleri Avi olarak atma MP4 olarak at , ben Allok Video Splitter kullanarak avileri mp4 e çeviriyoırum istersen sonundaki yazı kısmını flimden cıkarabiliyosn i çözünürlük ayarıyla flan 300mb a süper bi kalite çıkıyo ortaya

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik.Servis

Vazgeçtim elimdeki telefon bana yeter ya x6'ya yöneldım fıyatı bıraz dussun nasıl bılırsınız bu telı özellıkle gokmay ustat.

sana tavsiyem paran varsa HTC al ben 5800 kullanıcısı olarak memnunmuyum dersen evet diğer dandik telefonlarda daha iyidir 450 ye aldım paranın hakkını o yönden veriyo ama kapasitif ekran olması ve symbianın dayanılmaz ağırlığı bazen insanı çileden çıkarıyo , nokia artık yeni bi yazılım üstünde çalışması lazım , iphone bile 600mhz işlemciyle neler yaptı zamandında nokia 420 mhz ile bişey yapamıyo , iphone flan hikaye htc de yapılıpda iphonede yapılamayan o kadar çok basit işlem varki anlatamam , iphone insanı çıldırtır o derece tabulara sadık kalınarak yapılmış bi telefon adamlar tabu yapmışlar bitürlü yıkamıyorlar

tavsiyem 1. HTC 2.İphone 3. Nokia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 24 Ekim 2010; 2:46:24 >

• Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Selamlar Öncelikle

Samsung i7500 ve i5700 önerebilirim. Bi göz gezdir istersen.
  • bugun bır carsıya cıkma davasına 5800 almıs bulunmaktayım her ne kadar basınızın etını yemıs olsamda dayanamayıp aldım cok ıyıye aldım 2 tane tel verdım bırını 200 dıgerını 80 tl olarak 280 ordan geldı tel yok satıyo piyasada adam 150 tane sattım dedı tek sıkayet gelmedı dedı burdakı arkadaslarımda aynı sekılde kullanmakta zaten dayanmadım aldım bırde telefonun kutusundan 2 adet hafıza kartı cıkmasın sans ıste 2 tane 8 lık kartım oldu pazarlıkta yaptık yedek pıl koruyucu fılm derı klıf aldım hedıye ustede 200 verdım suan kullanmaktayım hakıkatten super bır cıhaz telefon 40 versıyonlu geldı yorumlarınızı beklıyorum...
  • Almadan Önce Çok Düşündüm. Fiyat - Performans Açısından Çok Karşılaştırdım. İstediğim Performansta ve Symbian İşletim Sistemlerinde En Uygun olan bu Modeldi. Bende O tür Korkular İçerisinde Aldım Telefonumu 3 aydır Kullanıyorum İlk V50 Arından V51 Sürümlerinde Güncelledim. Zaten Bana Göre Sorunu Yoktu hiç Kalmadı. Şuan Sunrise 1.3.2. 3D Adlı C6 CFW'si Kullanıyorum.Herşey Harika Hiç Sıkılmadım İyiki Almışım. Bence Almalısın Fiyatlarda oldukça DÜştü zaten :)
  • aldım zaten hocam yukarda yazıyo ya :)
  • quote:

aldım zaten hocam yukarda yazıyo ya :)

Olsun Hocam Yeni Alıcaklar faydalanır. Hayırlı oLsun. Şarjın Hep Full oLsun Güle Güle Kullan :)
  • bu getjardan bısı ındıremıyom baglantı kesıldı dıo programı ındırıcegım zaman nedendır bılen varmı arkadaslar.
  • Hayırlısı olsun, umarım sorun yaşamazsın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

En tehlikeli düşünce tarzı bu malesef..."KABULLENME"....:(

quote:

Orijinalden alıntı: buferhn

ya gerçekten sizleri kınamak istiyorum 5800 xm bu kadar kötü bir telefon değil'ki arkadaşlar bende kullanıyorum 2 ay oldu hala tık demedi ilk aldığımda v51 vardı orjinal ve çok sorunu vardı kapanıp açılıyordu şarj hemen bitiyordu vs. ama c6 yazılımı yükledim şuanda 2 aydır o kadar rahatımki telde en ufak bir sıkıntım yok dayım benden önce aldı 6 7 ay oldu ondada en ufak bir şey yok kardeşim telefonu al c6 yazılım yükle keyfine bak

bizim milletimiz bellemiş herşey tam olsun ya ztn 450 liralık telefon illaki bişiler olucak ama zaten bu olan şeyler giderilebiliyor .

dediğim gibi telefonu al yazılımı yükle keyfine bak ;)

KÖTÜ DİYENLERE

Gokmay'ı dinle. O benim cektigim dertleri bilir... 450 TL diyipte alanlardan biride benim. Üstüne azıcık daha koy HTCler var. Seni 5-6 yıl idare eder.

• program indirmeye kalktıgımda baglantı kesıldı hatası verıyo nedendır arkadaslar
  • Seni, al al diye destekleyenler nerede acaba? onların yardımcı olmasını bekliyoruz...
  • yaw arkadasla aynı aldhk onunkı ındırıyo onun versıyonu 50 heralde benınkı 40 onlan ılgılı olabılırmı acaba telefonu yazılım guncelleden guncellesem bı sorun olurmu acaba eger ındırmeme sorunu ondan dolayı yapıyosa
  • Teknik.Servis öncelikle hayırlı olsun.Nokia'nın kendi sitesinden Nokia PC Suite programını indir.

Buradan

Ardından

Nokia Ovi Suite programını indir.

Buradan

Sonra.Nokia Ovi Suite programını aç.Sonra Telefonunu USB Data Kablosu ile bilgisayara depolama modunda bağla.Program telefonu algılıcak ve ayarlarını aldığını söylücek.
    Sonra ne yapıcağın sana kalmış.Telefonun rehberini yedeklersin,programdan telefonu güncellersin,telefondan bilgisayara bilgisayardan telefona dosya atabilirsin.

5800XM Alamama Çaresizliği . . . (Herşeye Rağmen Aldım)

• quote:

yaw arkadasla aynı aldhk onunkı ındırıyo onun versıyonu 50 heralde benınkı 40 onlan ılgılı olabılırmı acaba telefonu yazılım guncelleden guncellesem bı sorun olurmu acaba eger ındırmeme sorunu ondan dolayı yapıyosa

v40 sürümde hata vardır v51 yoktur bu düzelmişti yoksa onda kullanılanda nokia nın orjinal malzemesi , sendekide nokianın orjinal malzemesi

hiçbir şekilde problem olmaz hatta telefonun daha hızlanır işlemci hızın 440lara çıkar telefonda hız farkını hissedersin emin ol

• şans işte adam 51 aldı aynı anda aldık keske basında alsaydım telefonu super bısımıs askerde oldugum ıcın ugrasamıyorum suandada sorunum yokta standart kullandıgım programlar var onları ındırmeye calıstıgımda baglantı hatası dıyo cevremde herkez 58 kullanıyo gokmay kardes ayıp ettın basına gelmıs o kadar telefonla ılgılı sorun haketmıssın demekkı sen sorun yasadın dıye ben kullanmıcammı yardım ıstedık sadece sana tavsıye edenler etsın dıyon bısı demıyom neyse......
  • quote:

şans işte adam 51 aldı aynı anda aldık keske basında alsaydım telefonu super bısımıs askerde oldugum ıcın ugrasamıyorum suandada sorunum yokta standart kullandıgım programlar var onları ındırmeye calıstıgımda baglantı hatası dıyo cevremde herkez 58 kullanıyo gokmay kardes ayıp ettın basına gelmıs o kadar telefonla ılgılı sorun haketmıssın demekkı sen sorun yasadın dıye ben kullanmıcammı yardım ıstedık sadece sana tavsıye edenler etsın dıyon bısı demıyom neyse......

Hata birazda sende var biz burda 10 kişi problem yok diyoruz sen 1 kişi hatalı demiş ona inanıyosun
  • Şu başlığa hayır diyenleri bir say istersen....

quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

quote:

şans işte adam 51 aldı aynı anda aldık keske basında alsaydım telefonu super bısımıs askerde oldugum ıcın ugrasamıyorum suandada sorunum yokta standart kullandıgım programlar var onları ındırmeye calıstıgımda baglantı hatası dıyo cevremde herkez 58 kullanıyo gokmay kardes ayıp ettın basına gelmıs o kadar telefonla ılgılı sorun haketmıssın demekkı sen sorun yasadın dıye ben kullanmıcammı yardım ıstedık sadece sana tavsıye edenler etsın dıyon bısı demıyom neyse......

Hata birazda sende var biz burda 10 kişi problem yok diyoruz sen 1 kişi hatalı demiş ona inanıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 26 Ekim 2010; 23:47:06 >

• Ne konuda ayıp etmişim? Sorunsuz deyip insanları kandıramazdım, kusura bakma...
    Biz çektik başkaları uğraşmasın istiyoruz ama, sen dinlemedin. Ne diyeyim sana arkadaşım....Bir gün hak vereceksin ama iş işten geçmiş olacak...
    Ben bu telefonu ilk çıktığı gün almıştım, yaklaşık 2 sene önce. Ve kurtulduktan sora da dönüp ilgilenmedim hiç. Ama kendi hazırladığım, imzamdaki konuya bir gözat istersen...
    Haketmişsin ne demek ayrıca?

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 26 Ekim 2010; 23:45:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Ne konuda ayıp etmişim? Sorunsuz deyip insanları kandıramazdım, kusura bakma...
    Biz çektik başkaları uğraşmasın istiyoruz ama, sen dinlemedin. Ne diyeyim sana arkadaşım....Bir gün hak vereceksin ama iş işten geçmiş olacak...
    Ben bu telefonu ilk çıktığı gün almıştım, yaklaşık 2 sene önce. Ve kurtulduktan sora da dönüp ilgilenmedim hiç. Ama kendi hazırladığım, imzamdaki konuya bir gözat istersen...
    Haketmişsin ne demek ayrıca?

quote:

Yani ilahi adalet diyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.