Şimdi Ara

5800XM Alamama Çaresizliği . . . (Herşeye Rağmen Aldım) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokmay

Sana ne diyeyim ben kardeşim, ya okumuyorsun yada yazılanı anlamak istemiyorsun.
    Bugüne kadar N ve E serisi birçok telefonu kullandım. 5800 kadar sorunlu olanını görmedim diyorum, sen neler yazıyorsun. Asla pişman olmayacağım ve hayatım boyunca yaptığım en iyi şey 5800 dan kurtulmak.
    Darısı sorun yaşayanların, yaşayıp da söyleyemeyenlerin, yaşayıp da katlanmak zorunda kalanların başına...

quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

satış rekorları kırmış bir telefonun elbetteki arızalıları çıkacak.diğerleri bu kadar çok satılmadığı için bu kadar hakkında konuşulmuyor.Birkaç tanesi hatalı çıktı diye tüm telefonlar hatalı demek değildir.5800 alamayanlar yada satıpta pişman olup vicdanını rahatlatmaya çalışanlara bakma sen

ben sana ne diyeyim o zaman..bende 8 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.senin telefonun bozuk çıktıysa o senin sorunun.

• quote:

quote:

Sana ne diyeyim ben kardeşim, ya okumuyorsun yada yazılanı anlamak istemiyorsun.
    Bugüne kadar N ve E serisi birçok telefonu kullandım. 5800 kadar sorunlu olanını görmedim diyorum, sen neler yazıyorsun. Asla pişman olmayacağım ve hayatım boyunca yaptığım en iyi şey 5800 dan kurtulmak.
    Darısı sorun yaşayanların, yaşayıp da söyleyemeyenlerin, yaşayıp da katlanmak zorunda kalanların başına...

quote:

satış rekorları kırmış bir telefonun elbetteki arızalıları çıkacak.diğerleri bu kadar çok satılmadığı için bu kadar hakkında konuşulmuyor.Birkaç tanesi hatalı çıktı diye tüm telefonlar hatalı demek değildir.5800 alamayanlar yada satıpta pişman olup vicdanını rahatlatmaya çalışanlara bakma sen

ben sana ne diyeyim o zaman..bende 8 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.senin telefonun bozuk çıktıysa o senin sorunun.

hocam sen dün bi konu koymuştun silinmiş galiba o.. neden ???

• _Corvette_

normal c6 yazılımı çıktı,hatalıydı sildirdim.
  • İşte en tehlikeli düşünce tarzlarından biri de bu, bana dokunmayan yılan mantığı, çok yazık....

quote:

• quote:

İşte en tehlikeli düşünce tarzlarından biri de bu, bana dokunmayan yılan mantığı, çok yazık....

quote:

ne alaka yaa..senin telefonun bozuk çıktı diye tüm telefonlara sorunlu diyorsun bu mu mantıklı olan ?
  • Arkadaşım sen, kendinden başkalarını da düşünmeye ve anlamaya çalış, empati tavsiye ederim.
    Gün gelir senin de başına gelebilir...

quote:

quote:

İşte en tehlikeli düşünce tarzlarından biri de bu, bana dokunmayan yılan mantığı, çok yazık....

quote:

ne alaka yaa..senin telefonun bozuk çıktı diye tüm telefonlara sorunlu diyorsun bu mu mantıklı olan ?

• quote:

Arkadaşım sen, kendinden başkalarını da düşünmeye ve anlamaya çalış, empati tavsiye ederim.
    Gün gelir senin de başına gelebilir...

quote:

quote:

quote:

şaka yapıyosun dimi. ne empatisi yaa

• Evet, en son yazdığından anlıyorum ki boşuna konuşuyorum ve sana anlatmaya çalışıyorum.
    Gönlünce takıl sen kardeşim....
  • ben senden önce boşa konuştuğumu hissettim o yüzden gülmek geldi içimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 28 Ekim 2010; 12:53:09 >
  • @ gokmay

Boş konuşma.Sende sorunlar oldu diye kendini avutmak için tüm 5800'lara sorunlu diyemezsin.Tüm 5800'ların sorunlu olmadığını sen de biliyorsun ama kendine yediremiyorsun bunu
  • Önce düzgün konuşmayı öğren bence, bu bir.
    İkincisi ben kurtuldum sorunlu cihazdan diye bas bas söylüyorum, ordan anlaşılmıyor galiba...?
    Yedirme meselesini, sorunlara hala katlanmak zorunda olanlara söyle sen onu.
    Madem cihaz sorunsuz sen neden cwf yapmaya çalışıyorsun.
    Bu ne yaman çelişki, sorun yoksa sen de uğraşma...

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

@ gokmay

Boş konuşma.Sende sorunlar oldu diye kendini avutmak için tüm 5800'lara sorunlu diyemezsin.Tüm 5800'ların sorunlu olmadığını sen de biliyorsun ama kendine yediremiyorsun bunu
  • custom firmware kişiselleştirilmiş firmware demek oluyor,tamamen kullanıcı isteklerine göre yapılandırıldı.sorunlu olduğu için değil.ör:custom chopper.senin bağırmanla bu telefonun satışları düşmez,en çok satılan model olmaya devam ediyor.Boşver yırtınmayı en iyisi.

5800XM Alamama Çaresizliği . . . (Herşeye Rağmen Aldım)
  • bence telefon süper ben kullanıyorum 5 ay oldu tek büyük sorunum ajanda rehber ve tuş takımına girememdi çalışmıyordu onada hard format atınca düzelti takır takır çalışıyor ayrıca cfw falan yüklemene de pek greke yok gibi
  • Telefon normal haliyle sorun çıkarınca mecbur hack, resef, format, cwf.....
    Ama sen yine de 2 sene öncesinin sorunlu telefonunu övmeye devam edebilirsin...

"custom firmware kişiselleştirilmiş firmware demek oluyor,tamamen kullanıcı isteklerine göre yapılandırıldı.sorunlu olduğu için değil.ör:custom chopper.senin bağırmanla bu telefonun satışları düşmez,en çok satılan model olmaya devam ediyor.Boşver yırtınmayı en iyisi. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCR35

bence telefon süper ben kullanıyorum 5 ay oldu tek büyük sorunum ajanda rehber ve tuş takımına girememdi çalışmıyordu onada hard format atınca düzelti takır takır çalışıyor ayrıca cfw falan yüklemene de pek greke yok gibi

gokmay senide taşlıyacak adamın mücadelesini baltaladın şimdi
  • onun taşlaması bana işlemez :D hahahaha
  • quote:

Önce düzgün konuşmayı öğren bence, bu bir.
    İkincisi ben kurtuldum sorunlu cihazdan diye bas bas söylüyorum, ordan anlaşılmıyor galiba...?

quote:

@ gokmay

CFW nin anlamını bilmeyen biriyle konuşuyor muşum meğer

CFW = CustomFirmWare

• quote:

quote:

Önce düzgün konuşmayı öğren bence, bu bir.

quote:

@ gokmay

CFW nin anlamını bilmeyen biriyle konuşuyor muşum meğer

CFW = CustomFirmWare

İtalik kısım bütün uğraşları açıklıyor

• vaktiniz bol anlaşılan, yararlı birşey yapmak yerine, eğlenin kendi aranızda bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 28 Ekim 2010; 14:30:41 >
  • quote:

vaktiniz bol anlaşılan, yararlı birşey yapmak yerine, eğlenin kendi aranızda bakalım...

Kimlerin yararlı birşeyler yaptıklarını buradaki herkes biliyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.