Şimdi Ara

5800XM Alamama Çaresizliği . . . (Herşeye Rağmen Aldım) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun kardeşim güle güle parçala :D
  • Düzgün konuşmadıktan sonra sana asla cevap yok....

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Önce düzgün konuşmayı öğren bence, bu bir.
    İkincisi ben kurtuldum sorunlu cihazdan diye bas bas söylüyorum, ordan anlaşılmıyor galiba...?
    Yedirme meselesini, sorunlara hala katlanmak zorunda olanlara söyle sen onu.
    Madem cihaz sorunsuz sen neden cwf yapmaya çalışıyorsun.
    Bu ne yaman çelişki, sorun yoksa sen de uğraşma...

quote:

@ gokmay

Boş konuşma.Sende sorunlar oldu diye kendini avutmak için tüm 5800'lara sorunlu diyemezsin.Tüm 5800'ların sorunlu olmadığını sen de biliyorsun ama kendine yediremiyorsun bunu

CFW nin anlamını bilmeyen biriyle konuşuyor muşum meğer

CFW = CustomFirmWare

• Evet dalga geçerek, gülücük basarak, mail şişirmek çok yararlı birşey olmalı....Gençliğinize veriyorum bunları....

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

vaktiniz bol anlaşılan, yararlı birşey yapmak yerine, eğlenin kendi aranızda bakalım...

Kimlerin yararlı birşeyler yaptıklarını buradaki herkes biliyor.
  • Güzel yazmışsın kendi kendine gelin güvey olmak diye buna denir....

quote:

Orijinalden alıntı: MCR35

onun taşlaması bana işlemez :D hahahaha

• Telefonun (bazı) sürümleri kronik olarak hatalıdır.Bunun tartışmasını daha yapmanın ne mantığı var anlamıyorum.Sizde sorun çıkmamış olabilir ve inşallahda çıkmaz fakat o kadar para veripte telefondan verim alamamak nedir bilemezsiniz.700liraya yakın paranın boşa gittiğini biliyor olmak nasıl bir duygudur tahmin edebilirsiniz.Telefonun sorunlu olup olmaması kullanıcıya bağlı bişey değil,tamamen şans işidir.Kimisi sağlam çıkıyor,kimisi sorunlu.Genelleme yapıp hepsi sorunludur diyemeyiz ama etrafıma bakıyorum kim aldıysa aynı sorunu yaşıyor.Zaten o sorununda burada çözümü yok,daha neden tartışılıyor bilmem.

gokmay abinin fikrine gülüyorsunuz ama o sorunu kendide yaşadı,teknik servisede gönderdi,cevap alamayınca hakkını yasal yollarla aradı ve işini halletti.Bunu yaşayan birisi o cihaz hakkında istediği yorumu,eleştiriyi yapabilir.Hayır zaten kendine çıkaracağı bir pay yokki.Sorunu da görmezden gelmenin bir mantığı yok.

Ne kadar sorunlu kullanıcı var değilmi
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=5800+kendi+kendine+kapan%C4%B1p+a%C3%A7%C4%B1l%C4%B1yor&aq=0&aqi=g7&aql=&oq=5800+kendi+&gs_rfai=

• Birbirinden değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim arkadaşlar aldık artık yapacak birşey yok yani şu askerliğim bitene kadar çalışssın bana yeter 3 ayım kalmış şunun şurasında :)
  • Sabit fikirli insanlara birşeyleri anlatmaya çalışmak dünyanın en zor şeyidir kardeşim. Çünkü bildikleri tek doğrunun kendi doğruları olduklarını düşünürler ve empati yapmayı asla istemezler....

quote:

Orijinalden alıntı: orkunby

Telefonun (bazı) sürümleri kronik olarak hatalıdır.Bunun tartışmasını daha yapmanın ne mantığı var anlamıyorum.Sizde sorun çıkmamış olabilir ve inşallahda çıkmaz fakat o kadar para veripte telefondan verim alamamak nedir bilemezsiniz.700liraya yakın paranın boşa gittiğini biliyor olmak nasıl bir duygudur tahmin edebilirsiniz.Telefonun sorunlu olup olmaması kullanıcıya bağlı bişey değil,tamamen şans işidir.Kimisi sağlam çıkıyor,kimisi sorunlu.Genelleme yapıp hepsi sorunludur diyemeyiz ama etrafıma bakıyorum kim aldıysa aynı sorunu yaşıyor.Zaten o sorununda burada çözümü yok,daha neden tartışılıyor bilmem.

gokmay abinin fikrine gülüyorsunuz ama o sorunu kendide yaşadı,teknik servisede gönderdi,cevap alamayınca hakkını yasal yollarla aradı ve işini halletti.Bunu yaşayan birisi o cihaz hakkında istediği yorumu,eleştiriyi yapabilir.Hayır zaten kendine çıkaracağı bir pay yokki.Sorunu da görmezden gelmenin bir mantığı yok.

Ne kadar sorunlu kullanıcı var değilmi
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=5800+kendi+kendine+kapan%C4%B1p+a%C3%A7%C4%B1l%C4%B1yor&aq=0&aqi=g7&aql=&oq=5800+kendi+&gs_rfai=

• bende tam kardeşime bu telden bakıodum 2.el ilanlara... bu başlıkdan sonra artık nasıl alırım bilemiyorum
  • Ben nasıl aldıysam sende öyle al alcan 2.el alma derim sıfır al bence...
  • samsung 5620 monte buldum bunun muadili.... fiyatları aynı bence samsung daha güzel gibi özellikle beyazı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

samsung 5620 monte buldum bunun muadili.... fiyatları aynı bence samsung daha güzel gibi özellikle beyazı....

Siz öyle sanın.İşletim sistemsiz bir telefondan ne bekliyorsunuz.Ekran çözünürlüğü ve kalitesi de oldukça kötü Monte'nin.

quote:

1) 5800'ın ekranı 640*360 nHD 16/9 3,2 inç bir ekran

Monte ise 240*320 3,0 inç bir ekran

Sonuç : 5800 ekranı çok çok daha iyi.

2) Monte de bir işletim sistemi bile yok.En basidinden güzel bir program oyun bulamazsınız.
    5800 da ise Symbian var.Binlerce çeşit çeşit oyun ve program bulabilirsiniz.

3) Monte nin kamerasında özel bir mercek yok.
    5800 da ise dünyanın en iyi lens markalarından olan Sony'nin kullandığı Carl Zeiss mercekler var.

4) Monte de flash yok.Bir iki site hariç internette video izleyemezsiniz.

5) 5800'ın geliştirilebilme olanağı çok daha fazla.Çeşit çeşit hack var.Telefonu baştan aşağı değiştirebilir hatta menüsünü tıpatıp iPhone bile yapabilirsiniz.Ama Monte'nin geliştirilebilme seçeneği sıfır.

6) Montede kapasitif ekran var.
    5800da ise dirençsel ekran varDokunmatik hassasiyeti konusunda Monte daha iyi ama 5800'ı son versiyona güncelleyip birde hacklerseniz ve telefonu parmağınızın ucu veya tırnağınızla kullanırsanız Monte'yi aratmayacak bir performansa sahip olur 5800.

Sonuç : 5800 çok daha iyi bir telefon.Bazıları 5800'a basmatik diyor ama onlar telefonun kalibrasyonunu yapmadan güncellemesini yapmadan konuşan kişiler.Tırnağınla kullanırsan 5800 gayet rahat bir telefon

Bunlar yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 28 Ekim 2010; 23:26:46 >

• hoca ben iphone 4 alıyorum v.fone stogu bekliyorum... elimden 3g ve 3gs geçdi...

bu teli küçük kardeşime alıcam illa beyaz ve dokumatik istiyor.. ne telefona program yukler nede hack mack bişiden anlar..2.el alıcaz 300-350 tl ye samsung iyidir sanırım...
    aslında nokia alıcaktım ama o dokumatik olayı berbat birde sorun çokmuş bu tip belalarla ugraşmayalım... forumlarda olsun sitelerde olsun 1000 lerce satılık nokia 5800 var gözüm korktu..

yardımların için teşekkürler..
  • quote:

hoca ben iphone 4 alıyorum v.fone stogu bekliyorum... elimden 3g ve 3gs geçdi...

bu teli küçük kardeşime alıcam illa beyaz ve dokumatik istiyor.. ne telefona program yukler nede hack mack bişiden anlar..2.el alıcaz 300-350 tl ye samsung iyidir sanırım...
    aslında nokia alıcaktım ama o dokumatik olayı berbat birde sorun çokmuş bu tip belalarla ugraşmayalım... forumlarda olsun sitelerde olsun 1000 lerce satılık nokia 5800 var gözüm korktu..

Hata yapıyorsun ama neyse.O sorunların çoğu aslında o kadar saçma şeyler ki.Dokunmatiği berbat falan değil neyle kullanıyon telefonu burnunla mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 28 Ekim 2010; 23:44:51 >

• Bunları sakın gözardı etme arkadaşım, sorundu, hack, fw başını kurtaramazsın ve sende elden çıkarıp kurtulmak isteyenlerin içinde bulursun kendini.
    Kardeşin kaç yaşında, ona uygun sorunsuz birşey belki önerebiliriz...

quote:

hoca ben iphone 4 alıyorum v.fone stogu bekliyorum... elimden 3g ve 3gs geçdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 28 Ekim 2010; 23:50:47 >

• 18 yaşında kız öle teknoloji falan bilmez..dokumatik ekran bişi istedi çakma iphone alacam dedi izin vermedim... iphone 3g alacaktık parası yetmedi... 350 tl max 2.el limitli başka bişi bulamadım dokumatik...

varsa bildiginiz dokumatik 350 tl (2.el limiti) ye kadar daha iyi bişi paylaşırsanız sevinirim...
  • Star wifi beyaz önerebilirim, genç kızlarımızın elinde çok görüyorum ve bence çok da yakışıyor....

5800XM Alamama Çaresizliği . . . (Herşeye Rağmen Aldım)
  • quote:

18 yaşında kız öle teknoloji falan bilmez..dokumatik ekran bişi istedi çakma iphone alacam dedi izin vermedim... iphone 3g alacaktık parası yetmedi... 350 tl max 2.el limitli başka bişi bulamadım dokumatik...

varsa bildiginiz dokumatik 350 tl (2.el limiti) ye kadar daha iyi bişi paylaşırsanız sevinirim...

Hımm bunu baştan söyleseydin sana farklı telefonlar önerebilirdim.gokmay ın dediği gibi Star Wi-fi iyi bir seçim olabilir.Kızlara yakışıyor gayet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 29 Ekim 2010; 0:01:30 >
  • SE W715, bu telefonun da beyazı çok hoş ve özellikleri de gayet iyi....

önerdiğim iki telefon da 300 - 350 Lira civarındadır arkadaşım...

5800XM Alamama Çaresizliği . . . (Herşeye Rağmen Aldım)
  • arkadaşlar star wifi , monteden daha mı iyiki.. fiyat olarak monte daha pahalı görünüyor...
  • Çok fark olduğunu sanmıyorum, elde incelemekte fayda var. Detaylar keyfe keder olmalı....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.