Şimdi Ara

5800XM Alamama Çaresizliği . . . (Herşeye Rağmen Aldım) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben baktım.. montede gps ve görüntülü konuşma var fark olarak... gps önemsiz onun için görüntülü konuşmada pek önemli degil açıkçası...

şimdi yanımda baktı Star Wi-fi daha çok begendi ve 300 350 ye sıfırı geldigi için onu alıcaz %99 herkese çok teşekkürler...
  • Hayırlısı olsun arkadaşım....
  • Üstatlar bişi sorucam ben telefonu muştan aldım askerim ya o yüzden istanbulda oturuyorum garanti belgesi kaşeli imzalı tarih atılı fakat fatura kestirmedim servislik işi olduğunda bu şekilde kabul ederlermi acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik.Servis

Üstatlar bişi sorucam ben telefonu muştan aldım askerim ya o yüzden istanbulda oturuyorum garanti belgesi kaşeli imzalı tarih atılı fakat fatura kestirmedim servislik işi olduğunda bu şekilde kabul ederlermi acaba...

Fatura olması gerek git faturanı al sonuçta onu Türkiyeden aldığının belli olması lazım

Bu bütün elektronik aletlerde geçerlidir kesinlikle faturanı ve garanti belgesini her zaman al

Mesela ben tim den almıştım kadın bir problem olduğunda faturanızı ve kullanım kılavuzunun arkasındaki garanti belgenizi getirirseniz gereğini yaparlar demişti
  • garanti kapsamında servise verirken (distrübütör ürünüyse) fatura istemiyorlar, imei numarasıyla işi çözüyorlar. Ama öncelikle vergi açısından faturanı istemeliydin, ayrıca satarken veya TSHH lik bir durum olduğunda mutlaka fatura isteniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 29 Ekim 2010; 10:01:26 >
  • Almana sevindim
  • Çarşıya gittiğimde alacam bakalım
  • bende 5800 xpress var ilk çıktında almıştım ama bi sorunla karşılaşmadım yani telefon kullanmayı bilmiyosunuz yada
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

bende 5800 xpress var ilk çıktında almıştım ama bi sorunla karşılaşmadım yani telefon kullanmayı bilmiyosunuz yada

Haklısın kardeşim,tamam
  • quote:

bende 5800 xpress var ilk çıktında almıştım ama bi sorunla karşılaşmadım yani telefon kullanmayı bilmiyosunuz yada

tepki hep aynı... telefonu öv, kullanıcıyı suçla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

quote:

5800 da övülecek tek bir özellik gösterir misiniz bana ?
    @gokmay lafım size değil
  • Telefonu ilk aldığımda pek sorun yoktu,1 sene oldu mesaj yazmak tam bir işkence haline geldi.Hızlı hızlı uzun bir metin yazınca ekrana bir bakıyorum tüm yazdıklarım 2 dk sonra falan geliyor,yavaş bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

Telefonu ilk aldığımda pek sorun yoktu,1 sene oldu mesaj yazmak tam bir işkence haline geldi.Hızlı hızlı uzun bir metin yazınca ekrana bir bakıyorum tüm yazdıklarım 2 dk sonra falan geliyor,yavaş bir telefon.

Format attığındada mı aynı problem var ?
  • quote:

quote:

Yau o değil de bir kaç gün önce ev arkadaşıma 5800 aldım...
    Eleman odasında annesiyle konuşuken "sesin az geliyor tam duyamıyorum" diyordu.
    Gittim odasına "yandaki tuşa bas da sesi açılsın" dedim. Şimdi bu arkadaş o konuşmayı tamamlasa eminim ki bu telefonun sesi çok az çıkıyor diyecekti. :D
  • Bence onu 5800 kullanamamakla değil de telefon kullanamamakla suçlayabilirsiniz...

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

quote:

quote:

Yau o değil de bir kaç gün önce ev arkadaşıma 5800 aldım...
    Eleman odasında annesiyle konuşuken "sesin az geliyor tam duyamıyorum" diyordu.
    Gittim odasına "yandaki tuşa bas da sesi açılsın" dedim. Şimdi bu arkadaş o konuşmayı tamamlasa eminim ki bu telefonun sesi çok az çıkıyor diyecekti. :D

• quote:

Bence onu 5800 kullanamamakla değil de telefon kullanamamakla suçlayabilirsiniz...

Orası da öyle ya...
    Bir de genelde hatalarına rağmen sevmeye, kullanmaya devam ediyorsunuz demişsin.

Kalınlığının fazla olması da benim için kusurdur, fakat yine de zevkle kullanıyorum. Cebimde ara ara rahatsızlık verse de bu hatasını da kolaylıkla görmezden gelebiliyorum. Çoğu telefonun kendine has böyle görmezden gelinebilecek, tahammül edilebilecek kusurları var bana göre...
    Nadiren donuyor bir de telefon. Bataryayı çıkartıp takmak durumunda kalıyorum. Çok nadir olduğu için, çok da sorun değil bana göre. 6-7 aydır kullanıyorum cihazı, hala gayet de keyif alıyorum.
    Senin durumda olsaydım ben de soğurdum muhtemelen bu telefondan.

• Sana katılıyorum, düşüncelerini açık açık söylediğin için de teşekkür ederim....

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

quote:

Bence onu 5800 kullanamamakla değil de telefon kullanamamakla suçlayabilirsiniz...

Orası da öyle ya...
    Bir de genelde hatalarına rağmen sevmeye, kullanmaya devam ediyorsunuz demişsin.

Kalınlığının fazla olması da benim için kusurdur, fakat yine de zevkle kullanıyorum. Cebimde ara ara rahatsızlık verse de bu hatasını da kolaylıkla görmezden gelebiliyorum. Çoğu telefonun kendine has böyle görmezden gelinebilecek, tahammül edilebilecek kusurları var bana göre...
    Nadiren donuyor bir de telefon. Bataryayı çıkartıp takmak durumunda kalıyorum. Çok nadir olduğu için, çok da sorun değil bana göre. 6-7 aydır kullanıyorum cihazı, hala gayet de keyif alıyorum.
    Senin durumda olsaydım ben de soğurdum muhtemelen bu telefondan.

• Bugün telefonun kutusunu karıstırırken hafıza kartı buldum 8 gb 2 tane kart oldu :) bende sasırdım içinde müzik vardı azına kadar doldurmuslar askerlıgımı bu muzıklerle bıtırırım allahın izni ile :) :) sans işte
  • hayırlı olsun.

yurt dışı(libya)ndan getirteceğim, burada 200 lira daha fazla vermek istemiyorum. Türk lirasıyla 280 liraymış 30 lirayada türkçe dil paketini yükletirsem baya karlı olacak pasaportuda ayarladım yakında benimde 5800 XM blue'm olacak
  • Hayırlı olsun kardes o kadar ugrasıp beklıyecegıne direk al ne ugrasıyon :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.