Şimdi Ara

5800XM Video Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben 5800 kullanicisiyim cihazin kendi tarayicisindan facebook a giriyorm videoyu aciyorm beni real player a yonlendiriyo ama real player de soyle bi hata veriyo her videoda "Ses ya da video klip oynatilamiyor. Kismen oynatma deneniyor." diyo ve goruntu olmadan ses geliyo forumda arastirdm hard format atinca duzelir dediler hard format attim yine aynisi.

• bendede aynı sorun vardı operayı kullanmaya başladım halloldu yani sana opera11 i öneririm
  • olmadı hocam sorun yine aynı opera da videoyu indiriyor indirilen video yu açınca yine aynı sorun
  • bende düzelmişti nedenini bilemiyecemm googledan araştırırsan bulursun çözümünü
  • hani işe yarar mı bilmem aa aklıma bi fikir geldi sartmovie indirip video yu onla açmayı denesene işe yarar belki
  • ya telefona sunrise 52.101 i yükledm sonra geri 52.07 ye dönemedim birisi bana başka bir yeri önerdi onu indirdim orjinale geçtim ama 52.101 in altında 52.07 olarak gözüküyo geri 52.07 ye dönemiyrm telefon eskisi gibi değil başıma gelmeyen kalmadı :S
  • bak nokia sowtfare uptaderi indir tlf ni usb le blgsye bağla sonra telefonu güncelle senin için son sürümü çıkarır ve yükler önemli not : şarzın full olsun elektrik giderse tlf ne byby diyebilirsin bunun için bir laptopla bu işi yapmk sağlam olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 video oynatilamiyor sorunu
    10 yıl önce açıldı
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama mantık olarak telefonda zaten en son sürüm yüklü yinede çıkarır mi güncelleme ben olacağını sanmıyorum çünkü daha önce ovi suite ile denedim olmadı
  • bazı arkadaşlar biraz sallamış sorun sürümden falan kaynaklanmıyor sorun video codecleriyle ilgili ben codeclerle uğraşmak istemiyorum dersen bolt kur gir izle veya ben şu anki şekliyle izlemek istiyorum dersen july playerı kur oynatamadığı video yok fakat stabilite sorunu var ama yine de işini görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Skill

bazı arkadaşlar biraz sallamış sorun sürümden falan kaynaklanmıyor sorun video codecleriyle ilgili ben codeclerle uğraşmak istemiyorum dersen bolt kur gir izle veya ben şu anki şekliyle izlemek istiyorum dersen july playerı kur oynatamadığı video yok fakat stabilite sorunu var ama yine de işini görür.

bunu diyecektim ama bolt da videoyu yavaş oynatır ve ses kalitesi kötüdür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Skill

bazı arkadaşlar biraz sallamış sorun sürümden falan kaynaklanmıyor sorun video codecleriyle ilgili ben codeclerle uğraşmak istemiyorum dersen bolt kur gir izle veya ben şu anki şekliyle izlemek istiyorum dersen july playerı kur oynatamadığı video yok fakat stabilite sorunu var ama yine de işini görür.

bunu diyecektim ama bolt da videoyu yavaş oynatır ve ses kalitesi kötüdür

başka tarayıcı yok sanırım?
  • anladım arkadaşlar peki bu sorun sadece bende mi var yoksa bütün 5800 larda mi video oynatilmiyor bide ben telefonu nasıl ben 52.07 versiyona çevirebilirim 52.101 sunrise yükledim şimdi orjinal yazılıma dönemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugays77

ama mantık olarak telefonda zaten en son sürüm yüklü yinede çıkarır mi güncelleme ben olacağını sanmıyorum çünkü daha önce ovi suite ile denedim olmadı

tabiki çıkarır
  • quote:

anladım arkadaşlar peki bu sorun sadece bende mi var yoksa bütün 5800 larda mi video oynatilmiyor bide ben telefonu nasıl ben 52.07 versiyona çevirebilirim 52.101 sunrise yükledim şimdi orjinal yazılıma dönemiyorum

yazdıklarımı okusaydın böyle bir soru sormazdın.
  • yazdıklarınla benm soyledıgımn ne alakası var
  • quote:

yazdıklarınla benm soyledıgımn ne alakası var

video sorusunun cevabı yukarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.