Şimdi Ara

video codec sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmedigim icin sizinle paylamak istedim film izlerken video kalitesi dusuk sizce
    nasil cozebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_ozblgn -- 28 Ağustos 2015; 22:28:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemci ve ekran kartının o kadar aşırı etkisi olmaz.
  • codec ve oynatici yuzunden olur genelde o sorun ekran kartini kullanmaz cogu oynatici codec.ekran kartinda oynatsa oynatsa surucu icinde amd steady video aciksa onu kapatmayi deneyebilirsin.
  • Yazılımsal bir sıkıntı olduğu bariz belli.
  • aksine görüntü kalitesinin artması lazım yazılımsal bir sorun var internetten izliyorsanız flash playerın son sürümünü kurun görüntü ayarlarından renk derinliğinin 32bit gerçek renkde olduğundan emin olun direk bilgisayara atıp izliyorsanız k lite mega codec pack kurun ekran karti sürücünüzü güncelleyin

• Amd steady video yu kapatip denedim deisme iyi yonde olmuyor vlc. win media.codec gbi programlarla denedim sonuc ayni bende islemciden veya ekran kartindan suphelenmistim .gpu guncel driver kullaniyorum.

• Netten izlemiyorum ki harddiskteki film arsivimden hd kalite filmleri 240p de izletiyor resmen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC media player Ses sorunu
    10 yıl önce açıldı
    youtube video sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence düşük olan senin fosforun. video kalitesi ile ne alakası var amd'nin ? hadi bilmiyorsunda nasıl fikir sahibi oldun ? video kalitesi kullandığın monitörle, playerle, çözücülerle alakalıdır. (çok düşük sistem kullanılmıyorsa ki sistem düşük olduğunda zaten 720p/1080p videolarda kalite düşmez, donmalar olur sadece)
  • Yorum yazdiginiz icin tsk ederim fakat anlatmak istedigim sey hersey ayni sadece kasayi deistirdim ve kalite birden dustu 500liralik sistemle sorun yokken 2500liralik sistemde goruntu pixelli olunca deisen parcalardan ciktim bende yola yanlisssam duzeltin lutfen
     video codec sorunu

• Kullandigim kasa haric film bile ayni oynatici ayni acaba amd mi boyle diye kabullenmistim basta sonra illaki bi cozumu donanim haberde vardir diye sizinle paylastim arkadaslar ilginiz icon cok tesskkr ederim

• Arkadaslar hd video kalitesi son sistem amd fx x8 r9 270x gpu ile video kalitesi neden dusuktur acaba?
    Cozunurlugu en sona aldim yenileme hizini 200hz yaptim hic deisme olmadi

• Yorum yazdiginiz icin tsk ederim fakat anlatmak istedigim sey hersey ayni sadece kasayi deistirdim ve kalite birden dustu 500liralik sistemle sorun yokken 2500liralik sistemde goruntu pixelli olunca deisen parcalardan ciktim bende yola yanlisssam duzeltin lutfen
     video codec sorunu

• bu sorun kullandığın windows sürümü ve programla alakalı
  • başka codec ler denermisin , eskileri kaldırman gerekiyor öncelikle.
  • Windows 7 ultimate kullaniyorum 64bit.
    K lite mega codec pack i indirdim birazdan diger oynaticilari silip bu son surum oynaticiyi yukleyecegim ins olur

• Video Kalitesi Menüsü'nde "sadece" karıncalanma önleme ve kutulanma çözmeyi seçmeni öneririm. Köşe keskinleştirme, gürültü giderme, dinamik parlaklık hep görüntüyü değiştiriyor.
    Video Rengi Menüsü'nde "Daha Aydınlık Beyazlar" seçeneğini kapatmanı öneririm. Renk dengen düşük sıcaklıktaysa, beyaz tonu çok yanlış gözüküyor.
  • Kardeş cep telefonuyla değilde ekran görüntüsü yakalayarak buraya koysana. Bu şekilde bir şey anlaşılmıyor.
  • Eski kullandığın sistemde de amd var zaten. İşlemciyi diyorsan işlemcinin video kalitesiyle bir ilgisi yok. Büyük ihtimal catalystdeki video ayarları karışmıştır. Ordan video oynatıcı ayarlarını kullanı seç. Hala düzelmediyse film izlemek için kullandığın programda sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Video Kalitesi Menüsü'nde "sadece" karıncalanma önleme ve kutulanma çözmeyi seçmeni öneririm. Köşe keskinleştirme, gürültü giderme, dinamik parlaklık hep görüntüyü değiştiriyor.
    Video Rengi Menüsü'nde "Daha Aydınlık Beyazlar" seçeneğini kapatmanı öneririm. Renk dengen düşük sıcaklıktaysa, beyaz tonu çok yanlış gözüküyor.

Aslinda benim sorunum bu kutulanma oluyor ekranda yani pixellenme bunu nasil yaparim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_ozblgn

quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Video Kalitesi Menüsü'nde "sadece" karıncalanma önleme ve kutulanma çözmeyi seçmeni öneririm. Köşe keskinleştirme, gürültü giderme, dinamik parlaklık hep görüntüyü değiştiriyor.

Aslinda benim sorunum bu kutulanma oluyor ekranda yani pixellenme bunu nasil yaparim acaba

Cevap önerimi yazdım. Elinden tutup benim yapacak halim yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.