Şimdi Ara

video codec sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_ozblgn -- 28 Ağustos 2015; 22:02:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SVPtube eklentisini de indirmeni öneririm. Youtube videolarında "bağlantıyı kopyala" dediğin zaman, yakalayıcı sayesinde Windows Media Player veya Media Player Classic olarak seçtiğin otomatik ayarlı oynatıcın videoyu kendi üzerinde çalıştırabiliyor. Youtube videolarında Adobe oynatıcı yerine HTML5 yaygınlaştığı için, bu yöntem sana görüntü pekiştirmeleriyle internet videosu izlemende yararlı olur. Ayrıca başka türlü elinde olmayan görüntüyü diğer pencelerin önüne alma seçeneğini de sağlıyor.
  • ahmet_ozblgn A kullanıcısına yanıt
    sorununun çözüldüğüne sevindim

lütfen başlığı degiştir zaten millette amd sorunludur algısını artırdılar...ama şimdi nvidia windows 10 yazılımının içinden çıkamıyor batırdı nvıdıacı arkadaşlarında sesi cıkmıyor..

• crazy585858 kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardesim amd nin 2000lerdeki gbi hala ısındıgnı,soyleyen ler var benim pc cpu 32° yukte 50°yi gecmedi ses tam yukte 0

• Ben hiç bir zaman ayrıyetten codec indirmem. BSPlayer var onu kuruyorum, otomatik codec'leri de indiriyor kuruyor. Otomatik altyazı indirme özelliği de var divxplanet gibi sitelerde dolaşmanıza gerek kalmıyor. Diğer oynatıcı da KMPlayer bu oynatıcının açmadığı video format yok. Çok gelişmiş bir oynatıcı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.