GIGABYTE GV-R583UD-1GD, HD5830, 1 GB, GDDR5, 256 Bit
394 TL'ye Düşmüş Sizce Şimdi Alınmaya Değer Mi?
Avrupa'daki Fihyatından Sadece 34 Tl Pahalı Tr İçin Hiç Fena Değil
bence alınabilir..
5830 o perfromansla anca 150 200 dolara satılırsa alınır
kardes al derım cunkı ıyı fıyat bende HIS HD5830 iCooler V 1gb bunu kullanıyorum sunan özel sogutucu olması extıra bır avantaj sıcaklık sevıyesı gayet ıyı fazla ısınmıyor
Almıyorum Bende 4890 Var Masaüstünde Değişmem
kardes yanlız senın kullandıgın kartta gayet ıyı zaten bencede 4890 varken ona gerek yok ama ben kullanıyorum aynı kartın his olanınnı yukardada belırtıgım gıbı gayet iyi ve performanslı
oc ile 5850 ye bile yetişemeyen hatta 5870 ten bile daha çok güç çeken kartı 350 tl bile olsa almam gtx 460 1 gb al daha iyi en azından oc yapınca üst modellerine yetişiyor
Hocam bence şu an için en iyi f/p kartı Gtx460dır ve onu öneriyorum psunuzda fena değil oc yapın keyfinize bakın,ama bence bir süre daha bekleyin 4890 halen yeterli bir karttır tek eksiği dx11 olmaması zaten dx11de çok yaygın değil
4890 dan en az 5870 e geçmezsen parana yazık edersin ki gerek yok zaten
394 tl ve özel fanlı güzel ürün ati düşünen arkadaşlara tavsiye ederim o.c vs yaparsın rahat 5850 olur...
gigabyte 3yıl garanti bide
Beyler Ben Kart Filan Almıyorum Alacak Arkadaşlara Yardımcı Olsun Diye Bu Konuyu Açtım
Kart Değişmeme Gerek Yok ,Değişirsem En Az 6000 Serisine Geçerim 5000 Serisinden Bana Kart Olmaz
bu gpu lar 5850 olamayan atinin ürettiği gpu lar çöpe atılcağına 5830 diye bi gpu yaptılar , ama 5870 den daha fazla ısınan daha fazla elektrik tüketen yanı pek konuşmamayacalışıyorlar , 5770den %10 civarı hızlı olan yanını konuşuyorlar ayrıca buna rağmen 5850 civarı rakamı vardı, bu ürün yani anca 5770 ün biraz daha ucuzuna satılırsa anca f/p olur
oc potansiyeli az diye biliyorum ben biraz daha katıp gtx460 1gb ddr5 256bit almak daha mantıklı olcuaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
394 tl ve özel fanlı güzel ürün ati düşünen arkadaşlara tavsiye ederim o.c vs yaparsın rahat 5850 olur...
gigabyte 3yıl garanti bide
gigabyte ın 3 yıl garantisine lafım yok da pek çok yerli-yabancı sitenin 5830 incelemesini okudum oc ile bırak 5850 olmayı 5850 nin yakınına bile varamıyor hep gerisinde kalıyor oc yapıldığında bile
quote:
Orijinalden alıntı: amashe
oc potansiyeli az diye biliyorum ben biraz daha katıp gtx460 1gb ddr5 256bit almak daha mantıklı olcuaktır.
gtx460 paranızın tam karşılığını veriyor. ve bu kartın soğutucusu süper görünüyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme