Şimdi Ara

5850 1 Gb Crossfire ---16x@16x--8x@8x--- incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mhamadko

/>

Evet, bu incelemeyi de hatırlııyorum. Olması gereken de bu zaten..
  • İnceleme için teşekkürler.
  • inceleme için teşekkürler, o zamanlar üye olmadığım için görmek yeni nasip oldu herkes ortalama fps'deki farkı göz önüne almış, min fps'de fazla fark oluşmaması daha önemli değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

inceleme için teşekkürler, o zamanlar üye olmadığım için görmek yeni nasip oldu herkes ortalama fps'deki farkı göz önüne almış, min fps'de fazla fark oluşmaması daha önemli değil mi?

benimde ilk dikkatimi çeken bu olmuştu min fps benzer olduktan sonra zaten 72 fps ile 60 küsür fpsyi ayırmak mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

quote:

inceleme için teşekkürler, o zamanlar üye olmadığım için görmek yeni nasip oldu herkes ortalama fps'deki farkı göz önüne almış, min fps'de fazla fark oluşmaması daha önemli değil mi?

benimde ilk dikkatimi çeken bu olmuştu min fps benzer olduktan sonra zaten 72 fps ile 60 küsür fpsyi ayırmak mümkün değil

arkadaşlar bench gözlüğü ile bakmışlar oyunun oynanabilirliğini min fps belirliyor, gerisi önemli değil. testlerde de min fps'de önemli bir azalma oluşmamış.

• Min fps akar max fps bench kasar

özlü söz bile buldum

min fps değerleri yüksek olduktan sonra diğerleri pekte kayda değer olmuyor oyunu elmüktedanın dediği gibi min fps oynana bilir kılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 12 Şubat 2011; 20:26:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

Min fps akar max fps bench kasar

özlü söz bile buldum

min fps değerleri yüksek olduktan sonra diğerleri pekte kayda değer olmuyor oyunu elmüktedanın dediği gibi min fps oynana bilir kılıyor

yaramı deşiyorsunuz böyle başlıklarla

• 16x + 16x ile 8x + 8x arasında bir fark yok ama benim merak ettiğim 16x + 4x şeklindeki crossfire ın farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

16x + 16x ile 8x + 8x arasında bir fark yok ama benim merak ettiğim 16x + 4x şeklindeki crossfire ın farkı

buldum da eski biraz ama tam istediğin cevap:

http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?t=692209
  • quote:

quote:

16x + 16x ile 8x + 8x arasında bir fark yok ama benim merak ettiğim 16x + 4x şeklindeki crossfire ın farkı

buldum da eski biraz ama tam istediğin cevap:

http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?t=692209

evet tam aradığım cevap ve 16x + 4x şeklindeki crossfire tam bir rezalet ve tek karta göre performans kaybı olmuş

ama günümüz kartlarıyla yapılsa ne olur merak ediyorum

• evet 2x4890 ile yaptım x16+x4 şeklinde gerçekten tam bir rezalet özellikle nfs shift'te tam s...ı. bunun için konu aç dostum, x16+x4 veya x16+x8 şeklinde 6xxx serisi cf kullanan mutlaka vardır koca forumda.
  • anlaşılan 4x günümüz kartları için çok yetersiz kalıyor ama x8 fazlasıyla yetiyor anlaşılan
  • zaten 2. nesil x8'in bant genişliği ilk neslin x16'sına eşit, 2.0 destekli bir anakartla x8 olmasında sakınca yok.
  • quote:

zaten 2. nesil x8'in bant genişliği ilk neslin x16'sına eşit, 2.0 destekli bir anakartla x8 olmasında sakınca yok.

x4 için de aynı şeyi söyleyebilir miyiz?
  • aşağıdaki linklere göre her jenerasyonda aynı hızın bant genişliği 2 katına çıkmış, yani 2.0'ın x4'ü 1.0'ın x8'i gibi.

http://www.icc-usa.com/compare-pci.asp

http://www.pcisig.com/news_room/faqs/pcie3.0_faq/
  • teşekkürler mukteda hocam
  • quote:

teşekkürler mukteda hocam

rica ederim, benim de kafamı kurcalayan bir konuydu, yeni anakart alacağım için. 8x+8x 2.0 sli-cf destekli bir p55 anakart aldım, tahminim belki sadece 2 adet 5970'e bant genişliği anlamında darboğaz yapar, diğerlerine yapacağını düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

rica ederim, benim de kafamı kurcalayan bir konuydu, yeni anakart alacağım için. 8x+8x 2.0 sli-cf destekli bir p55 anakart aldım, tahminim belki sadece 2 adet 5970'e bant genişliği anlamında darboğaz yapar, diğerlerine yapacağını düşünmüyorum.

2gb tan 4gb olunca doğal olarak darboğaz olabilir

• quote:

quote:

quote:

2gb tan 4gb olunca doğal olarak darboğaz olabilir

keskinbalta crossfire yapacaksan kardeşim , anakartın pcı ex slotları 16x / 16x olsun , benım 16x / 8x şeklinde slotlar , performans inan düşüyor ,, işlemcim de zaten kötü yerlerde sürünüyor adeta ona göre ..

• konuyu biraz gözden geçirdim biri özet geçsin yani ? ne oldu sonuç uykudan kalktım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.