Şimdi Ara

5870 ve marka sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 5870 ile ilgili bir kac topic okudum ve onlara sorularımı yazdım ama genel olarak havada kaldıgı icin hemde konuları toparlamak amacıyla ayrı bir topic acmayı uygun gordum...

Oncelikle 5870 sizce alınır mı?Yani forumda genel olarak 5850 tavsiye edilmiş fiyat/performans oranı yuzunden ancak 5870 kartının performansı daha fazla olduguna da deginilmis...Bunlara ek olarak 5XXX serilerinde cok sık hatalar cıkıyormus hatta bu oran %25 falan yazılmıs...Bu ne kadar dogru kullanmıs arkadaslar aydınlatabilir mi bu konuyu detaylarıyla acaba...

Ayrıca Marka tercihi ne olmalı yani çok farkeder mi?Mesela Sapphire Vapor-X'i gozume kestirmistim ancak diger markalara gore cok pahalı olması ve forumdada sapphirelerin ses sorunu cıkardıgı yazılmıs o yuzden cok kararsız kaldım...Sizce hangisi alınmalı yada en basitinden su 2 ASUS arasında ki 25$'lık fark neden kaynaklanıyor:

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-eah58702dis1gd5-hd5870-gddr5-1gb-256bit-ati-dx11-ekran-kari-(eah58702dis1gd5)/productdetails.aspx?I_ID=42942

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-eah5870g2dis1gd5-hd5870-gddr5-1gb-256bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=41788

Son olarakta Vatan'da falan kalmamış bu kart 4-5 gun icerisinde almayı dusunuyorum acaba nerden alabilirim...

Yardımlar için simdiden tesekkurler...

• Asus kullanıyorum %30 fan devri ve 30 derece sıcaklıkta Asus tavsiyem:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemomando -- 25 Şubat 2010; 23:03:19 >
  • Eğer 5870'e hız aşırtma yapılmayacaksa alınmaz, çünkü 5850 hız aşırtılınca 5870 performansını geçiyor.

Hepsi aynı soğutucu hangisi ucuzsa onu al (Vapor-X'e 5970 parası verecek varsa buyursun...).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 25 Şubat 2010; 23:06:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemomando

Asus kullanıyorum %30 fan devri ve 30 derece sıcaklıkta Asus tavsiyem:)

Hızır cevaba hızır yanıt ...Hayırlı olsun supermis...

Mesela benim verdigim linktekilerden hangisini aldın ve nerden aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

Eğer 5870'e hız aşırtma yapılmayacaksa alınmaz, çünkü 5850 hız aşırtılınca 5870 performansını geçiyor.

Hepsi aynı soğutucu hangisi ucuzsa onu al (Vapor-X'e 5970 parası verecek varsa buyursun...).

Bilgisayardan ne kadar az cok anlasamda hız aşırtma konusunda hiç tecrubem yok ondan cekiniyorum...Yani buyuk ihtimalle yapamıcam yapılmadık halde 5870'in performansı 5850 den yuksek degil mi...5850 alsamda ona da yapamam buyuk ihtimalle...

Son olarak 5970 mi 5870 mi vaporx ...
  • 5970 tabiki, karsilastirilamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

5970 tabiki, karsilastirilamaz.

Ha tabi 5970'i alan beri gelsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

quote:

Bunlara ek olarak 5XXX serilerinde cok sık hatalar cıkıyormus hatta bu oran %25 falan yazılmıs...Bu ne kadar dogru kullanmıs arkadaslar aydınlatabilir mi bu konuyu detaylarıyla acaba...

bu rakamları kim iddaa ediyorsa çıksın burada açıklasın, bende merak ettim doğrusu...

Yani ole direk isim vermek olmazda gordum forumda diye soyledim boyle birsey yoksa rahatladım acıkcası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anormalll

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

quote:

Bunlara ek olarak 5XXX serilerinde cok sık hatalar cıkıyormus hatta bu oran %25 falan yazılmıs...Bu ne kadar dogru kullanmıs arkadaslar aydınlatabilir mi bu konuyu detaylarıyla acaba...

bu rakamları kim iddaa ediyorsa çıksın burada açıklasın, bende merak ettim doğrusu...

Yani ole direk isim vermek olmazda gordum forumda diye soyledim boyle birsey yoksa rahatladım acıkcası...

sanki,ati firmasının resmi açıklaması...sagır duymaz sallar misali...

• quote:

Orijinalden alıntı: anormalll

quote:

Orijinalden alıntı: kemomando

Asus kullanıyorum %30 fan devri ve 30 derece sıcaklıkta Asus tavsiyem:)

Hızır cevaba hızır yanıt ...Hayırlı olsun supermis...

Mesela benim verdigim linktekilerden hangisini aldın ve nerden aldın?

Nova bilgisayardan aldım ve benim ki hd 5850 ilk linktekiyle aynı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.