< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
5899 TL LG UltraGear 32GN600-B 31.5' inç Oyun Monitörü, QHD 2560x1440, VA, 165Hz, 1ms MBR, AMD Radeo (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bu kadar kötü bir ayak görmemiştim, vida yerine oturmadığı için monitör yamuk duruyor, ölü pixel çıktı ve daha önce va panel kullanmama rağmen ghosting aşırı rahatsız etti. ben iade ediyorum.
-
Çözünürlükten bahsediliyor, spesifik bir monitörden bağımsız yani. 24 inç 1080p ekranla aynı keskinliğe sahip işte. 10 sene önce yaygınlaşmış bir çözünürlük ekran boyutu kombinasyonu bu. Yıl 2022 iken hala buna iyi demek mantıksız. 27 inç 2K ile 24 inç 1080p'yi yan yana koyarsanız arada ne kadar büyük keskinlik farkı olduğunu görürsünüz.
Sizi rahatsız etmiyordur, ne güzel ama keskin bir monitörden geçecek kişilere karşı bir uyarı yapmak da lazım.
Alakası yok falan değil bal gibi de alakası var yani. Sizin keskinlik beklentiniz düşük diye herkese uyacak değil bu monitör. Yurtdışında artık 2K-4K yaygınlaşmışken bizde yeri geliyor 1080p 27'nin bile yeterli olduğu söyleniyor. Tamam maddiyat düşünülerek öyle deniyor da maddiyat dışında da biraz gerçekçi olmak lazım. İnsanlar aldığı şeye toz kondurmuyor. Beni rahatsız etmiyor sizi bilemem deyip geç. Alakası yok diyerek başkasının fikrini tamamen reddetmek nedir. Adam alıp rahatsız olacak belki parasını sen mi veriyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebo01 -- 13 Aralık 2022; 16:24:58 >
-
2 yıldır kullanıyorum çok fena ghosting var. rekabetçi oyunlarda karanlıktaki düşmanı seçemiyorsun. va panel pişmanlıktır.
satıp ıps 32'' alayım diyorum en ucuzu 8bin tl. kaldık baş başa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 13 Aralık 2022; 17:37:13 > -
Sen matematiksel bir hesaplama sonucu reddedilemez bir gerçeği söylüyorsun adam alakası yok diyor, muhattap alma.
Benim bu şekilde yapan insanlara dair şöyle bir teorim var. Ürünü alırken satmayı ya da ihtimalini düşünüyorlar. Ürüne toz konup değeri düşmesin diye de fanatik ve irrasyonel tavır takınıyorlar.
-
Bende lg 27gl800b var subatta 4 liraya almıştım. Monitör çok ama çok iyi ips qhd ve 144hz hdr10 fakat ergonomi olarak çok kötü. Şuan satışı yok keşke 2 adet alsaydım. Bu özellikler artık 8 liradan başlıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok kararsız kaldım sizce alınır mı? asusun 27 2k ips olanıyla arasında 500 lira var değer mi?
-
27" 2K PPI değeri 109-110 değil mi? 32" 2K ise 90 civarı olması lazım, tam hatırlamıyorum.
Kullanıcı için text önemli ise PPi değeri 110 altına düşmemesi iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X