Şimdi Ara

59 asas mı? 59 wariormu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AsAs ASAS KADAR ZEVK VEREN Bİ CHAR YOKTUR...
  • Asas tabikide hele spear bot yada belt felan olsun s pear veren asas 2 tane wariora karsı gelir
  • Playerligin iyiyse asas
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrinqMeToLif#8364;

quote:

Orjinalden alıntı: DarkFinish

o itemlere göre warrior

• Bana göre o itemlerle warrior ardreamda hiç iş yapamaz çok az dmg verir vsde fln asaslar havada karada...
    Son vuruş işine gelirsekde +7 chitin setle fln 250-300 fln vurur yani son vuruşda yalan olur.
    Warriorda adam gibi item olmadıkdan sonra yani +7 chitin set +7 raptor fln bana göre ardreamda bir hiç.
    Tabi bunlar kişinin oynayışına göre değişir ama ben olsam asas'ı seçerdim.
  • ben warriorları çok severim sevimli hayvanlardır. ama warrior görünmez olamaz, warrior light fleet basıp kaçamaz, malice parasit yiyince warrior kendine cure basamaz.

eğer sen bi warriorsan iş yapmak için ciddi ciddi hayvanat olman lazım ama ardream warriorlar hayvanat değil hayvancık oluyo hpsi az manası da çok az zaten 4-5 vuruşta warriorun manası biter +70 warriorda hp-mana pot dengelemesi fazla zor değildir ama ardream warriorunda bu olay zor. Diyelimki sağlam itemin var iyi de oynuyosun tüm bu zorlukların üstesinden geldin ve önüne geleni devirecek güçtesin bu seferde karşındaki adam light fleet basar kaçar nede olsa ardreamin %80'i rogue. Yani warrior kıraldır minör'e abanıp elin uyuşmadan paşa paşa oynarsın ama +70 hatta +75 şart

ardreamde kesinlikle assasin assasin de olmazsa mage. çünkü ardream charlarda 62 magic shield sc olmadığı zaman yavaşlayıp kitlendikleri zaman baya bi aciz kalırlar diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.