Şimdi Ara

59 asas mı? 59 wariormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler sizce 59 asas mı daha iyi yoksa 59 wariormu ??

wariorun itemler: +7raptor +7chitn set +7 dd görev takıları......

asas itemleri : +8dual clever +7chin set +7dd görev takıları....

andream char olacak....ikiside.....
    yorumlarınız hangi char dizecegime karar verecem lütfen ciddi olalım :D

• warrior daha iyi olur asasda hemen keserler warriorda yine onun özelliği gereği def fazla oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

warrior daha iyi olur asasda hemen keserler warriorda yine onun özelliği gereği def fazla oluyor
    o itemlere göre warrior
  • Paşam Diezde İse Hiç Bir Şey Yapamazsın o itemleri YTl ile aldıysan derim sana cok yazık etmişin derim....
    Ben Diezde Oyuncuyum ve Dual SHard 8 DD 25 +3 rebirt chtin +8 fp ler filan var PP +1 Elf belt Foverin Dual o itemlerle cok zor iş yapiyorum Playerligimde iyi ama en kötü adamda +8 Md Var:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkFinish

o itemlere göre warrior

Alıntıları Göster
    ASAS TOKAT LAR :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

warrior daha iyi olur asasda hemen keserler warriorda yine onun özelliği gereği def fazla oluyor
    assas forever bu itemlerle gelsin hangi varior gelirse gelsin 2 mizdede saydıgın itemler olcak bırakmam peşini 3 ws yapsak 3 nüde alırım ben her zaman bu şartlarda assas derim

Dip Not: oyuncu farkı en ön planda bunu es gecmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeCkToiCk

ASAS TOKAT LAR :d

Alıntıları Göster
    üstelık dıez de ne adam lar var sen bısı yapamassın o ıtem lerle ardream da :D kesın yatarsın anca 10 kere olursun 2 kere oldurursun o da belkı ne adam lar var orda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: manindark

assas forever bu itemlerle gelsin hangi varior gelirse gelsin 2 mizdede saydıgın itemler olcak bırakmam peşini 3 ws yapsak 3 nüde alırım ben her zaman bu şartlarda assas derim

Dip Not: oyuncu farkı en ön planda bunu es gecmeyelim

Alıntıları Göster
    ßana kalırsa hangisi ile iyi oynuorsan o iyidir.. Assasla minor combo yapıosan bu itemlerlede olsa aqlatırsın ama bilmiosan tam tersi bi durumda olabilir.. Warriorla iyi combo yapabiliosan potu felan ayarlayabiliosan bununlada aynı seyler gecerli..

• quote:

Orijinalden alıntı: Wholtran

ßana kalırsa hangisi ile iyi oynuorsan o iyidir.. Assasla minor combo yapıosan bu itemlerlede olsa aqlatırsın ama bilmiosan tam tersi bi durumda olabilir.. Warriorla iyi combo yapabiliosan potu felan ayarlayabiliosan bununlada aynı seyler gecerli..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DaqqeR

nereyi dagatıyon adamda +9dual shart var tek atar buna

• quote:

Orijinalden alıntı: IKıroooI

quote:

nereyi dagatıyon adamda +9dual shart var tek atar buna

Alıntıları Göster
    asas daha iyi oynuyorum...asas kombosu daha iyi yapabiliyorum server oly...

• quote:

Orijinalden alıntı: pacoz33

asas daha iyi oynuyorum...asas kombosu daha iyi yapabiliyorum server oly...

Alıntıları Göster
    upppppppppppppppppssssssssssssssss
  • DaqqeR
    Binbaşı

14 Mart 2008; 13:50:37

--------------------------------------------------------------------------------

paşam öle diyorsun ama diezde sen aglatırsın lafını deme hiç diezi gel gör :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakemon

DaqqeR
    Binbaşı

14 Mart 2008; 13:50:37

--------------------------------------------------------------------------------

paşam öle diyorsun ama diezde sen aglatırsın lafını deme hiç diezi gel gör :)
    Warıror kullanmıs biri olaraK / WARIROR/

KESİNLİKLE ASAS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bold_Mq -- 14 Mart 2008; 16:25:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bold_Mq

Warıror kullanmıs biri olaraK / WARIROR/

KESİNLİKLE ASAS

Alıntıları Göster
    kendım asas kullandıgımdan asası tavsıye ederım ama adream ıse tercıhın can ın fazla olması nı tercıh ederım o zman varıor sec :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasam61

kendım asas kullandıgımdan asası tavsıye ederım ama adream ıse tercıhın can ın fazla olması nı tercıh ederım o zman varıor sec :D

Alıntıları Göster
    minorcu olursan asas ı kimse tutamaz +7 cleaverli olsabile
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaPiSh

minorcu olursan asas ı kimse tutamaz +7 cleaverli olsabile

Alıntıları Göster
    kesinlikle asas

sanki wariorun itemleri çok mu iyi Alla aşkına şu an ben de pathosta aynı itemlerle warior kullanıyorum party bulamıyorum adam zor alıyorum

Nie derseniz asasın presi bitti bi girsem ağlatıcam ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Wholtran

Alıntıları Göster
    quote:

....... Assasla minor combo yapıosan bu itemlerlede olsa aqlatırsın .......

hocam arkadaş dies ardreamı diyor. bu itemlerle nereye ağlatıyor :)

istediği kadar minor combo yapsın, sadece press ok demesini uzatır o kadar. np falan kasmayı unut o itemlerle.

• quote:

Orijinalden alıntı: wistonII

quote:

....... Assasla minor combo yapıosan bu itemlerlede olsa aqlatırsın .......

hocam arkadaş dies ardreamı diyor. bu itemlerle nereye ağlatıyor :)

istediği kadar minor combo yapsın, sadece press ok demesini uzatır o kadar. np falan kasmayı unut o itemlerle.

Alıntıları Göster
    sadece zevkini alırsın adam alabilirmisin 1vs1 de bilmem ama pk da alırısın ks ile bu itemlerle ares dies oly. beramusta şansın olmaz fazla ama şu bi gerçek pk ks mekanı sen bilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: akrepavcisi

sadece zevkini alırsın adam alabilirmisin 1vs1 de bilmem ama pk da alırısın ks ile bu itemlerle ares dies oly. beramusta şansın olmaz fazla ama şu bi gerçek pk ks mekanı sen bilirsin.

Alıntıları Göster
    aSaS !
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkFinish

o itemlere göre warrior

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DarkFinish

o itemlere göre warrior

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.