en renkli karakter mage dir bana göre.oyunda tek çeşit asas-tek çeşit waryor vardır (skill olarak demiyorum, stat point olrak...) eğer mage sen onlarca değişik tarz deneyebilirsin...
bence de en zevkli job ama priesti yazmamışsın küçümseme bence
Bi elinde çekirdek bi elinde kola ile Pk nin zevki ARCHER ile çıkar diyorum
biz ne bilelim senin zevkini ama..
Bence Rouge
roque warrior fln hep traş karakterler aççan bi mage 60tan sora harpye veya falcn falan evil wizard hem kolay kasarsın hem toplu kesmek çok eğlenceli 4EVERMAGE
Bütün Karakterleri Ele Alalım
1-Asasin -Fazla İtem İstemez -Minör Ve Combo Biliorsan En İyi Jobtur -Sw Wolf Ve Atacker Bakımından HerTürlü Partye Girebilir
2-Warrior -Warrior İçin İyi Silah ve Armor Gereklidir -Warrior Olcaksan Kasmakdan Sıkılmaman Lazım -Warrior Zor LvL kasar Ama +70 den Sonra Zewk Alırsın
3-Priest -Uniqe İtem ve Uniqe Takılı Bir Priesti Kimse Tutamaz -Sc İle Takılıp Debufer Olursan Cz de Kesin Çok iş Yaparsın -Ama LvL kasmayı Seviorsan Ve Kolay Party Bulmak İstiosan 72 Ol Priest Oyna
4-Mage -3.5 Senedir Ko Oynuorum En Zewkli Jobtur -Herkes Mageye Eziq Der Ama Paper Magenin Defansı=Battle Priestin Define--Pet Magenin Defansıda=Rouqenin Defansına Eşittir -Mage İle Solo Takılcam Diorsan Kesin 72 Olman Lazım(63 Den Sonra Kolay Kasarsın Çewren Warsa Tabi) -Ama Bence 70 Ol İyi Bir Mage Clanında Ol NowaTownlara Katıl 80 Warriordan Alamayacağın Zewki Mageden Alırsın
ÖZETLE Asasian= Kolay Kasılır---Combo Gerektirir
Warrior= Zor Kasılır--Combo Gerekir--İtem Gerekir
Priest Kasması Normaldir--İtem Gerekir
Mage En Zewkli Jobtur--Kolay Kasılır--Kombo Ve Fazla İteme Grk Yoqtur
neden priest yok ?
Ben 4 Irkıda Kullanmış Biri Olarak Hiç Birinden WARRİOR Kadar Zevk Alamadım Ama İTEMİN YADA PARAN VARSA WARRİOR AÇCCAKSIN YOKSA HEM BOŞA KASARSIN HEM BOŞA HEVESLENİRSİN.Eger Paran Yoksa Paper Mage Yada Prest TABİ ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ
hangi carkterle başlarsan ona laişirsin malsef favorim regue sonrasi mage
rogue her zan için en güzelidir ne warrior ne mage ne priest hepsi tıraş olur bu knight de
Worrier bence ama artistik içi diyorsan yani .....
Benim Yukarda Yazdığım Gibi Warrior-Priest İtem Gerektirir
Rouqe Combo we Minor
Daha Yeni Başlıcaksan Mage Açda Zewk Al şu Oyundan