Şimdi Ara

Warıor mu Mage mi Asas mı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Warrior Ve Mage zor KasıLır .MageLer Deru aPos Harpy Gibi Party'Lerde KasabiLir Bu Neden'Le Warriodan Biraz Daha AvantajLıdır . En KoLay İse Priest Ve Asas KasıLabiLir .Priestin Her Party de Yeri Vardır .Asas Eqer SaqLamsa Party'Lerde Daha KoLay Yer BuLabiLir .Sana KaLmış Bence Asas Ya Da Priest Seç ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Doqan©an| -- 22 Nisan 2007; 20:04:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©onque®o®

Warrior Ve Mage zor KasıLır .MageLer Deru aPos Harpy Gibi Party'Lerde KasabiLir Bu Neden'Le Warriodan Biraz Daha AvantajLıdır . En KoLay İse Priest Ve Asas KasıLabiLir .Priestin Her Party de Yeri Vardır .Asas Eqer SaqLamsa Party'Lerde Daha KoLay Yer BuLabiLir .Sana KaLmış Bence Asas Ya Da Priest Seç ...

Dediğini Kulağın Duyuyormu Rouqe De Koxp Olmadığı Sürece En Kolay LvL kasan Job EwilWizardır Ayrıca Artık Kimse Aposda KAsmaz

Warrior=Paramund--DarkKnight--Brahman Da LvL kasmaya Muhtaçtır(Warrior Ew we Harpye Giremez)

Mage=EwilWizard-Harpy Türleri--Apos Ve Deruya Lr için Girer(Ewil Wizard Ve Harpyde Çok seri lwl kasılır)

Asas ve Priest= HerTürlü Partye Girerler Ama Çok Nadir Olurlar

• ben her charla oynadım. hepsini de 59 yaptım.
    warrior çok para yiyoo. Potu su gibi çekiyoo item yapması maddi durum gerektiriyoo. vs..

asas da zevkli ve fazla bir maddiyat gerektirmiyoo az pot kullanıyo kombo bilirsen zevk alırsın

ben asasımı okcu yaptım ve tadına doyamadım. Koxpsuz çok güzel zevk alınıyoo okcuyla. levelin 59 olsun +7 FP setin +7 iron crosbowun olsun takılarında görev takısı olsun ver swyi wolfu bas 200, 400 defansı kes yaratıkları uzaktan bitir işlerini yakında 5li salla eziksen 3lü salla süper yaaa

priestte kastım. Ama fazla zevk vermedi bana. Kendimi hammal gibi hissettim ona buf ver ona heal yap. Daha bir de ölen olunca küfür yersin niye heallemedin diye ve priest beni sıktı. Kötü charmı degil ama bana zevk vermedii...

Gelelim mageye. Bu oyunda en fazla kastıgım char şüphesiz magedir. Buzu da denedim ateşi de elektrigi de... Hepsinin zevki bambaşkadır.
    ateş oldum vurdugum adamların anası agladı...
    buz oldum karşımdakiler matrix filminin 4. versiyonunu agir çekimde çekti
    lighting oldum. karşımdakiler hareket bile edemedi...
    Paper oldum her 56 skilim bir thrush oldu.
    Pet oldum hem saglam hem göze hitap ettim.
    yarı paper yarı int oldum. Hem saglam hemde iyi vurdum
    Hele o alan büyüleri yokmu magelerin 3 slot harpyi tek başıma buzken alanla kestim. 59 levelde golemleri alanla kestim.
    Uzaktan işlerini bitiriyorum.
    hele hele 45 buz 45 de flame skilini açmıştım Tek başıma önüme gelen yaratıklara alan yaptım
    tüm görevlerimi alanla yaptım ve kolay bitti.
    masrafı pek yok. görev takıları ve +7 paper HP set veya cristal set yeter de artar bile +8 wood staff veya +7 salamander bile yeter.
    56 skili yokmu adamlar pota bile basamadan yerde
    daha birsürü var ama MAGE çok zevkli yaaaaa... Kasması da kolay ve zevkli
    lighting ol gir aposta deruya oturdugun yerde kasıl
    ya da harpy zombi farketmez hepsinin zevki ayrı.
    Tabi Bu benim fikrim

• quote:

Orjinalden alıntı: MrJaws

quote:

Orjinalden alıntı: ©onque®o®

Warrior Ve Mage zor KasıLır .MageLer Deru aPos Harpy Gibi Party'Lerde KasabiLir Bu Neden'Le Warriodan Biraz Daha AvantajLıdır . En KoLay İse Priest Ve Asas KasıLabiLir .Priestin Her Party de Yeri Vardır .Asas Eqer SaqLamsa Party'Lerde Daha KoLay Yer BuLabiLir .Sana KaLmış Bence Asas Ya Da Priest Seç ...

Dediğini Kulağın Duyuyormu Rouqe De Koxp Olmadığı Sürece En Kolay LvL kasan Job EwilWizardır Ayrıca Artık Kimse Aposda KAsmaz

Warrior=Paramund--DarkKnight--Brahman Da LvL kasmaya Muhtaçtır(Warrior Ew we Harpye Giremez)

Mage=EwilWizard-Harpy Türleri--Apos Ve Deruya Lr için Girer(Ewil Wizard Ve Harpyde Çok seri lwl kasılır)

Asas ve Priest= HerTürlü Partye Girerler Ama Çok Nadir Olurlar

BaşLangıç İçin bunLar Adam Char Açıp Direk ewiL Wizarda Nova Atcak HaLi Yok ...

• mage 60 tan sonra ewil fln donuyo gsel oluo 60dan sonra wairor saglamlasıo onu anlıyorsun rogue ise lvl yapılması zor cunku canın hep pk istio
  • En zevkli char MAGEdir.
    Bende mage kasmaya başladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrJaws

Bütün Karakterleri Ele Alalım

1-Asasin
    -Fazla İtem İstemez
    -Minör Ve Combo Biliorsan En İyi Jobtur
    -Sw Wolf Ve Atacker Bakımından HerTürlü Partye Girebilir

2-Warrior
    -Warrior İçin İyi Silah ve Armor Gereklidir
    -Warrior Olcaksan Kasmakdan Sıkılmaman Lazım
    -Warrior Zor LvL kasar Ama +70 den Sonra Zewk Alırsın

3-Priest
    -Uniqe İtem ve Uniqe Takılı Bir Priesti Kimse Tutamaz
    -Sc İle Takılıp Debufer Olursan Cz de Kesin Çok iş Yaparsın
    -Ama LvL kasmayı Seviorsan Ve Kolay Party Bulmak İstiosan 72 Ol Priest Oyna

4-Mage
    -3.5 Senedir Ko Oynuorum En Zewkli Jobtur
    -Herkes Mageye Eziq Der Ama Paper Magenin Defansı=Battle Priestin Define--Pet Magenin Defansıda=Rouqenin Defansına Eşittir
    -Mage İle Solo Takılcam Diorsan Kesin 72 Olman Lazım(63 Den Sonra Kolay Kasarsın Çewren Warsa Tabi)
    -Ama Bence 70 Ol İyi Bir Mage Clanında Ol NowaTownlara Katıl 80 Warriordan Alamayacağın Zewki Mageden Alırsın

ÖZETLE
    Asasian=
    Kolay Kasılır---Combo Gerektirir

Warrior=
    Zor Kasılır--Combo Gerekir--İtem Gerekir

Priest
    Kasması Normaldir--İtem Gerekir

Mage
    En Zewkli Jobtur--Kolay Kasılır--Kombo Ve Fazla İteme Grk Yoqtur

Sadece gülüyorum
    master açmak ayrı dert item toplamak ayrı dert adam gibi birşey açacaksan bayağı paran gidiyor
    yok ben +7 fp lerle +7 cleaverlerle idare ederim diyorsan ayrı

• mageyi seccem gayri iteme gerek yok ne gzl
  • öff yeter artık daha kaça kere böle konu aççaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

neden priest yok ?

prest bi bok deil be kardeş / ben japko oynuyorum serverler boş, party olmadan priest bi boka yaramaz ben sana soyleyeyim
  • ben bu güne kadar warior,asas,archer kastım ama mage kadar zev alamadım
    en güzeli mage
  • mageyi secenler ancak spike yedikten sonra hatalarının farkına varabilecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: 41P3R

mageyi secenler ancak spike yedikten sonra hatalarının farkına varabilecekler

Her Mage Ezikmi Oluyo
  • zevkler ve renkler tartısılmaz ben oynamadıgım char kalmadı +70 tüm charlarla oynadım en zevklisi asastı ztn 10 tane charım banlandı mübarek =)
  • +66 ASas'ım +70 warıor priest mage ye tek Atarım
    Vs.. Olimpia Arena..

Asas ol O kadaR
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSibey

+66 ASas'ım +70 warıor priest mage ye tek Atarım
    Vs.. Olimpia Arena..

Asas ol O kadaR

warriora tek atamazsin..int prieste de tek atamazsin..petse mage e de tek atamazsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 23 Nisan 2007; 5:48:22 >
  • öle mageler gördüm tek basına partye kafa tutuyor öle mageler gördüm pot içemeden yatıyor.mage açcaksanız kullanmayı bilceniz her karkaterin ayrı bir kullanışı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aqressive

öle mageler gördüm tek basına partye kafa tutuyor öle mageler gördüm pot içemeden yatıyor.mage açcaksanız kullanmayı bilceniz her karkaterin ayrı bir kullanışı var

dies deki StorM veBasKomutan ı izleyerek mageye basladım ben!
  • Bence bu soruyu kendine sorman lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiraLayTurK

quote:

Orjinalden alıntı: Aqressive

öle mageler gördüm tek basına partye kafa tutuyor öle mageler gördüm pot içemeden yatıyor.mage açcaksanız kullanmayı bilceniz her karkaterin ayrı bir kullanışı var

dies deki StorM veBasKomutan ı izleyerek mageye basladım ben!

BasKomutaN olipmiada değilmi

ayrıca rogue masraf yapmaz diyen bi arkadaş var şöyle düşün

+7 raptora 15gb diyyelim
    +7 shardada 20gb

rogueyeye dual silay gerektiğinden 2 tane shard alıcaktır buda 40gb ye mal olur ama wariora 15 gb

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.