rogue olacaksan okçu ol ii kasarsın birde warriror 62 den sora süper zevkli warriror sabır işidir
tabikide warior ama 60 tan sonra manyak olur 60 tan önce asas derim :)))
warrior en zor kasılanlardandır gerçekten zordur fazla party seçeneği yoktur ama zevki tartışılmaz 62 olup ta screami açınca cz'de insanların(veya orcların) senden korkması kadar zevkli bir duygu yok 10-15 kişinin sana hücum edip yatıramamasının zevki başka charda yok. lvl 70 skilleri(magelerinki) yiyip buffsız olmana rağmen resistance'ın sayesinde ölmemenin ve yavaşlamamanın zevki başka charda yok.
rogue swifti sayesinde her partye girer çok zor deildir kasması kolay ölür kolay öldürür 62'e kadar mage'ler seni harcar(yakınına ulaşamazsan tabi) buffsız hiç şansın olmaz shell+6 set giyince bile defance'ın 500-600 fln olur. Arkadan vurursun. archer olursan işin hepten zor
yanıldıım bi yer olursa lütfen söleyin
bana soruolar adam rogue gelio diorki nasıl warriror olurum bunun canı çok az diorlar rogueden aynı lvl le warriror olmak istiolar
Warrior kasmak sabır işidir. İnternet cafeden kasılmaz, mutlaka evden oynaman lzm. Masterdan sonra screami de açarsan warrior oynamaktan çok zevk alırsın.
evden oynuom zaten de oyunda ark yok kasamam die korkuom
warriorun combosu kolaydır.hep aynı tuslara basarsın.1 can 2 mana 3 sd 4 scream(acıksa) 5 ede leg cutting i koyar bu 5 skille oynarsın(zıt düsen durumlar vardır tabii). ama asas ın combosu zor ve zevklidir. 3 hattacok yükseksen(ve premiumsan) 4 sayfa skill in yerini ezbere bilmen ve gerektii anda hic zmn kaybetmeden basman gerekir. baktın yatacan minore yüklenip lf ile kacabilirsin. stealth la magelere girmek zaten ayrı bir zevktir. sonuna kdr asas diyorum. kullanmasını bilene güzeldir. Bide su ctrl minor dursaydı
asas gerçekten çok zevkli kasması accaipkolay 35 te trust açılio düşünsene ama 60tansonraki warrior un zevki hiç bişiye ben zemez düşünsene asana 4 adam asılio ve aralarında sıyrılabiliosun ya 10 adamın arasına gdipm 5 ini indirebiliosun warrior skill dolma sorunu yok warrior kasmak çok zor ama arkadaşın yoksa warrior açma derim bana sorarsan ben warrior um çok arkadaşım var kasıldım yoksa 57 ye kadar adam gibi vuran bi skilin yok bi ash knight ı bile zorla aliosun :D
oynamasını bilen adam her türlü karakterle oynar ama ben asas derim
60 kadar assasian daha zevkli ve kassar ama 60 dan sonra warior daha zevkli ve daha exp ve boss kesersin.......
Arkadaşa katılmıyorum warriorun her anı zevklidir ben 47 lwl de dts bile kesiyorum , atak:675 defans:627
quote:
Orjinalden alıntı: VEYSELLIII
Arkadaşa katılmıyorum warriorun her anı zevklidir ben 47 lwl de dts bile kesiyorum , atak:675 defans:627
benim level 57 tatck 1600 defans 300 ac li 1050 bu levelde bile çok zevkli arnead her kezin arasına gieiyom
61 lvl assassım var olimpiada 60+ warriorla değişmek istiyorum ilgilenen oluesa pm atsın lütfen
asas daha cabuk kasarsin fkt warrior da 60 dan sonra zevkli olr ama sn bilirsin
walla doğru diyorlar 60+ warriorlar hakkında (bende warriorum kesinliklede çok gurur duyuyorum) ama istisnalara bakmak lazım: 1- 60'dan sonra keyifli, eywallah. Peki ya öncesi?? Lan ben clan başkanıyım ben kasılana kadar anam ağladı, açık konuşmak gerekirse beni asas lar kastı bu levela kadar 2- 55+ olduun zaman seni zor indirirler, ama sende zor indirirsin bunu da düşün, 60+ olman lazım. Etrafında 40+ rujlar etrafı toza dumana karıştırırken sen sadace önüne gelene bi leg cutting koiimda arkadaşlar çullansından başka bi işe yaramıosun o da ayrı bi koyma mevzuusu 3- hadi artık 60+ oldunuz. Itemlerinizi dizdiniz bravo. Şimdi bi de şu mevzuu var. LAN GÖREN TOWN ÇEKİO...... Nasıl NP kasacanki?? yada geliyor, sen 1-2 vuruyorsun direk kaçıyor. Leg cutting kaçmalarını biraz engelliyor ama dalgınlığınıza geldi LCnin etkisi geçti ve siz o arada LC basmadınız. O zaman adam direk topuk.. yani +60 olduunuzda da mesele yakalama
AMaaaa... Lakin bööle bişi de var :D 1- 5 kişi toplanıyolar etrafınıza ve de kaçmıyolar nasıl olsa alırız die :D:D İşte o zaman etrafa NP yağdırıyorsunuz :) çok da gurur verici oluyor. 2- Boss çıkıyor bir yerde. Direk sizi çağırıyorlar ve sizde gidip dalıyorsunuz tank ediyorsunuz. Etrafta rujlar % leri yağdırıyor ama siz olmadan o boss inmez, sizsiz item çok zor kasılır. Bu da ayrı... 3- Genelde (ne hikmetse) clan başkanlığı ve krallık en çok size yakışıyor. Bunun belli bir nedeni yok ama genel durum bu.. 4- Kimseye bişe vermek zorunda deilsiniz. Swifti siz alırsınız, buffu siz alırsınız heali siz alırsınız hatta sizin hayatınız azsa herkez sizi ayakta tutmaya çalışır ve bazen minörlenirsiniz (her zaman deil tabii :D). Bu da warriorun liderlik vasfından gelen bir durumdur. Hiçkimseye birşey verme ihtimali oktur çünkü o liderdir. E tabii kulağa hoş geliyorda uygulamaya geçince genelde şööle oluyor.. - Aga sw pls - .... - Aga <<<<<<<< - Ya bi sw bee alooo - ++++ pls o zmaan - ama ayıp oluyo haa......
bence en iyi asas 55 ten sonra hele.
ozman kardeşe sonuna kadar katılıyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme