Şimdi Ara

Warrior Cleric Nasıl oynanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 tane warrior charım oldu üçüde sağlam chardı fakat 2 sini oynayamadığım için sattım. 3. char ise cetesiz onuda oynayamadığım için satmayı düşünüyorum.

Warrior cleric. 2h Dual axe ve Cleric skill sıralaması nasıl olmalı? Hangi tuşa hangi skilli koymalıyım ve varsa videolu anlatım verebilir misiniz?

Birde 1h den shield ile ittirme var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 8 Temmuz 2010; 0:26:05 >

• aslında senin için video çeker koyardım ama bizim tüm warriorlar durmadan kasılıyor
    Warrior oynamayı herkes iyi beceremez genelde çoğu kişi ezbere oynar çoğunluklada şöyle;
    Axe ile Stun+Bleed hemen ardından Two handed ile Dare devil ve yere düşürme serisi diye gidiyor ama bu her zaman işe yaramaz ezbere oynanıldığı için eline direk two handed alıp saldırır bleed yada stun yemese bile ve eğer karşında atağı yüksek,sağlam bi player varsa çok kötü damageler yiyebilirsin shield teptirmesini ve axeyi doğru zamanda kullanırsan çok az damage atabilme şansı verirsin ben full nowa bowman olmama rağmen bizim +5+6 setli warrior charı kesemiyebiliyorum bazen ve bizim warrior Lıght armor giyip clericteki pasiff phy ve mag arttırıcı skilleri açık char eline cleric rod aldığı anda phy ve mag statları çok yüksek oluyor elinde 2handed varken 20k damage yiyen char cleric rodla 13-14 yiyor tabi bide buna Orbit+Heal ve shield teptirmelerini koyarsak hem az damage yersin hemde atack yapmasına izin vermezsin tabi böyle şeyler anlatmakla olmuyor ben en yakın zamanda güzel bi video hazırlayacağım
    Warriordan cayma

• Teşekkürler. heyecanla bekliyorum o zamana kadarda ben 110 full farm olurum belki:)
  • aslında her warriorun kendi stili vardır yani başkalarına sormak anlamsız ama zaten temel mantığı diğer warriorlara bakarak öğrenebilirsin ve onlar genelde varamirin dediği gibi ezberde kalmış kişilerdir sen o olayı kaptıktan sonra kendi tarzını yavaş yavaş oluşturmaya başlıyorsun.ayrıca her builde ayrı bir taktik izlemen gerekiyor. mesela ch strlere ofansif bir politika izlerken sağlam pvp yapabilen wizardlara ya da ch intlere daha bir defansif şekilde oynuyorsun.axe ile wizarda stun vermeye çalıştıktan sonra daredevil vurmaya çalışan warriorlar genelde 2h ile zayıf konuma düşerler ve wizard ittirdikten sonra meteoru indirebilir ve sonrasında zor duruma düşerler.pratik olarak GP moblar üzerinde çalışabilirsin. warrioru da en iyi bir warrior ile antreman yaparak öğrenebilirsin. ama traştan warrior değil. gerçek bir warrior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smuzy -- 8 Temmuz 2010; 2:30:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Smuzy

aslında her warriorun kendi stili vardır yani başkalarına sormak anlamsız ama zaten temel mantığı diğer warriorlara bakarak öğrenebilirsin ve onlar genelde varamirin dediği gibi ezberde kalmış kişilerdir sen o olayı kaptıktan sonra kendi tarzını yavaş yavaş oluşturmaya başlıyorsun.ayrıca her builde ayrı bir taktik izlemen gerekiyor. mesela ch strlere ofansif bir politika izlerken sağlam pvp yapabilen wizardlara ya da ch intlere daha bir defansif şekilde oynuyorsun.axe ile wizarda stun vermeye çalıştıktan sonra daredevil vurmaya çalışan warriorlar genelde 2h ile zayıf konuma düşerler ve wizard ittirdikten sonra meteoru indirebilir ve sonrasında zor duruma düşerler.pratik olarak GP moblar üzerinde çalışabilirsin. warrioru da en iyi bir warrior ile antreman yaparak öğrenebilirsin. ama traştan warrior değil. gerçek bir warrior

Arkadaşa katlıyorum öncelikle biraz ezber çalışmalısın sonra duruma göre silah deişmeyi duruma göre skill kullanmayı duruma göre defansif duruma göre ofansif oynamayı kendin yapman gerek yoksa pek iyi sonuçlar alamazsın ezbere oynamayı kesinlikle tavsiye etmem öyle oynarsan çok zevk alamazsın zaten mesela hp 10-15k iken ezbere oynarsan yatarsın ama eğer ezbere değilde yaratıcı ve duruma göre silah ve skill seçimi yaparsan değil 10-15 2-3k hpden bile kendini kurtarırsın biliyorum çünkü çok yaptım

• Hocam 107 Lv Warrıor - Cleric kastım Ciproxin_ nickli..Warrıorlar genelde Pwp tarzı oyunlar için gelişiyor.Artık botlara eklenen özelliklerden sonra PT'lerde en çok onlara ihtiyaç duyuluyor.120 Levelde olsun , şimdi yeni çıkan unıquelerde olsun Bard ve warrıor önemli bir sırada.Warrıorla belki küçük unıqueler kesilebilir.Captain İvy vs. daha fazlasını beklemek gereksiz.Cold-Bladeyse bir Pwp'si vardı , yaklaşık 45 dk. izledim sonra sıkıldım bıraktım izlemeyi.Eğer sağlam bir seti varsa kimse yatıramaz gibime geliyor.Ayrıca bu son level uplarda çok fazla sp istiyorlar falan duydum.Warrıor -Cleric piyasa bakımından da çok zengin bir char.
  • aslında wariorun amacı karşısındakine atak şansı tanımamasıdır.iyi combolar yapan wariorlara karşı ben cok zorlanıyorum, ama açık buldugum anda pert xD -->>Rogue/Cleric 109lv.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Hocam 107 Lv Warrıor - Cleric kastım Ciproxin_ nickli..Warrıorlar genelde Pwp tarzı oyunlar için gelişiyor.Artık botlara eklenen özelliklerden sonra PT'lerde en çok onlara ihtiyaç duyuluyor.120 Levelde olsun , şimdi yeni çıkan unıquelerde olsun Bard ve warrıor önemli bir sırada.Warrıorla belki küçük unıqueler kesilebilir.Captain İvy vs. daha fazlasını beklemek gereksiz.Cold-Bladeyse bir Pwp'si vardı , yaklaşık 45 dk. izledim sonra sıkıldım bıraktım izlemeyi.Eğer sağlam bir seti varsa kimse yatıramaz gibime geliyor.Ayrıca bu son level uplarda çok fazla sp istiyorlar falan duydum.Warrıor -Cleric piyasa bakımından da çok zengin bir char.

Sp Kasmak Artık Tarih Oldu bence yeni gelen caveyle günde yaklaşık 70-80k sp kasılabilir görev yaparak ben artık spli charların eskisi kadar pahalı etmeyeceğini düşünüyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.