Şimdi Ara

59 lvl asassin ve atilla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence 1500 buff olsa sana yeter cok rahat kesersin
    ben ks yapmıstım bana vurdu ama defans 450 civarı acc siz lvl 59
  • bence 60 lwl warrior sadece bufla kesin keser diyemem (takııları int veren unique olarak düşünmedikçe)
    çünkü 60 lwl bir warriorun manası fazla olmaz kaç manası olduğu aklımda değil ama 3-4 tane sd çaksa manası biter siz 3-4 tane sd çakıncaya kadar oda size kaç kere vurur bilemem . (attack sc kullancakmısın bilemiyorum) her 3-4 skillde bir manan biteceğinden o sırada hp yada mp pot ikisinden birini basman gerekecek ve burda sıkıntı çekeceksin.attack sc kullanmazsan (ölmezsen tabi) işin uzun süreceğinden başka party veya sağlam elemanlar atillayı görüp dalacağından kutu sana kalmaz
    (yazdıklarımı okumadım inş hata yoktur)

neyse çok uzattım kısacası 60 lwl bir warrior la kesmen (ac siz) imkansız değil ama ZOR
    ac,buf,attack sc basıp dalarsan hp ve mp yi de ayarlarsan çok rahat kesersin ( bir de wolf alınan yerden de fr aldınmı deyme keyfine)

• zorrr
  • orda hemen birini bul partye al buff versin sora at olur belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: major24

bence 60 lwl warrior sadece bufla kesin keser diyemem (takııları int veren unique olarak düşünmedikçe)
    çünkü 60 lwl bir warriorun manası fazla olmaz kaç manası olduğu aklımda değil ama 3-4 tane sd çaksa manası biter siz 3-4 tane sd çakıncaya kadar oda size kaç kere vurur bilemem . (attack sc kullancakmısın bilemiyorum) her 3-4 skillde bir manan biteceğinden o sırada hp yada mp pot ikisinden birini basman gerekecek ve burda sıkıntı çekeceksin.attack sc kullanmazsan (ölmezsen tabi) işin uzun süreceğinden başka party veya sağlam elemanlar atillayı görüp dalacağından kutu sana kalmaz
    (yazdıklarımı okumadım inş hata yoktur)

neyse çok uzattım kısacası 60 lwl bir warrior la kesmen (ac siz) imkansız değil ama ZOR
    ac,buf,attack sc basıp dalarsan hp ve mp yi de ayarlarsan çok rahat kesersin ( bir de wolf alınan yerden de fr aldınmı deyme keyfine)

ben asassinim dikkatli oku lutfen yazdiklarimi

• flame resistance olan talia skin olursa ve buff+ac scroll olursa uzunca bi sürede kesersin...
  • buffsuz
  • tek atmaz merak etme bende 59 lvlde dalıyodum vuruyodu ama gebermiyodum
  • elfasassian o cevap JackSpearow için di

senin dorunun cevabını 7 cevap önce vermiştim dikkatli baktıysan

bi de ben bişi sorcam sana benim yazımı öyle kopyalayım altına nasıl yazıyorsun o şeyi ben bilmiyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

buffsız kesemezsin :((
    1500 buff 300 ac +9 takı setin olsa +8 fp setin olsa
    güzel minor yaparsan , kesersin.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: major24

elfasassian o cevap JackSpearow için di

senin dorunun cevabını 7 cevap önce vermiştim dikkatli baktıysan

bi de ben bişi sorcam sana benim yazımı öyle kopyalayım altına nasıl yazıyorsun o şeyi ben bilmiyom

bak o yazdigin yerin orda alinti yazio ona tikla sonra konusma yerinde o yazi gozukcek ole yaz
  • buff bul kesersin
  • adam bufsuz kesebilrmym dio ne kadar saçma mesaj atıosunuz.bufla kesceini o da bilio ki zatende kesmiş buffsuz kesebilrmym die soruo bilen yanıtlasın saçma cvp vermeyin ya.bu arada sen bufla keserken kaç dmg yediysen yine o dmg yi yicen tek atarmı nası bilmessin :) buflu canını %40 sallıyosa tek atar diim ben sana :).ama attila 1019 vuramaz asla.bu arada bufsuz kesermisin bilmiorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

adam bufsuz kesebilrmym dio ne kadar saçma mesaj atıosunuz.bufla kesceini o da bilio ki zatende kesmiş buffsuz kesebilrmym die soruo bilen yanıtlasın saçma cvp vermeyin ya.bu arada sen bufla keserken kaç dmg yediysen yine o dmg yi yicen tek atarmı nası bilmessin :) buflu canını %40 sallıyosa tek atar diim ben sana :).ama attila 1019 vuramaz asla.bu arada bufsuz kesermisin bilmiorm

ben buffla keserken acc da vardi 300 acc o yuzden tek atarmi bilemiorm
  • benim eski halimle buff lı kesmiştim
    itemlerim
    dual+8 cleaver
    +7 fp set
    ortalama 700 civarı vuruyordu
  • atilla defans basarsan ortalama 500 vurur sana. ama sakat iş 2 atışta alabilir seni mecburen kayarak dalman gerekecek. gördüğün anda %10 ve %5 at sonra saydır skilleri. zaten skillerin canının dolmasını engeller anca. 1 dakka öyle dayanırsın sonra bi % ler daha atarsın mutlaka ks olacağı için kutu sana düşer. buff olursa çok iyi olur çünkü dediğin defansa ac yokken 750-800 vurabilir atilla alan atak ta yapar bu sırada hem altındaysan normal dmg + alan dmg yersin yatarsın tekte sakat iş yani. slide yaparak kesmen lazım (mouse ile çevresinde döne döne)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.