Şimdi Ara

59 lvl asassin ve atilla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 59 lvl bi asassinim var 82 hp verip fp giydim +7 fp giyiyorum defans acc siz 380 gibi birsey toplam canim 1019 atagim wolflu 1080 civarlarinda itemlarim dual+8cleaver +7fp set +6 +7 dex takilar 1 adet de gorev yuzugu ben bu itemlarla tek basima atilla kesebilirmiyim buffsiz sadece roguelara ozgu olan 400 ac ve 200ac ve 720lik potla lutfen yorum yazin

simdiden yorumlarini esirgemeyen tum arkadaslarima tesekkurler.

• buffsız kesemezsin :((
    1500 buff 300 ac +9 takı setin olsa +8 fp setin olsa
    güzel minor yaparsan , kesersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 22 Ekim 2006; 20:48:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Purdew

buffsız kesemezsin :((
    arkadaslar tek kesmek istememin sebebi bi buffla kestik 1 kere adamla yani oyundan tanisiyoruz bi 2-3 aydir adam 66 lvl zengin oyunda guzel itemlari var banada bole para lazim atilladan cikan pendantlarin guzel oldugunu herkes bilir kestik kutuyu acicam tam adam db edip aldi itemi dedim bari db ettin soyle ne itemi ciktida sattin bizi dedim adam dedi ki priest pendant bende tek kesmeye calisiyorum boyle insanlarda var yani..

edit:eksik kelime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elfasassin -- 22 Ekim 2006; 20:52:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfasassin

arkadaslar tek kesmek istememin sebebi bi buffla kestik 1 kere adamla yani oyundan tanisiyoruz bi 2-3 aydir adam 66 lvl zengin oyunda guzel itemlari var banada bole para lazim atilladan cikan pendantlarin guzel oldugunu herkes bilir kestik kutuyu acicam tam adam db edip aldi itemi dedim bari db ettin soyle ne itemi ciktida sattin bizi dedim adam dedi ki priest pendant bende tek kesmeye calisiyorum boyle insanlarda var yani..

Alıntıları Göster
    lutfen yardim edin buffsiz kesemezmiyim yani 1019 hpye tek atarmi tek atmazsa sorun yok cunku tek buffsiz atross ve acer kesiyorum ama drop yok atilla gordum dun harpy slotunda priest bulana kadar warriorin biri geldi kesti drop da elemental pendant gibi biseymis 1019 hp ye tek atarmi lutfen bunu soyleyin eger tek atar derseniz bi buff sc si alcam 1500 o zmn 1500 buff 380 civari gibi bi defansla kesebilirmiyim lutfen yorum yazin

• bufsız hayatta kesemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: azuha

bufsız hayatta kesemezsin
    la ben 62 lvl im buffsuz ben bile kesemiyorum 95 e kdr hp ye verdim sen düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: azuha

bufsız hayatta kesemezsin
    Buffsız kesemessin gib gelio ama emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Purdew

buffsız kesemezsin :((
    bilememm....
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoB

la ben 62 lvl im buffsuz ben bile kesemiyorum 95 e kdr hp ye verdim sen düşün

Alıntıları Göster
    üstündeki itemler ile ve 960 buff 200ac ile ben kestim 58 lvldım o zaman...Ama 62 de buffsız kesmiştim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LighTGhosT

bilememm....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LighTGhosT

bilememm....

Ulan madem bilemion nie yazıonSadece msj kasmak için forumu kirletiosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: tokasra

quote:

Orjinalden alıntı: LighTGhosT

bilememm....

Ulan madem bilemion nie yazıonSadece msj kasmak için forumu kirletiosunuz

Alıntıları Göster
    peki arkadaslar 1500 buff sc si alsam ama 300ac scsi alamicam para yok o kadar 1500 buff sc si 380 defans var roguelara ozgu 400 ve 200 defle kesebilirmiyim?

atack wolflu 1080lerde lutfen yorum yazin

• buffsuz imkansız buff suz sataşırsan 2 de alır seni
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: elfasassin

bize elemantel pendant çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: birol7878

buffsuz imkansız buff suz sataşırsan 2 de alır seni
    warrior olsaydın fr kullanırdın

rogue de rezinstans veren takılar takman yararına olur. mesela +0 dual kekuri sana 30fr kazandırır

kendi defans skillerinle işin zor olur.sen sık dişini silver üyelik al hem bu sana 1000cash le 1 trina kazandırır.

(atilla yanlış hatıramıyorsam flame çakıyordu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol7878

buffsuz imkansız buff suz sataşırsan 2 de alır seni
    peki ben buffsız kesebilirmiyim?60 lvl blade master.atağım 1400+ def unuttum ama 700lerde sanırım.elimde glave +7 var.takılarım full +7-+8 str takı?üzerimde chitin +7ler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

warrior olsaydın fr kullanırdın

rogue de rezinstans veren takılar takman yararına olur. mesela +0 dual kekuri sana 30fr kazandırır

kendi defans skillerinle işin zor olur.sen sık dişini silver üyelik al hem bu sana 1000cash le 1 trina kazandırır.

(atilla yanlış hatıramıyorsam flame çakıyordu)

Alıntıları Göster
    kesemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RogueHunter

kesemezsin

Alıntıları Göster
    su soruma cevap verin lutfen 1500 buff sc si alsam kesebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RogueHunter

kesemezsin

Alıntıları Göster
    malesef kesemessin ama buf olursa rahat kesersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARBONAT_EROL

malesef kesemessin ama buf olursa rahat kesersin

Alıntıları Göster
    up!!
  • quote:

up!!

Alıntıları Göster
    up!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.