Şimdi Ara

59 LvL Okcu Satılır Her Bilgi Mevcuttur Çok Ama Çok Ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cypher da 59 LvL İtemsiz Okcu Var Elimde Görev Takıları Full Çoğu Görevi Duruyor Kasılmaya Müsayit Humandır Emcde Tanınmıştır Np Derseniz Nerdeyse Hiç Kasılmamıştır.
    Fiyat Olarak Nerdeyse Bedava Fiyatına Paraya İhtiyacım Olduğu İçin Satıyorum Yanlış Anlamayın Çoğu Adam Cypher'a Çölük Diyor Sakına İnanmayın İsterseniz Araştırın Lütfen Ciddi Alıcılar İletişim Kursun.

MSN ADRES ==> Hamza_Anbar@hotmail.com Fiyat== Sadece 20 Ytl Duruma Göre İndirim Olur

Yer ANKARA (Yüz Yüze Stılacaktır)

Unuttuğum Bi Bilgi Varsa Lütfen Cevap Yazın]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaTuRaL_BoRN_KiLLaD -- 15 Eylül 2008; 16:53:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NaTuRaL_BoRN_KiLLaD

Arkadaşlar Cypher da 59 LvL İtemsiz Okcu Var Elimde Görev Takıları Full Çoğu Görevi Duruyor Kasılmaya Müsayit Humandır Emcde Tanınmıştır Np Derseniz Nerdeyse Hiç Kasılmamıştır.
    Fiyat Olarak Nerdeyse Bedava Fiyatına Paraya İhtiyacım Olduğu İçin Satıyorum Yanlış Anlamayın Çoğu Adam Cypher'a Çölük Diyor Sakına İnanmayın İsterseniz Araştırın Lütfen Ciddi Alıcılar Mürettaba Geçsin.

MSN ADRES ==> Hamza_Anbar@hotmail.com Fiyat== Sadece 20 Ytl Duruma Göre İndirim Olur

Yer ANKARA (Yüz Yüze Stılacaktır)

Unuttuğum Bi Bilgi Varsa Lütfen Cevap Yazın]

mürettebat gemi personeli değilmiydi yawirtibat olmasın o

• zuahahhahaha
  • ANLAYAN ANLAR SİZİN GİBİ KAZMALARDA ZUHAHA YAZAR
  • quote:

ANLAYAN ANLAR SİZİN GİBİ KAZMALARDA ZUHAHA YAZAR

Bak güzelim insanlar sana dogrusunu ogretiyor azcık olumlu yaklaş öğrenmeye kendini geliştirmeye çalış mürettebat=gemi personeli irtibat=iletişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kachar

quote:

ANLAYAN ANLAR SİZİN GİBİ KAZMALARDA ZUHAHA YAZAR

Bak güzelim insanlar sana dogrusunu ogretiyor azcık olumlu yaklaş öğrenmeye kendini geliştirmeye çalış mürettebat=gemi personeli irtibat=iletişim

+1 gercekten de öle dostum.. Burası DH yanlıslara ve yanlışlıklara izin ve yer yok..

• Birincisi Kendine Gel Ben Senin Güzelin Falan Değilim Ona Göre Konuş
    İkincisi Doğru Öğretmesine Ben Bişi Demiyom (Bişeyin Doğrusu Öğretilirken Muhaha Denilmez)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• UPPP

• mürettebat zaaaaaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.