quote:Orjinalden alıntı: Buy_Warrior_İtems sırf str ye verıse evet yok hp ye de verırım dersen NO raptor 8 228 str ıstıor Arkadaş doğru söylemiş.Alırsın fakat chitin giyemezsin.
BOYLE bişi ypaarsan cok güçlü olursun tavsiye ederimm quote:Orjinalden alıntı: M00N_WaLKeR sizce +8 fp giyip +8 raptoru mu takayım ?_
quote:Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc 50 defans gide gidrrse ama atak en az 200 artar buda cok güçlü demek yani ne diyosunuz fp giyip raptoru takıyimmi ?
quote:Orjinalden alıntı: ucuz aynen öyle hem fp takarken eldiven bot felan giyiliyodu chitin bildiğim kadarıyla saol
quote:Orjinalden alıntı: fireleon33 full strye verirse 53 lwl de alır. yok chitin giyerse 61 de alır. shell giyerse 63 de alır. bence sakın FULL STR. olma adamlar tek çakar sana
quote:Orjinalden alıntı: M00N_WaLKeR 59 lvl warior +8 raptor alabilirmi ? Parası varsa alabilir +8fp set ve +8 raptor harika olur diye düşünüyorum, tabi buffsız dolaşma.
quote:Orjinalden alıntı: gokaka quote:Orjinalden alıntı: M00N_WaLKeR 59 lvl warior +8 raptor alabilirmi ? Parası varsa alabilir +8fp set ve +8 raptor harika olur diye düşünüyorum, tabi buffsız dolaşma. +8 raptorum zaten var.+8 raptor almayacam.bu arada m00n_walker benim diğer acc