Yok. Auto yapınca bütün çekirdeklerin frekans düşüyor. Mesela ben 4.5 bütün çekirdekler kullanıyorum. Auto yapınca bütün çekirdekler yük binince bir anda 3.7 oluyor ama manual yapınca o olmuyor. |
5900x CPUZ Skor Düşük (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sniper23Yok.
Auto yapınca bütün çekirdeklerin frekans düşüyor. Mesela ben 4.5 bütün çekirdekler kullanıyorum.
Auto yapınca bütün çekirdekler yük binince bir anda 3.7 oluyor ama manual yapınca o olmuyor.
Alıntıları Gösterkonu cpu z skoru değil mi? frekanstan bahseden oldu mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetronoMkonu cpu z skoru değil mi? frekanstan bahseden oldu mu?
Alıntıları GösterKonu CPU Z ve frekans düşünce CPU Z skoru da düşüyor ne yazık ki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sniper23Konu CPU Z ve frekans düşünce CPU Z skoru da düşüyor ne yazık ki.
Alıntıları Gösterdefault yapılmış bir bench.
ama zaten frekans düşünce cpuz skoru düşer burdaki irdelenen şeyi gerçekten merak ettim? yani şöyle bi yaklaşım olamaz. 3500 de kulanayım voltaj az olsun ama 4,9 ghzdeki gibi cpuz skoru alayım. biraz anlamsız bi konu oldu bu bence.
-
PBO Kapalı diğer bütün ayarlarım Autoda sonuçlar bu.
Bunun gibi bir sonuç almanız lazım.
-
Pbo kapalı diğer ayarlar auto da ne demek hocam?quote:
Orijinalden alıntı: OrodruinPBO Kapalı diğer bütün ayarlarım Autoda sonuçlar bu.
Bunun gibi bir sonuç almanız lazım.
-
BIOS'yan hiç bir ayarı değiştirmedim herşey fabrikasyon demek istedim. Bir tek PBO denilen ayarı disable yaptım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X