arkadaşlar satalı bi cd olusturcam ama nerden bulurum bu Xp için Sata Driverlerini
kardeş forumlarda 5920g derneği var orda açıklamasını yapmışlar nlite programı bulup kuruyorsun xp cd sini hdd ye yüklüyorsun nlite programıyla ide sürücülerini sata ya upgrade ediyorsun. ve xpcdsini yeniden oluşturuyorsun yada benim yaptığımı yap kısa yoldan laptopun setup ından ahcı ( sata) ayarını ide yap kur xp yi :)
yapmasını biliyorum ama sata sürücülerini nerden bulucam
sata sürücüleri için sorduğun ahci driver ise verdiğim linkte var --------------------------- xp cd si oluştururken ise nlite programı ide yi sataya dönüştürüyor forumlar içinde bir yerde resimli açıklaması da var
Xp cd sine sata driver eklemek ile ilgili herşey(sata driverları dahil) aşağıda verdiğim linkte mevcuttur..
kardeş forumlarda 5920g derneği var orda açıklamasını yapmışlar nlite programı bulup kuruyorsun xp cd sini hdd ye yüklüyorsun nlite programıyla ide sürücülerini sata ya upgrade ediyorsun. ve xpcdsini yeniden oluşturuyorsun yada benim yaptığımı yap kısa yoldan laptopun setup ından ahcı ( sata) ayarını ide yap kur xp yi :)
bi sorun olurmu peki böyle kursam biostan ahcı ayarını ide yapıpta ayrıca xp yi kurduktan sonra tekrar default ayarlarına döndürmek gerekiyormu bios u
başıma gelenleri anlattım kardeşim. ******** D:\sistem cd-kurulumları\xpsp2-driver\AS5920_5920G_Intel_AHCI_v7.5.3.1001\ahci_XP Vista-v7.5.3.1001whql\1. AHCI-v7.5.3.1001 kopyala yapıştırdan gördüğün üzere ahci_xp vista diyor ancak kurulmuyor sebebi ise ide görmesi(elle ayarladığım için ) ahci diye ayarlayınca açılmıyor. yanliz şu varki bilgisayarım ahçıyı yamağı bilmem canavar gibi (dermişim)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme