Şimdi Ara

Airties WUS-300 XP Pro 64bit driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wus300 için xp 64bit driver yok airtiesın sitede.. Daha doğrusu bütün windowslara uyan bir driver olduğu iddia ediliyor fakat xp 64 bit kabul etmiyor bu driverı..

Bunun için bir çözüm var mı?

• bilen yok mu arkadaşlar
  • bende 64 bit kurma<yı düşünüyordum ben de de wus 300 war. bi ara 32 bitte de bi terslik mi var diye kendi driveri yerine sitesinden türkiye için olanı değil de ingilizce olanını indirdim. onu kullanıyorum. türkçe olmayanı daha sonra çıkmış gibi geldi. bilmiyorum bi alakası varmı ama sorunsuz çalışıyor şuan 32 bit
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare115

bende 64 bit kurma<yı düşünüyordum ben de de wus 300 war. bi ara 32 bitte de bi terslik mi var diye kendi driveri yerine sitesinden türkiye için olanı değil de ingilizce olanını indirdim. onu kullanıyorum. türkçe olmayanı daha sonra çıkmış gibi geldi. bilmiyorum bi alakası varmı ama sorunsuz çalışıyor şuan 32 bit

boşuna kurma naptıysam çalışmadı bende 32 bite geçtim ingilizce driver kullanıyorum bende aklın yolun birmiş demekki
  • Bugün bende aynı sorunla cebelleşiyorum, USB ye takıyorum ama tık yok, değil sürücü istemek cihazı daha görmüyor bile..
  • Evet arkadaşlar komik bir olay, marka kötülemek hiç adetim değildir ama bu kadar da olmaz,
    7/24 destek hattını aradım ve aldığım cevap 64Bit sürücümüz yok, ama beni en çok üzen üzerinde çalışılıyor olması

64bit işletim sistemi çıkalı kaç yıl oldu? Yaw yakın markadır iyidir falan diye gittim Airties aldım, böyle bir komedi ile karşılaşacağımı hiç ummuyordum, resmen komedi. Bir sürücü hazırlamak bu kadar mı zor, hadi zor diyelimde ne kadar zamandır uğraşılıyor?? Sound Blaster Live ses kartım var 64bit yüklemeden önce korktum 64bit sürücü bulamam diye, girdim sitesinden indirdim kaldı ki 2004 sürücüsü..
    Şikayet edilebilse hiç üşenmeden gidip edicem yaww bu kadar tav oldum, bir daha Airties benden uzak olsun diyorum..

Bu arada asilx arkadaşım ikimize de geçmiş olsun diyorum..

Saygılar, selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraykoru -- 7 Kasım 2007; 22:53:56 >

• Bende aldım w-300 modelini maalesef 64bite vistada destek yok.sinir içersinde 32 bite döneceğim mecburen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg x200 netbook xp driver ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi partitiona 64 bit xp pro kurdum ama wus 300 sarı bir soru işaretinden ibaret. airtiese ben mail atmıştım cvp bile yazmadılar.

nasıl gireceğim ben nete. mecburen normal xp ile lazım olanı indiriyorum sonra diğerini aç kur. sonra bişey daha çıksın hadii restart at bi daha bi daha.

bakalım daha neler gelecek başıma.

umarım virtual machine ile 64 bit üzerinde 32 bit çalıştırabilirim. restart atmaktan bıktım.

ati de hata vermişti zor çözdüm. hızlı sistemin bi anlamı kalmadı driver yüzünden
  • Airties sitesinde iletişim bölümünden birşey yazıp gönderemiyorsunuz bile, alırken araştırma yapmadım bilseydim böyle bir hizmet anlayışları olduğunu uzak dururdum,
    Ortada ürün var ama hizmet yok..
  • Telefon açsana telden daha iyi ilgileniyolar. Ben ne zaman bi sorunla karşılaşsam arıyorum baya iyi ilgileniyolar.
  • hey gözünü sevdiğimin kablosu. bi top kablo alıp takacağım boynuma öyle gezeceğim bu gidişle. başka türlü portable olamayacağız saolsun airties.

pardus tanımayınca hiç aklıma gelmemişti 64 bit xp nin de tanımayacağı
  • Ben de 2 gün önce promosyon olarak ikisi birarada satılan (RT-205 wireless modem+WUS-300 usb adaptörü) satın aldım. Ve bu zımbırtıyı sadece evdeki desktop bilgisayarımı (ki anakartın WI-FI özelliği yok) wireless olarak internete bağlayabilmek için aldım. USB adaptör olmadan kısaca hiçbir işime yaramıyor, laptop ım falan yok.

Benim işletim sistemi de malum x64 bit XP.

İnsanı bu kadar salak yerine koymak olmaz arkadaş. Teknik destek hattını aradım, usb adaptörünün 64 bit driverı olmadığı gibi, hiçbirşekilde de üzerinde çalışılmadığı ve ileride de kesinlikle olmayacağı söylendi.

Yuh olsun diyorum. İnsan bunu web sayfasında, sattığı malın kutusunda bilmem nerede belirtmez mi yav?

Aptal bir alet için işletim sistemi mi değiştireceğiz?
  • Geçen gün arkadaşım saolasun elinde fazla olan Zyxel Wireless adaptörünü hediye etti, taktım sürücüsünün yerini gösterdim banamısın demedi takır takır çalışıyor, WUS-300 de yaşadığım bağlantı kopmaları vb. herşey ortadan kalktı, WUS-300 söküp takmaktan gına gelmişti bu Zyxel 'i nereye bağladığımı bile unuttum, tavsiye ederim çok şık ve kibar bir tasarımı var,,
    WUS-300 alacaklara ise kesinlikle uzak durmalarını tavsiye ediyorum,
    Nezih bir atasözümüzle de cümleme son veriyorum "ne kadar ekmek o kadar köfte..."
  • sorun hala devam ediyor senelerdir bir 64 bit uyumlu driver yapamadılar

yazıklar olsun Türk malı diye alalım dedik cektigimiz cileye bak
  • http://www.sahibinden.com/500mw_wireless_usb_adaptor_2yil_garantili-58WQQaXQQ18054814WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/high_power_200mw_wireless_usb_adaptor_sifir-48WQQaXQQ18001872WQQpXQQdisplayitem

üstteki ürün daha güçlü ve 2 yıl garantilidir ve iki ürün de şifre kırmaya uyumlu ve 64-bit driveri mevcuttur

airties in adı çıkmış arkadaşlar beş kuruş etmez ne ürünleri ne hizmeti.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustineo -- 26 Kasım 2009; 14:54:39 >

• konu 2007de açılmış çözüm yok sene oldu 2010 hala çözüm yok sistemler gelişiyor ama bu airties kendini bir türlü geliştiremiyor.hala 64-bit sürücüsü, desteği olmayan bir wus-300.arkadaşlar hata edip de almayın sakın...kolay gelsin herkese..
  • Modemlerim windovs 7 driverleri de yok.Yazık nerden bulaştır airtiese.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.