Şimdi Ara

5950x/bb50 unify/128gb ddr4/6950xt 16gb gpu+34inc monitör hight en extrem sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 5950x/bb50 unify/128gb ddr4/6950xt 16gb gpu+34inc monitör hight en extrem sistem
    Monitör aoc 34inc IPS 75hz monitör

Ryzen 9 5950x işlemci AMD 32 çekirdek (yurtdışı)

Msi unify b550 anakart (yurtdışı)

Xfx 6950xt ekran kartı (değişime verilen üst model kart)

Noctua d15 soğutucu (soğutucu fanları başka fan kullanıldığı için hiç kullanılmadı 2 fan tamamen sıfırdır)

Phanteks pro 2 PC full tower kasası kasa içinde fan yoktur 1 tane noctua 120cm egzoz fan ilave edilebilir

Mushkin marka RGB 4x32gb 4 slot toplam 128gb 3600 ram bellek RGB takım qual dört kanal kiti

Seasonic titanium 1000w PSU en yeni modeli en kaliteli PSU serisi

SSD ve HDD yok fakat ücreti ile elimde sıfır gen3 sabrent marka SSD ler takılabilir

ayni şekilde klavye kulaklık mause hoparlör ek ücret ile ilave edilebilir

Takas pazarlık yok fiyatı piyasasına göre normal yazdım pahalı yazmadım oluru ederi bu ayrıca parça satışı yoktur

ciddi almak isteyen yazsin boş muhabbete vaktim yok

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 80000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• sıfırı 200+ k mı da hocam 100k fiyat belirlediniz sisteme? yoksa ben 1 adet sıfırı fazla mı gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokuzkuyruklu-_- -- 10 Ekim 2024; 12:26:6 >
  • +
  • Ryzen 9800X3D'li 7900XTX'li X870'li DDR5 sistem toplasak 80kya gelir PSU'su şu bu, bu nasıl bir fiyat biçmedir üstad 5 yıl peşin enflasyon farkı mı ekledin

• ThePrimarch kullanıcısına yanıt
    5 ay önce baktığım arabaya adamlar 1 milyon eklemiş aynı mantık onlar ucuzladı da benim haberim mi yok yeni arabalar çıktıkça eskiler düştü mü hangi ülkede yaşıyorsunuz bu sistemin ederi kaç olmalı daha tek tek parçaları hesapla fazlaysa konuşalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.