Şimdi Ara

5bin tl limit:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: insideman

Terbiyesizlik yapmasanız olmaz.

Herkes zengin değil bu ülkede.

@Gwy kardeşim öncelikle kenaraya bir miktar para ayırmakla en iyisini yaparsın.

Yalnız 2.500 Tlye gerek yok. 1.500 kenarıya ayır.

6.000 Tlyede temiz bir Doğan yada Şahin bul.

Masraf çıksada 1.500 TL fazlasıyla yetecektir.

Elinin altında heran ayağını yerden kesecek bir aracın olur.

Ne usta sıkıntısı olur ne de parça sıkıntısı.

Öğrenci adam içinde yürütme maliyeti en düşük araç.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence araba yerine bisiklet düşün derim. Hem temiz masrafsız hem okulada götürür getirir. Adana gibi bir yerde ideal. Spor yapmış olursun hemde
  • Fiyatını bilmiyorum ancak Renault 11 nasıl? Flash değil 1.4 olanlardan. TXE diye mi geçiyordu hatırlayamadım. Sert arabadır ama küçükken şeklini severdim.
  • uno oluyor mu o paraya? oluyorsa ben uno derim.. yok olmuyosa aklın yolu bir bknz: şahin
  • kimse yakiti soylememis sahinler kac kurus yakiyor km de ? 350 den assagi inmiyor. o butceye spring tercih edin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

quote:

+1

+1

Usta sıkıntısı çekmessin diye... Parça bolluğu mevcut;)

• Ford Taunus diyorum ben alacağın sahinden dogandan unodan çok daha konforlu bir araç 5000 çok iyi kondisyonda bulabilirsin parcalarida pahalı değildir arıza olasılığı daha düşüktür kuş serisinden

• Yakıt: Broadway
    Parça Ucuzluğu: 1.Kuş Serisi 2. R9 Serisi
    O fiyata bulunabilecek temiz araç kuş serisi hariç : Spring

Kısaca demek istediğim, illa kuş serisi olmayacaksa kelepir temiz denk gelirse broadway, yoksa spring almanız. 93 model üzeri springler daha iyi olacaktır.
  • hocam uno daha iyi gider sana madem 7.500 kredin var 5000e bulamazsan varsın 6000 6500 olsun uno olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-1974-model-mercedes-280-se-108644852/detay

Şu arabayı benim alasım geldi valla,satıcısı da dürüst bir insana benziyor.Arabayı da beğendim ne yalan söyleyim.
  • quote:

Teşekkur ederim yorumunuz için.Ayriyeten sayıgınız içinde.

Ancak Adana'da şahinin berbat bir durumu var faça olmadan bineni döverler mi diyim severlermi diyim bilemedim :) temiz oynanmamıs olsa keşke şahin olsa aslında ama suanlık dusunmuyorum.Dusuncem spring veyahut flash yonunde.Taunus cok dusundum ancak yakıtıyla ugrasmak ıstemem acıkcası.

Bir arkadasımda Lada samara vardı bugun konustum o fiyatlara samaradan başka araba aldırmam sana dedi aklımı celıyor ucuz az yakar iyide kaçar diye ama şekil olarak spring daha cok hosuma giden bır model olmustur cocuklugumdan beri.Ne yapacagımı bılemedım.

Değerli yorumlarınız için tek tek hepinize teşekkur ediyorum.

• adana gibi sıcak yerde motora binmeni tavsiye ederim. Hem ekonomik hem de zevkli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

O fiyat aralığında tempra ya da uno mevcut bunlara ne dersiniz?

Birde corsa buldum şöyle

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2014-muayeneli-lpg-li-5500-e-pazarliksiz-104846445/detay

Teşekkurler öncelikle.Uno dusunmustum ama o fiyata 60 serisi bulunabılır dedıler oda sıkıntılı diye duydum ama henuz araştırmadım :) Forumda 1000tl den 200bin tl ye kadar her yazılan çizilen aracları ınceledım hep takıpdeyım 3 senedir ancak işin içine alma durumu gırınce farklı oluyor.

İlandaki corsayı gozum tutmadı bitik gibi boyasıda berbatmıs keske olsa paramız yetsede bınsek ama malesef.Allah'ın izniyle ayagımızı yerden kessın baktıgım surece sorun cıkarmasın yeter bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

adana gibi sıcak yerde motora binmeni tavsiye ederim. Hem ekonomik hem de zevkli olur

Kışında tente yabtırırım :P şaka bi yana motor kesınlıkle dusunmuyorum tesekkurler =)Araba alabılırsek inşallah kucuk bi vantilatör alırım yeter.Yazın zamanım cogu stajda gececek zaten ;)
  • Lada samara , Skoda favorit , mazda 323 , Proton 3 4 serileri kesinlinkle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwy

quote:

Teşekkur ederim yorumunuz için.Ayriyeten sayıgınız içinde.

Ancak Adana'da şahinin berbat bir durumu var faça olmadan bineni döverler mi diyim severlermi diyim bilemedim :) temiz oynanmamıs olsa keşke şahin olsa aslında ama suanlık dusunmuyorum.Dusuncem spring veyahut flash yonunde.Taunus cok dusundum ancak yakıtıyla ugrasmak ıstemem acıkcası.

Bir arkadasımda Lada samara vardı bugun konustum o fiyatlara samaradan başka araba aldırmam sana dedi aklımı celıyor ucuz az yakar iyide kaçar diye ama şekil olarak spring daha cok hosuma giden bır model olmustur cocuklugumdan beri.Ne yapacagımı bılemedım.

Değerli yorumlarınız için tek tek hepinize teşekkur ediyorum.

Kardeşim madem Tofaş istemiyorsun düşündüğün araçlar içinde bir iki birşey karalayayım.

Taunus o fiyata alabileceğin en konforlu araçtır. Bende Taunus da vardı fakat satarken 6 ay boyunca bir Allahın kulu ne kadar istiyosun diye sormadı.

Lada Samara arkadaşımda var şuan. Bir iki kez kullandım ben pek beğenmedim açıkçası ama kaloriferi güzel.

Gelelim Springe Tofaş dan sonra bence en mantıklısı bu olur. Broadwayden farkı galiba ateşleme sistemleri farklı beygir gücü de daha az.
    Bunun dışında parça bakımından sıkıntı yok, ucuzdur. Ustası boldur. Basit yapılı motora sahip olduğu için temizi yolda bırakmaz.
    Ama bir Doğan, Taunusa göre konforsuzdur.
    6.000-7.000 arasına temiz bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

Honda cbf150 diyorum. Ben çok memnunum

aklın yolu 1
  • Ford Taunus 2.0 gls bak 88-89-90 modellere 2000 motor diye korkma 30-35 kuruşu geçmez yakıtı 3 yıl kullandım çok güzel araç bakımlı ve temiz bulursan elindede kalmaz hastasıda çok 2.0 gls ler hidrolik direksiyon ve bazılarında klimada var 5 bine düşürürsün

5bin tl limit:)

5bin tl limit:)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.