quote:Orjinalden alıntı: YoungAnıL mümkünse bi abdest alıp annemin tavuk+pilav yanında yoğurtunu yer öle gideridm öteki tarafa Ama harbi harbi canım çekti haa
quote:Orjinalden alıntı: kamiloglu 5 dakka içerisinde hatun denk getiremeyebilirim. asılmak daha garantili... koptum :D
quote:Orjinalden alıntı: Selection Masturbasyon yaparım, Pizza yerim, soyunurum çırıl çıplak jandarmaya dalarım. Bu kadar. 5 Dakika içindemi yapacaksın bütün bunları
quote:Orjinalden alıntı: BeyzadeM quote:Orjinalden alıntı: Selection Masturbasyon yaparım, Pizza yerim, soyunurum çırıl çıplak jandarmaya dalarım. Bu kadar. 5 Dakika içindemi yapacaksın bütün bunları Erken boşalırım 1 dakkada Piza hazır, mikrodalgada 2 dakkada pişer, 1 dakkada yerim Jandarma karşı bina, 30-40 saniye 4 dakka 40 saniyede tamam.
quote:Orjinalden alıntı: Selection quote:Orjinalden alıntı: BeyzadeM quote:Orjinalden alıntı: Selection Masturbasyon yaparım, Pizza yerim, soyunurum çırıl çıplak jandarmaya dalarım. Bu kadar. 5 Dakika içindemi yapacaksın bütün bunları Erken boşalırım 1 dakkada Piza hazır, mikrodalgada 2 dakkada pişer, 1 dakkada yerim Jandarma karşı bina, 30-40 saniye 4 dakka 40 saniyede tamam. Vay bee Saat gibi adam dedikleri senin gibi bişey olsa gerek.
donanım habere bakardım 2. ele parca durumları ne die ben olmeden bari bi bakrdım istediğim fiyata varmı yoksa gozum acık gidecem bu gidişle