Şimdi Ara

##5DK SONRA ÖLECEĞİNİZİ BİLSEYDİNİZ NE YAPMAK İSTERDİNİZ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 12 Kasım 2008; 1:47:16 >
  • İş kulelerine çıkar 4:56 da kendimi aşağı salardım
  • popomu scanner ile taratırdm sonra yazdırır tüm sokaklara afişleri yapıştırırdım
  • bi sigara yakar,sevdiklerime "Hoşçakal..." diye bir mesaj atar ve ölümü beklerdim.
  • Sevninirim.. sonunda bu dünyadan kurtulucam. ebedi hayata ulaşcam diye. ölümden korkmuyorum çünkü ölümden korkanlar, günahı olanlardır. benimde var tabiki ama içimden korkmak gelmiyor..

sonra kardeşime silkroad online daki çarımın id-pw sini veririm :)) kendimi kaparım odaya.. girerim yatağımın içine. o sırada zaten tüm hayatım gözümün önünden geçer.. ve ölürüm.
  • E-okul paneline girip herkesin notunu 100 yapardım.
  • CENNET HURİLERİNDEN ÖNCE ELDEKİ İMKANLARLA ANTRENMAN YAPARDIM... DİĞER TARAFA GİTTİĞİMDE PERFORMANS YETERSİZLİĞİ VAR DENMESİN DİYE
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeZa[R]

CENNET HURİLERİNDEN ÖNCE ELDEKİ İMKANLARLA ANTRENMAN YAPARDIM... DİĞER TARAFA GİTTİĞİMDE PERFORMANS YETERSİZLİĞİ VAR DENMESİN DİYE

Cennet hurileri yerine cehennem zebanileriyle karşılaşma da.
  • geleni yapardım kaçar kurtulurdu

EDİT:İnş. uzaklaştırma almam maksat espri dimi yavvvv
  • FARK YAPMAZ... NEDE OLSA CEHENNEM ZEBANİLERİDE ZENNET HURİLERİNİN EKÜRİLERİDİR... ALAYINA İSYAN KRALINA GİDER
    quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

quote:

Orjinalden alıntı: MeZa[R]

CENNET HURİLERİNDEN ÖNCE ELDEKİ İMKANLARLA ANTRENMAN YAPARDIM... DİĞER TARAFA GİTTİĞİMDE PERFORMANS YETERSİZLİĞİ VAR DENMESİN DİYE

Cennet hurileri yerine cehennem zebanileriyle karşılaşma da.

• az ve öz değerlendirilmesi gereken bir vakit olduğu gerçeğiyle..taze bir abdest alır ve yaradana ömrümce işlediğim bütün günahlarımın affı için ağlayarak dua eder ve yakınlarımında yanımda buna şahit olmasını isterdim..ama kalan ailem için gerçekten üzülürdüm..hele de biricik kızım için..
  • donanım habere ##5DK SONRA ÖLECEĞİNİZİ BİLSEYDİNİZ NE YAPMAK İSTERDİNİZ## diye konu açardım
  • Düşünürüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ibadeath.

quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

sevgilimle sonkez sevişir ... ardından namaz kılıp tövbeden gelirdim. (ALLAH cc kabul ederse tabii)

5dk ya sığıyomu ilk işin ?

Burası Türkiye hocam 5 dakka sonra alacaz derler o rahat 2 saate kadar uzar, sığar hepsi yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

sevgilimle sonkez sevişir ... ardından namaz kılıp tövbeden gelirdim. (ALLAH cc kabul ederse tabii)

bunların hepsini 5 dk da yapıcaksın..

Çok serisin. Tebrik ederim.
  • bana hala seni seviyorum diyen ve ailesi yüzünden ayrılmak zorunda oldumuzu soyleyen sewgilimi arar buna sebep sensin derdim :) sonra da en sewdigim şarkıyı açar içimden bi fatiha okur e hadi eyvallah der giderdim heralde he bide bikaç çikolata yerdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: meq@deth

quote:

Orjinalden alıntı: Doodlezz

Sokağa çıkardım ve herkesin ortasında birşeyimi açar ve şunu söylerdim:

Heyy bana bakın! Yiğidin malı meydandır

bide kandırmışlarmış seni
    ölmücekmişsin aslında

• quote:

Orjinalden alıntı: swat882

bütün mal varlığımı yani (ps3 cep telefonu mu ve bilgisayarımı) satıp fakirlere yardım ederdim

5dk damı ??
  • Önce Operayı kapatırdım
    Sonra Bilgisayarı
    Yerimden Yavaşça kalkar Bahçede Kedilere yemek verirdim
    Saçımı Kestirirdim
    Asılır 3lerdim ardarda 3 kere yapardım
    sonra abdest alır
    Annemin yaptığı kurufasulyeyi yerim
    Sonra tel'den Herkese Senin yüzünden İntihar ediyorum işte!diye mesajlar atardım
    Bu arada ölürüm zaten ama ölmezsem...
    En sevdiğim P*rno filmi koyar Nikki Benz ile ölüme koşardım
  • telefonun video moduna getirip masanın üstüne koyardım sonra da masanın karşısındaki sandalyeye oturup kendi ölümümü videoya çekerdim..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.