Şimdi Ara

5G’den 20 kat daha hızlı dünyanın ilk 6G cihazı tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir Türk olarak gerçekten üzülüyorum Arabistan’da yaşıyorum 4 yıldır 5G kullanılıyor. Ve Türkiye’de hala 8 mb gibi komik internetle müşterilerini kaziklamaya devam ediyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Devlet hizmet veriyoruz diye bütçe ayırıp BTK yönetimine verir, oradaki İŞTEN HİÇ ANLAMAYANLAR 3-5 yerde gösterip iş yapmadan o bütçeyi HEDER ederler. Yıllar önce Wimax için bütçe ayrıldı da böyle bir hizmet veriliyor mu? BTK da 1 tane kişi bu hizmet hakkında bilgi veriyor mu ? BTK kurumunda bu iş için yetkili çok ama iş yapmayıp YATIYORLAR ve 1 tanede devlet kurumu bunlara hiç bir şey yapmıyor, oradaki çalışanlarda ben memurum diye sesini çıkarmıyor YATIYOR, yazıklar olsun...

• Artık şehri terk edip telefonlarını çekmedi bir yere gitmek şart oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizde enflasyon uçmuş dolar uçmuş yatırım yok üstüne elektrik gitmesin diye baz istasyonlarını kapatıyorlar

• Yok istemem 4.5 g nin radyasyonu bile fazla geliyo bazen hassas adamım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesuislevent -- 7 Mayıs 2024; 7:20:16 >
  • Bizler daha 4.5G ye geçemedik ki 5G ve 6G gelsin. Hem gelmiş olsa ne olacakki 10 gb internetlemi...

• sadik81 S kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bizler hâlâ 4.5G ye geçemedik

• Beyler bunlar bizi öldürmeye çalışıyorlar 4g bile zarar veriyorsa 6g bizi oturtur bunlar amerikanya oyunu

• İnsan sağlığına etkilerini de araştırmalılar. İyonize edici olmayan elektromanyetik alanların söz konusu olması gene de bu yapay ve çevremizdeki sıradan nesnelerin saçtığına nazarla nispeten daha yüksek frekanslı ve yoğunlaştırılmış elektromanyetik alanlara sürekli maruz kalmanın uzun vadede belirli yan etkilerinin ve çeşitli rahatsızlıkların oluşmasında payı olmayacağı anlamına gelmiyor. Atıyorum, depresyon veya anksiyete gelişimine ufacık bir katkıda veya etkide bulunması bile bir bireyi ve haliyle bireylerden oluşan toplumu dışardan fark edilmese de ciddi seviyede etkiliyor. 6G psikolojik rahatsızlıklara yol açar demiyorum ama insanla - hem kısa hem de uzun vadeli - ilişkisini iyi anlamakta fayda bulunur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden niçin çevreye doğaya zararı nedir bu 6 G nin. Altı G internet zararından bahseden yok.

• Aşı çiplerimiz de 6g'ye güncellenecek mi yoksa 5g'de mi kalacağız?

• Yabancılar İstanbul’un çoğu yerinde 5g ile internete bağlanıyorlar. Bizim hatlarda 3G, 4g arası gidip geliyor. Fatura ücretleri nerdeyse 1000 tl dayanmış ama hala rezil hizmet sunuyorlar. Dünyayı hep geriden takip eden ülke konumundan bir türlü çıkamadık. Dünya 6g geçer biz daha 5g yeni geçeriz.

• Bunun yüksek radyasyon oranıyla ilgili de haber bekliyoruz.

• Atladığınız önemli bir konu var batarya, bağlantı gücü arttıkça daha hızlı tükenir 5g için bile 5000mah yetersizken 6g için hüsran olur bence önce enerji

• Ülkede daha 3G tam anlamıyla kullanılamıyor 6G konuşmak abes. 3Gde 63 mbs destekliyor hadi popülerlik için 4.5G getirdiniz 375 mbs destekleyen bir sistemde 37.5 ortalama hız yani onda 1 bile hizmet veremediginiz bir durumda 5-6G konuşmak bile abes.

• Ülkemize gelmeyecek gelse de söylenilen performansı asla alamayacak olan bizler için abes haber

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.